- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта в проценти.
Тъй де с две думи: има 10 въпроса отговора на всеки от тях трябва да бъде в проценти. Вие отговаряте.
И да знам че любовта е чувство и не може да се опише матемтически, но новия поглед ще е интересен.
И освен това отговаряйте строго индивидуално и си споделете мнението.
И така:
1.В избора на момче (от момиче) какъв процент играе външния вид?
2. А в избора на момиче (от момче)?
3. Какъв процент от тийнейджърите в днешно време са имали или имат връзка по-дълга от 1 година?
4. Какъв процент от тийнейджърите са склонни да правят секс за една вечер?
5. Какъв процент от тийнейджърите са изневерявали на половинките си( знайно и незнайно)?
6. В процентно отношение момчето или момичето прекъсва първо връзката?
7. Какъв процент от тийнейджърите са илизлизали, или излизат на срещи с хора от интернет?
8. Каква роля играе мнението на родителите (относно някое гадже) за един тийнейджър?
9. Каква роля играе мнението на околните (приятели и познати) (относно някое гадже) за един тийнейджър?
10. Какъв процент от тийнейджърите вярват в любовта?
Съжалявам ако не ви харесват въъпросите ама това ми хрумна.
1.В избора на момче (от момиче) какъв процент играе външния вид? Зависи от момичето и все пак от 70% на горе ...
2. А в избора на момиче (от момче)? от 80% на горе ...
3. Какъв процент от тийнейджърите в днешно време са имали или имат връзка по-дълга от 1 година? под 40% ...
4. Какъв процент от тийнейджърите са склонни да правят секс за една вечер? над 70% ...
5. Какъв процент от тийнейджърите са изневерявали на половинките си( знайно и незнайно)? над 80% ...
6. В процентно отношение момчето или момичето прекъсва първо връзката? Еее много е относително ...
7. Какъв процент от тийнейджърите са илизлизали, или излизат на срещи с хора от интернет? може би до 50% ... даже и по - малко ...
8. Каква роля играе мнението на родителите (относно някое гадже) за един тийнейджър? 30% ... и по - малко ..
9. Каква роля играе мнението на околните (приятели и познати) (относно някое гадже) за един тийнейджър? над 90% ...
10. Какъв процент от тийнейджърите вярват в любовта? Тайно всеки вярва малко или много, но не всеки го признава ... пък и за тях "любов" не е нещо важно ...но да предположа ... 60 - 70 %
П.С. Като цяло оценките съм ги давала съдейки от хората около мен, но пак казвам всичко е много относително ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
1.В избора на момче (от момиче) какъв процент играе външния вид? 80%
2. А в избора на момиче (от момче)? 90%
3. Какъв процент от тийнейджърите в днешно време са имали или имат връзка по-дълга от 1 година? 45% Дългогодишните връзки не са на мода![]()
4. Какъв процент от тийнейджърите са склонни да правят секс за една вечер? Може би 20%
5. Какъв процент от тийнейджърите са изневерявали на половинките си( знайно и незнайно)? 30%
6. В процентно отношение момчето или момичето прекъсва първо връзката? 50/50
7. Какъв процент от тийнейджърите са илизлизали, или излизат на срещи с хора от интернет? 60%
8. Каква роля играе мнението на родителите (относно някое гадже) за един тийнейджър? 10%
9. Каква роля играе мнението на околните (приятели и познати) (относно някое гадже) за един тийнейджър? 50% някои много се влияят
10. Какъв процент от тийнейджърите вярват в любовта? Искренно се надявам поне 50%
1.В избора на момче (от момиче) какъв процент играе външния вид? - 45%
2. А в избора на момиче (от момче)? - 75%
3. Какъв процент от тийнейджърите в днешно време са имали или имат връзка по-дълга от 1 година?-20%
4. Какъв процент от тийнейджърите са склонни да правят секс за една вечер? - 86 %
5. Какъв процент от тийнейджърите са изневерявали на половинките си( знайно и незнайно)? Нямам си и на представа (аз не съм от тези, които изневеряват)
7. Какъв процент от тийнейджърите са илизлизали, или излизат на срещи с хора от интернет? - 70%
8. Каква роля играе мнението на родителите (относно някое гадже) за един тийнейджър? (много зависи от детето...) 5 - 75%
9. Каква роля играе мнението на околните (приятели и познати) (относно някое гадже) за един тийнейджър? 40 %
10. Какъв процент от тийнейджърите вярват в любовта? 90%
Не знам.. може да греша, но поне опитах![]()
1.В избора на момче (от момиче) какъв процент играе външния вид? 50 % ..
