Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
Цитирай Първоначално написано от cvetinka911
Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
Ако се колебаеш.. по-добре-недей. Според мен е изключително важно да си наясно със себе си и да си сигурна,че го искаш и това е първото условие. След това, поговорете си за предпазните мерки, има ги в изобилие, и си изберете най-подходящият метод за вас, но имайки предвид възрастта ти, най-добре-презерватив. За съжаление няма метод, който да предпазва на 100 % затова аз лично използвам комбинацията от презерватив + прекъснат полов акт и се надявам,че така свеждам опасността до стойности под нулата..

Tuk v saita mnogo chetoh za prekysnatiq polov akt ... Mnogo momicheta kazaha,che tochno po tozi nachin sa zabremenqli ?!?!?! I az si misleh,che taka shte byde oshte po-bezopasno,no sled kato prochetoh tova se naplashih i nz ..
Презерватив+прекъснат полов акт е най-безопасния начин според мен както за забременяване така и за организма.

Най-разпространеният унас и най-несигурен метод е този на прекъснатия полов акт. Точно преди еякулацията половия член се извлича от влагалището и така се предотвратява оплождането. Методът е неподходящ, тъй като е трудно малко преди оргазъм да се реагира своевременно. Освен това е установено, че точно преди същинската еякулация се отделят способни за оплождане сперматозоиди, които остават във влагалището дори и след навременно извличане на половия член. Според статистични данни, на сто двойки, практикуващи този начин на предпазване, 20 от партнъорките забременяват.

Kvo she kajete za tova ?? NAli beshe nai-bezopasniq nachin ... Oxxx .. kakvo da pravq ne znam .. Mnogo sym obyrkana !! Kajete be hora ot prekysnat polov akt moje ili ne moje da se zabremenee ??? Vseki prikazvakvoto si iska