Здравейте.. Имам приятел от година..Разбираме се добре.. Но е много особрен.. За тази година ми е подарил само 1 роза за РД`то ми.. Не съм материалистка, даже напротив.. Не обичам да ме глезят,но понякога като гледам другите ми се иска и на мен да се обръща такова внимание.. На 13 февтуари ми съобщи " Утре няма да ти подаря нищо..Не се сърди,просто нямам възможност" .. Първото което е - възможност не винаги има, но когато има повечко пари в него гледа да се напие.. а и аз не искам много просто едно цвете откъснато от градината да ми стане драго.. дори за годишнината нищо не ми подари..
Само когато ходим на кафе и то 1 в месеца ме черпи,или в повечето случаи не ходим никаде или аз си плащам сметката..
И не е само това.. Когато излезем в компания не ми обръща почти никакво внимание,дори често се ръчкаме пред приятелите ни..Винаги твърди,че ме обича,че не може без мен и така на татък,но не знам..Просто по държанието не се вижда..Обижда ми се когато седнем на някоя пейка в парка и не го прегърна,а той никога не го прави.. Много пъти са ми казвали да поговоря с него,опитвала съм се, но той все преиначава нещата така,че аз съм виновната..
Как да му кажа,че искам повече внимание?..