2. А в избора на момиче (от момче)? ---
3. Какъв процент от тийнейджърите в днешно време са имали или имат връзка по-дълга от 1 година? 40 %
4. Какъв процент от тийнейджърите са склонни да правят секс за една вечер? 70 %
5. Какъв процент от тийнейджърите са изневерявали на половинките си( знайно и незнайно)? 60 %
7. Какъв процент от тийнейджърите са илизлизали, или излизат на срещи с хора от интернет? 30 %
8. Каква роля играе мнението на родителите (относно някое гадже) за един тийнейджър? 30 %
9. Каква роля играе мнението на околните (приятели и познати) (относно някое гадже) за един тийнейджър? 50 %
10. Какъв процент от тийнейджърите вярват в любовта? 60 %
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
1.В избора на момче (от момиче) какъв процент играе външния вид? - 80%
2. А в избора на момиче (от момче)? - 90%
3. Какъв процент от тийнейджърите в днешно време са имали или имат връзка по-дълга от 1 година? - 30%
4. Какъв процент от тийнейджърите са склонни да правят секс за една вечер? - 75%
5. Какъв процент от тийнейджърите са изневерявали на половинките си( знайно и незнайно)? - 85%
6. В процентно отношение момчето или момичето прекъсва първо връзката? - 50/50
7. Какъв процент от тийнейджърите са илизлизали, или излизат на срещи с хора от интернет? - 35%
8. Каква роля играе мнението на родителите (относно някое гадже) за един тийнейджър? - 10%
9. Каква роля играе мнението на околните (приятели и познати) (относно някое гадже) за един тийнейджър? - 40%
10. Какъв процент от тийнейджърите вярват в любовта? - 70%[/b]
1.В избора на момче (от момиче) какъв процент играе външния вид? Да кажем 75%2. А в избора на момиче (от момче)? Да кажем също толкова.3. Какъв процент от тийнейджърите в днешно време са имали или имат връзка по-дълга от 1 година? 40%4. Какъв процент от тийнейджърите са склонни да правят секс за една вечер? 30-40%
5. Какъв процент от тийнейджърите са изневерявали на половинките си( знайно и незнайно)? 15%
6. В процентно отношение момчето или момичето прекъсва първо връзката? Момичето. Щото повечето са лигли и не знаят какво искат. Разбира се има и изключения.
7. Какъв процент от тийнейджърите са илизлизали, или излизат на срещи с хора от интернет? 15%8. Каква роля играе мнението на родителите (относно някое гадже) за един тийнейджър? 10%
9. Каква роля играе мнението на околните (приятели и познати) (относно някое гадже) за един тийнейджър? 40%
10. Какъв процент от тийнейджърите вярват в любовта? 20% Мислят си,че след като са се разделили с даден човек,който уж са обичали,света е свършил и любов няма. 20-те пък процента казват,че любов има и вярват в нея,въз основата на клишета и заблуди (мое мнение)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
70%
90%
3. Какъв процент от тийнейджърите в днешно време са имали или имат връзка по-дълга от 1 година?
30%
20% (но поне 80% ще кажат, че са склонни)
5. Какъв процент от тийнейджърите са изневерявали на половинките си( знайно и незнайно)?
50%
60% момичето
40% момчето
7. Какъв процент от тийнейджърите са илизлизали, или излизат на срещи с хора от интернет?
100%
8. Каква роля играе мнението на родителите (относно някое гадже) за един тийнейджър?
20%
9. Каква роля играе мнението на околните (приятели и познати) (относно някое гадже) за един тийнейджър?
