- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дайте съвет моля ви
Първоначално написано от DIVINE_TIME
Tuk v saita mnogo chetoh za prekysnatiq polov akt ... Mnogo momicheta kazaha,che tochno po tozi nachin sa zabremenqli ?!?!?! I az si misleh,che taka shte byde oshte po-bezopasno,no sled kato prochetoh tova se naplashih i nz ..![]()
![]()
Презерватив+прекъснат полов акт е най-безопасния начин според мен както за забременяване така и за организма.Първоначално написано от cvetinka911
Първоначално написано от BePoHuKa
Prekysvane .. v smisyl na pochivki ili da sprete po-rano i toi s pomoshtta na drugi raboti da syrshi ??![]()
![]()
При прекъснатият полов акт, момчето си вади пениса малко преди да свърши.. Това представлява... Но само това не е достатъчно ефективен контрацептивен метод, тъй като за да се направи, се иска наистина много добра концентрация от страна на момчето.. Все пак той трябва да го извади, тогава когато най-малко му се вади - точно в кулминационния момент, който е най-хубав за него, пък и малко преди да свърши той, се отделя предеякулационната течност.
Затова трябва ТРЯБВА! да се използват презервативи!!
В заключение ще кажа,че методът на прекъснатият полов акт е подходящ и ефективен само ако се комбинира с някакво друго контрацептивно средство.![]()
Първоначално написано от cvetinka911
Сладурана! Ами полов акт с прекъсване означава секс, при който мъжа изважда пениса си в последния момент преди да свърши. Така дори и да се е скъсал презерватива (което се случва сравнително рядко) , шанса за бременност пак е малък. Ако не се скъса- още по-добре.
![]()
А защо не отидеш на гинеколог и не искаш да ти изпишат противозачатъчни? Така наистина няма от какво да те е страх. Вие пак трябва да използвате презерватив, все пак той е задължителен, но поне знаеш, че каквото и да стане си защитена!![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
В твоя случай ще кажа - действай
2 години => да му имаш доверие и да си сигурна какво правиш
на 16 си ... приемлива възраст да се сефтосаш![]()
винаги ще има първи път, грабвай момента и му се наслади
П.П. Противозачатъчните хапчета носят много проблеми зад себе си, за да си сигурна по - добре използвайте презервативче, за всеки случай да го вади преди да свърши и ако стане гаф има спешно хапче (дано не ти се налага)
Четох и за противозачатъчните .. Почнеш ли ги няма спиране !! А и,както каза dreaml1nd_ ---> НОСЯТ МНОГО ПРОБЛЕМИ СЛЕД СЕБЕ СИ .. !! Не ми се иска да ги почвам !! Ще разчитам на приятеля си и на презерватива !! ДАНО ВСИЧКО БЪДЕ НАРЕД !!!!! Ако стане нещо,НЕДАЙ СИ БОЖЕ мога ли да разчитам на ESKAPEL ?? Някой пробвал ли е и може ли да ми каже колко струва ?? (think) Благодаря !!!Първоначално написано от Axel_f
Първоначално написано от BePoHuKa
Най-разпространеният унас и най-несигурен метод е този на прекъснатия полов акт. Точно преди еякулацията половия член се извлича от влагалището и така се предотвратява оплождането. Методът е неподходящ, тъй като е трудно малко преди оргазъм да се реагира своевременно. Освен това е установено, че точно преди същинската еякулация се отделят способни за оплождане сперматозоиди, които остават във влагалището дори и след навременно извличане на половия член. Според статистични данни, на сто двойки, практикуващи този начин на предпазване, 20 от партнъорките забременяват.
Kvo she kajete za tova ?? NAli beshe nai-bezopasniq nachin ... Oxxx .. kakvo da pravq ne znam ..Mnogo sym obyrkana !! Kajete be hora ot prekysnat polov akt moje ili ne moje da se zabremenee ??? Vseki prikazvakvoto si iska
![]()
epa moq savet e kato si gotova udrq6 1 4a6ka s kvoto tam obi4a6 alkoholno slagate prezervativa i have fun![]()
Направи, каквото смяташ за редно и мислиш, че го искаш. Недей търси мнение от другите.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Абе какво не можеш да разбереш бе, момиче ?Прави секс С презерватив и нека той да си го извади малко преди да свърши... Не знам по-просто как да ти го обясня.......
Не разчитай само на прекъснат полов акт - опасно е ! И да, може да се забременее по този начин.......![]()
Ама аз сам чувала че от предеякулационната течност не може да се забременее. Така ли еПървоначално написано от DIVINE_TIME
![]()
![]()
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
Както си искаш ТИ РЕШАВАШ !!!
Който иска да пишееее
Шанса да забременееш от тая течност е нищожен, но съществува, така че ДА!, възможно е .