- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- I krai
tova beshe vsichko priqteli.
Защо трябва да свършва в теб?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
като искаш да свършва в теб мини на противозачатъчни.... тфа ескапеле не е хава.... ама ти си решаваш, за мен е глупааво
п.п А и тфа хапче не пази на 100% има регистрирани случаи на бременност и с него
Няма опасност. Но ще си объркаш хормоните, това хапче е за крайни случаи, а не само защото искаш той да свърши в теб.
П.С. Ти глупава ли си?
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
То и без да го пиеш пак няма.Първоначално написано от mimetoo9009
![]()
![]()
Първо трябва да започне да й идва цикъла, а?Първоначално написано от amk933
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
За пореден път ПРОЧЕТИ ШИБАНИТЕ ИНСТРУКЦИИ В ШИБАНАТА ОПАКОВКА ПИШЕ СИ КАКЪВ МУ Е ЕФЕКТА ИЛИ ПИТАЙ АПТЕКАР.
Еййй,как ми писна от тъпи теми...
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
И без даи е дошъл! Ако си в овулация най-добре! Действай без кондом и гледай к'во става...Първоначално написано от LadyDi
![]()
За да подействат противозачатачните ти трябва поне един месец да пиеш. Ако искаш да свърши в теб още довечера, след секса, след еакулацията си сложи един аналгин в пичката да се разтвори, той ще убие сперматозайдите и няма да има нежелан ефект. Изпитам метод
Първоначално написано от amk933
Трябва да напишеш някъде "не слушайте какво говоря, деца!" , защото някой ако вземе да ти се върже лелеее
![]()
![]()
![]()
Ще те съдят после
Ех, Обама... голям лъжец си значии.
![]()
![]()
По темата: ти искаш да изпиеш хапчето и след това да правиш секс без презерватив и той да свърши в теб, така ли? Ако е така: леле, колко отчайващо глупава трябва да си![]()
![]()
![]()
![]()
Нямаш право просто...
![]()
Абе ти си много проста...Като искаш да свърши в теб да свършва...объркай си организма...поне ще знаеш,че е на твоя глава!
![]()
Как ще правиш такава глупост бе ...лелеееее![]()
Тъкмо днес гледах и аз рекламата и си викам ''ех ,айде дано сега намалеят темите в раздел секс''.... а то какво станало... малее...
Не си играйте със здравето!!!
Слагайте презерватива и си свършвайте и в ушите ако искате...![]()
Безотговорни хлапаци...
Кажи ми,че се шегувашПървоначално написано от experimental
![]()
![]()
Абе малката я си събери мераците с приятеля ти и си го правете с презерватив.Сиг още не си 8 клас и не знаеш и затова ти прощаваме![]()
Ти малоумен ли си или се ебаваш?Първоначално написано от experimental
Повечето противозачатъчни действат още от 1вото хапче, ако се приемат от 1вия ден на цикъла. Пише го в листовките.
За останалата част - без коментар просто...!Ти ако така пазиш приятелката си, значи и двамата сте меко казано тъпи.![]()
За авторката на темата. Ти на колко си?На 13 или на 14? Знаеш ли какво е Ескапеле? СПЕШНА контрацепция!Значението на думата ли не знаеш? Не е за редовно предпазване, защото е адски вредно! И само ако знаеш какви странични ефекти има...Ето, прочети малко, може да ти влезне нещо в простата главица:
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=203742.0
ПП И ако ти се дават 30 лева за тази отрова, давай...!
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Не прави такива глупости ! Ние с приятеля ми използваме презерватив и пак не свършва в мен и аз пак се притеснявам от нежелана бременност, а ти колко смела трябва да си, за да разчиташ само на 1 Ескапел, който я помогне, я не.. ? Адски е рисковано ! Съветът ми - НЕДЕЙ !
„Все още се случва да дойде някоя забременяла девойка и да каже: „Ама аз скачах, след като правихме секс, за да не забременея“ - скачала е трупешката и е решила, че това е изпитан контрацептивен метод. Друго момиче пък казва: „Ама ние се мием всеки път след полов акт, защо забременях?“.Например, сред жените вече не е популярен митът, че с един аспирин във влагалището ще се опазят от забременяване.
Това го четох в една статия онзи ден.
По темата:или си прекалено малка и незапозната,или прекалено глупава.Като искаш да свършва в теб мини на противозачатъчни,какви са тия експерименти?!Ще си съсипеш и здравето и хормоните като си гълташ като бонбончета Ескапел.
Очевидно авторката смята темата си за приключена.