60% (и 20% собствено мнение)
100%
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
1.В избора на момче (от момиче) какъв процент играе външния вид? 79 %
2. А в избора на момиче (от момче)? - 90%
3. Какъв процент от тийнейджърите в днешно време са имали или имат връзка по-дълга от 1 година? 40 %
4. Какъв процент от тийнейджърите са склонни да правят секс за една вечер? 48 %
5. Какъв процент от тийнейджърите са изневерявали на половинките си( знайно и незнайно)? 89 %
6. В процентно отношение момчето или момичето прекъсва първо връзката? 40/60
7. Какъв процент от тийнейджърите са или излизали, или излизат на срещи с хора от интернет? 40 %
8. Каква роля играе мнението на родителите (относно някое гадже) за един тийнейджър? 0.99 %
9. Каква роля играе мнението на околните (приятели и познати) (относно някое гадже) за един тийнейджър? 40 %
10. Какъв процент от тийнейджърите вярват в любовта? 49 %
1.В избора на момче (от момиче) какъв процент играе външния вид?- 65%
2. А в избора на момиче (от момче)? - не знам сигурно 80/90%
3. Какъв процент от тийнейджърите в днешно време са имали или имат връзка по-дълга от 1 година? - 40%
4. Какъв процент от тийнейджърите са склонни да правят секс за една вечер? - 12%
5. Какъв процент от тийнейджърите са изневерявали на половинките си( знайно и незнайно)? - 64%
6. В процентно отношение момчето или момичето прекъсва първо връзката? - 50/50
7. Какъв процент от тийнейджърите са илизлизали, или излизат на срещи с хора от интернет? - 45%
8. Каква роля играе мнението на родителите (относно някое гадже) за един тийнейджър? - 20%
9. Каква роля играе мнението на околните (приятели и познати) (относно някое гадже) за един тийнейджър? - 60%
10. Какъв процент от тийнейджърите вярват в любовта? - 85%
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
1.В избора на момче (от момиче) какъв процент играе външния вид? еми не знам може би от 50% нагоре зависи и от момичето...
2. А в избора на момиче (от момче)? оо при момчетата се свежда от 80% нагоре..
3. Какъв процент от тийнейджърите в днешно време са имали или имат връзка по-дълга от 1 година? между 10% и 25% max...
4. Какъв процент от тийнейджърите са склонни да правят секс за една вечер? ако гледаме от страната на момчетата 60-80%, а от страната на момичетата не знам може би 30-40%...
5. Какъв процент от тийнейджърите са изневерявали на половинките си( знайно и незнайно)? около 60%...
6. В процентно отношение момчето или момичето прекъсва първо връзката? 65%/35%
7. Какъв процент от тийнейджърите са илизлизали, или излизат на срещи с хора от интернет? 50-65%...
8. Каква роля играе мнението на родителите (относно някое гадже) за един тийнейджър? 25% ми зависи от човека, лично на мен няма да ми пука какво мисли някой от наще за гаджето ми, защото се пак не ходят те с него за да ми се бъркат...
9. Каква роля играе мнението на околните (приятели и познати) (относно някое гадже) за един тийнейджър?65%
10. Какъв процент от тийнейджърите вярват в любовта? около 65%
20-30%, но при едно момче се случи така, че първоначално ми беше супер противен и отвратителен, а в последствие започнах да изпитвам нещо повече към него, за това не винаги са толкова.
Трябва да е доста малък. Около 2-3%.
Да речем 20%.
От тинейджърике, които имат половинки или от всички? От тези които имат - 30%
Момиче - 40% Момче - 60%
40%
Точно за мен не играе абсолятно никаква роля мнението на наще върху моето мнение.
Нека 30% от мнението на тинейджъра са базирани на мнението на околните.
100% Друг е въпроса колко си го признават.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
1.В избора на момче (от момиче) какъв процент играе външния вид? 80%
2. А в избора на момиче (от момче)? 90 %
3. Какъв процент от тийнейджърите в днешно време са имали или имат връзка по-дълга от 1 година? Малко .. може би около 45-50 %4. Какъв процент от тийнейджърите са склонни да правят секс за една вечер? 70 %
5. Какъв процент от тийнейджърите са изневерявали на половинките си( знайно и незнайно)? 95 % .. всички го правят.Почти не останаха такива,които не са изневерявали или не са занимавали други.
6. В процентно отношение момчето или момичето прекъсва първо връзката? 60/50 % за момчетата.
7. Какъв процент от тийнейджърите са илизлизали, или излизат на срещи с хора от интернет? Може би едно 89 %
8. Каква роля играе мнението на родителите (относно някое гадже) за един тийнейджър? Според мен вече рядко някого се вслушва,но може би все още са останали някакви мизерни 20-30 %.
9. Каква роля играе мнението на околните (приятели и познати) (относно някое гадже) за един тийнейджър? 20 % за останалите за мен лично 0%
10. Какъв процент от тийнейджърите вярват в любовта? 80%
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
1.В избора на момче (от момиче) какъв процент играе външния вид?60% приблизително...
