- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Никакво внимание..
Здравейте..Имам приятел от година..Разбираме се добре..
Но е много особрен.. За тази година ми е подарил само 1 роза за РД`то ми.. Не съм материалистка, даже напротив.. Не обичам да ме глезят,но понякога като гледам другите ми се иска и на мен да се обръща такова внимание..
На 13 февтуари ми съобщи " Утре няма да ти подаря нищо..Не се сърди,просто нямам възможност" .. Първото което е - възможност не винаги има, но когато има повечко пари в него гледа да се напие..
а и аз не искам много просто едно цвете откъснато от градината да ми стане драго..
дори за годишнината нищо не ми подари..
Само когато ходим на кафе и то 1 в месеца ме черпи,или в повечето случаи не ходим никаде или аз си плащам сметката..
И не е само това.. Когато излезем в компания не ми обръща почти никакво внимание,дори често се ръчкаме пред приятелите ни..Винаги твърди,че ме обича,че не може без мен и така на татък,но не знам..Просто по държанието не се вижда..Обижда ми се когато седнем на някоя пейка в парка и не го прегърна,а той никога не го прави..Много пъти са ми казвали да поговоря с него,опитвала съм се, но той все преиначава нещата така,че аз съм виновната..
![]()
Как да му кажа,че искам повече внимание?..![]()
Така,както го каза на нас.
Покажи му ясно,че може да те изгуби. Ако и това не привлече вниманието му,защо да не стане факт?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Като отидеш при него и му кажеш това, което си написала по-горе...мисля, че ако искаш да сте заедно трябва да си говорите свободно за всичко...кажи му какво неодобряваш и ако не се промени и на теб не ти изнася бий му шута и това е ...![]()
Оставях го веднъж.. но той го искара така че не искам да съм с него и прочие....
Еми ако не ти изнася го разкарай...незнам дали е първия, но надали ще е последния...
понякога като гледам другите ми се иска и на мен да се обръща такова внимание..
Не гледай другите мила ... не винаги е така както изглежда гледай своето и се радвай, че го имаш ...![]()
Винаги твърди,че ме обича,че не може без мен
Поговори с него и му кажи, че ако е така както казва нека го докаже не само на думи ...![]()
![]()
Много пъти са ми казвали да поговоря с него,опитвала съм се, но той все преиначава нещата така,че аз съм виновната..
Попитай го дали някога е открил в себе си вина ??Или се мсили за безгрешен ... ??
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
той бяга и ти гониш..във вашата връзка май е така
бягащия трябва да си ТИ.може да няма възможности ОК,но за държанието му не съм съгласна,просто ако не ти се обажда и ти недей т.е искам да кажа дръж се та както той се държи към теб
Охх кофти ти е положението.Говори с него на мен ми става неудобно дори когато приятеля ми плаща таксито като сме заедно нз...някак си криво ми става....Говори с него така както го каза и на нас!
минавала съм през почти същото.. моя съвет е да му покажеш че така те губи и той ще се усети че трябва да промени нещо за да те задържи.. защото ако наистина те обича няма да си позволи да те изгуби..поне при мен това винаги помага..
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Стой си сама като не ти отърва може да не е от хората,които обичат да отдават цялото внимание на половинката + това приятелите му очевидно са по-важни от теб.Има и такива момчета приеми факта,че връзката на момчето с приятелите му е много по-силна отколкото с гаджето му в някоиии случеи
напиши му писмо което да съдържа всичко което чувстваш и това което написа тук, щом не те слуша, дано поне да може да чете
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
годишнина сте имали ,изглежда ходите повече от 1год и кво ти е подарил .
или само 1 роза ,дето може и да я е скъсал както викаш ти от някоя градина .
държанието му наистина е гадно и аз бих се чувствала по същия начин .
а като ходите с приятелите му той само на тях обръща внимание все едно ти си се изпарила .
може наистина да те обича ,но да не го показва така както другите .
но дори да не ходите на кафе заеднои той да не плати малко е нелепо ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ами кажи му спокойно,че повечето момичета и жени обичат да им се обръща повечко внимание,а малките жестове са от значение и ги карат да се усмихват.Затова ако наистина е привързан към теб и те обича е хубаво да го показва и по този начин.И когато му го кажеш му се усмихни нежно,а през цялото време го гледай в очите.Може и да ти звучи банално, но поне опитай.![]()
Ми намери си някой с голямо портмоне.Ако наистина го обичаш нямаше да е проблем с това че е беден.Макар че да,да не ти вземе дори едно цвете за годишнината...само за това мога да виня НЕГО.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Вкусотийката, пак пише хубави нещаПървоначално написано от ShtrudeL
А не е ли така?Първоначално написано от zwezdichka1
Аз не останах с друго впечатление
Бтв - като те усещаш че те пързалят що се връзваш?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
А като няма възможности прави ли нещо за да проима?