2. А в избора на момиче (от момче)?Ооо там вече е над 80% ,да не кажа и над 90%
3. Какъв процент от тийнейджърите в днешно време са имали или имат връзка по-дълга от 1 година?Около 60%
4. Какъв процент от тийнейджърите са склонни да правят секс за една вечер?Пфф има си доста курви и женкари....50%
5. Какъв процент от тийнейджърите са изневерявали на половинките си( знайно и незнайно)?Над 90%
6. В процентно отношение момчето или момичето прекъсва първо връзката?40% : 60%
7. Какъв процент от тийнейджърите са илизлизали, или излизат на срещи с хора от интернет?Под 40%
8. Каква роля играе мнението на родителите (относно някое гадже) за един тийнейджър?Под 20% със сигурност
9. Каква роля играе мнението на околните (приятели и познати) (относно някое гадже) за един тийнейджър?Зависи.... 50%
10. Какъв процент от тийнейджърите вярват в любовта?Над 90%...Всички за мечтатели....XD
*Всичко съм сравнявала с приятели около мен...
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
1.В избора на момче (от момиче) какъв процент играе външния вид? - 40%
2. А в избора на момиче (от момче)? - 50%
3. Какъв процент от тийнейджърите в днешно време са имали или имат връзка по-дълга от 1 година? - 60%
4. Какъв процент от тийнейджърите са склонни да правят секс за една вечер? - 60%
5. Какъв процент от тийнейджърите са изневерявали на половинките си( знайно и незнайно)? - 40%
6. В процентно отношение момчето или момичето прекъсва първо връзката? - 50:50%
7. Какъв процент от тийнейджърите са илизлизали, или излизат на срещи с хора от интернет? - 40%
8. Каква роля играе мнението на родителите (относно някое гадже) за един тийнейджър? - 10%
9. Каква роля играе мнението на околните (приятели и познати) (относно някое гадже) за един тийнейджър? - 11%
10. Какъв процент от тийнейджърите вярват в любовта? - 50%
1.В избора на момче (от момиче) какъв процент играе външния вид? - 60%
2. А в избора на момиче (от момче)? 85%
3. Какъв процент от тийнейджърите в днешно време са имали или имат връзка по-дълга от 1 година? - 30 %
4. Какъв процент от тийнейджърите са склонни да правят секс за една вечер? - 25%
5. Какъв процент от тийнейджърите са изневерявали на половинките си( знайно и незнайно)? - 40 %
6. В процентно отношение момчето или момичето прекъсва първо връзката? - зависи .. да речем 50/50
7. Какъв процент от тийнейджърите са илизлизали, или излизат на срещи с хора от интернет? - 75 %
8. Каква роля играе мнението на родителите (относно някое гадже) за един тийнейджър? - 15 %
9. Каква роля играе мнението на околните (приятели и познати) (относно някое гадже) за един тийнейджър? - 45 %
10. Какъв процент от тийнейджърите вярват в любовта? - 85 %
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
1.В избора на момче (от момиче) какъв процент играе външния вид? [b] 60% може и повече
2. А в избора на момиче (от момче)? [b] 80% дори повече
3. Какъв процент от тийнейджърите в днешно време са имали или имат връзка по-дълга от 1 година? [b] 50%
4. Какъв процент от тийнейджърите са склонни да правят секс за една вечер? [b] 15%![]()
5. Какъв процент от тийнейджърите са изневерявали на половинките си( знайно и незнайно)? [b] 40%![]()
6. В процентно отношение момчето или момичето прекъсва първо връзката? [b] 40/60 за момичетата
7. Какъв процент от тийнейджърите са илизлизали, или излизат на срещи с хора от интернет? [b] 20% надявам се да са и по- малко
8. Каква роля играе мнението на родителите (относно някое гадже) за един тийнейджър? [b] 30%![]()
9. Каква роля играе мнението на околните (приятели и познати) (относно някое гадже) за един тийнейджър? [b] 20%
10. Какъв процент от тийнейджърите вярват в любовта? 98%![]()
1.В избора на момче (от момиче) какъв процент играе външния вид? 85%
90%
38 %
40 %
30 %
50 нa 50
60 - 65 %
15 %
45 %
80 %
1.В избора на момче (от момиче) какъв процент играе външния вид? 50 %
2. А в избора на момиче (от момче)?85 %
3. Какъв процент от тийнейджърите в днешно време са имали или имат връзка по-дълга от 1 година? 70 %
4. Какъв процент от тийнейджърите са склонни да правят секс за една вечер? 70 %
5. Какъв процент от тийнейджърите са изневерявали на половинките си( знайно и незнайно)?96%
6. В процентно отношение момчето или момичето прекъсва първо връзката?40-60 м-ф
7. Какъв процент от тийнейджърите са илизлизали, или излизат на срещи с хора от интернет? 75 %
8. Каква роля играе мнението на родителите (относно някое гадже) за един тийнейджър? 40 %
9. Каква роля играе мнението на околните (приятели и познати) (относно някое гадже) за един тийнейджър? 70 %
10. Какъв процент от тийнейджърите вярват в любовта? 45 %
1.В избора на момче (от момиче) какъв процент играе външния вид? 60%
2. А в избора на момиче (от момче)? 80%
3. Какъв процент от тийнейджърите в днешно време са имали или имат връзка по-дълга от 1 година? 20%
4. Какъв процент от тийнейджърите са склонни да правят секс за една вечер? 50%
5. Какъв процент от тийнейджърите са изневерявали на половинките си( знайно и незнайно)? 70%
6. В процентно отношение момчето или момичето прекъсва първо връзката? 50:50
7. Какъв процент от тийнейджърите са илизлизали, или излизат на срещи с хора от интернет? 40%
8. Каква роля играе мнението на родителите (относно някое гадже) за един тийнейджър? 30%
9. Каква роля играе мнението на околните (приятели и познати) (относно някое гадже) за един тийнейджър? 40%
10. Какъв процент от тийнейджърите вярват в любовта? 90%
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
1.В избора на момче (от момиче) какъв процент играе външния вид? 99
2. А в избора на момиче (от момче)? 70
3. Какъв процент от тийнейджърите в днешно време са имали или имат връзка по-дълга от 1 година? 30
4. Какъв процент от тийнейджърите са склонни да правят секс за една вечер? 40
5. Какъв процент от тийнейджърите са изневерявали на половинките си( знайно и незнайно)? 40
6. В процентно отношение момчето или момичето прекъсва първо връзката? 35:65
7. Какъв процент от тийнейджърите са илизлизали, или излизат на срещи с хора от интернет? 50
8. Каква роля играе мнението на родителите (относно някое гадже) за един тийнейджър? 30
9. Каква роля играе мнението на околните (приятели и познати) (относно някое гадже) за един тийнейджър? 10
10. Какъв процент от тийнейджърите вярват в любовта? 100
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
- 60%
- 85%
- 20-35%
- 40%
- 45%
- мм не знам .. 50 на 50
- 30%
- 10%
- 45%
- 50%
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
1.В избора на момче (от момиче) какъв процент играе външния вид?-70%
2. А в избора на момиче (от момче)?-90%
3. Какъв процент от тийнейджърите в днешно време са имали или имат връзка по-дълга от 1 година?-20%
4. Какъв процент от тийнейджърите са склонни да правят секс за една вечер?-70%
5. Какъв процент от тийнейджърите са изневерявали на половинките си( знайно и незнайно)?-40%
6. В процентно отношение момчето или момичето прекъсва първо връзката?-50%-50%
7. Какъв процент от тийнейджърите са илизлизали, или излизат на срещи с хора от интернет?-70%
8. Каква роля играе мнението на родителите (относно някое гадже) за един тийнейджър?-20%
9. Каква роля играе мнението на околните (приятели и познати) (относно някое гадже) за един тийнейджър?-20%
10. Какъв процент от тийнейджърите вярват в любовта?-80%
1.В избора на момче (от момиче) какъв процент играе външния вид? Мисле,че когато не го/я познаваш отначало външния вид играе може би най-голяма роля така че 85%
2. А в избора на момиче (от момче)? Повечето момчета почти винаги от това се влияят-95%
3. Какъв процент от тийнейджърите в днешно време са имали или имат връзка по-дълга от 1 година? малък,според мен 40%
4. Какъв процент от тийнейджърите са склонни да правят секс за една вечер? За съжаление 70% може би
5. Какъв процент от тийнейджърите са изневерявали на половинките си( знайно и незнайно)? тука е фифти фифти
6. В процентно отношение момчето или момичето прекъсва първо връзката? Момче-60% Момиче-40% по мои наблюдения
7. Какъв процент от тийнейджърите са илизлизали, или излизат на срещи с хора от интернет? 30%
8. Каква роля играе мнението на родителите (относно някое гадже) за един тийнейджър? амии,трудно ама около 30%
9. Каква роля играе мнението на околните (приятели и познати) (относно някое гадже) за един тийнейджър? При всеки е различно,но около 40% може би
10. Какъв процент от тийнейджърите вярват в любовта? 60%
"All God do is watch us and kill us when we get boring,we must never ever be boring"
Първоначално написано от w0sh
love is gone!