.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: I krai

I krai

tova beshe vsichko priqteli.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Защо трябва да свършва в теб?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Пловдив
    като искаш да свършва в теб мини на противозачатъчни.... тфа ескапеле не е хава.... ама ти си решаваш, за мен е глупааво

п.п А и тфа хапче не пази на 100% има регистрирани случаи на бременност и с него

Няма опасност. Но ще си объркаш хормоните, това хапче е за крайни случаи, а не само защото искаш той да свърши в теб.

П.С. Ти глупава ли си?

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София

Re: Escapelle: Ако свърши в мен дали ще помогне до 24 ч ?

Цитирай Първоначално написано от mimetoo9009
    Споделете туко що гледах рекламата на Escapelle и искам приятеля ми да свърши в мен. Ако го изпия след като е свършил в мен нали няма опастност от забраменяване ?
    То и без да го пиеш пак няма.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Споделете туко що гледах рекламата на Escapelle и искам приятеля ми да свърши в мен. Ако го изпия след като е свършил в мен нали няма опастност от забраменяване ?
    Първо трябва да започне да й идва цикъла, а?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    За пореден път ПРОЧЕТИ ШИБАНИТЕ ИНСТРУКЦИИ В ШИБАНАТА ОПАКОВКА ПИШЕ СИ КАКЪВ МУ Е ЕФЕКТА ИЛИ ПИТАЙ АПТЕКАР.
    Еййй,как ми писна от тъпи теми...
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic
    За пореден път ПРОЧЕТИ ШИБАНИТЕ ИНСТРУКЦИИ В ШИБАНАТА ОПАКОВКА ПИШЕ СИ КАКЪВ МУ Е ЕФЕКТА ИЛИ ПИТАЙ АПТЕКАР.
    Еййй,как ми писна от тъпи теми...
    Какво се оплакваш той целият форум е пълен с такива
    Нека правят секс децата и да си правят деца...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    И без даи е дошъл! Ако си в овулация най-добре! Действай без кондом и гледай к'во става...

За да подействат противозачатачните ти трябва поне един месец да пиеш. Ако искаш да свърши в теб още довечера, след секса, след еакулацията си сложи един аналгин в пичката да се разтвори, той ще убие сперматозайдите и няма да има нежелан ефект. Изпитам метод

Град
    ВаРнАаАа

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    И без даи е дошъл! Ако си в овулация най-добре! Действай без кондом и гледай к'во става...
    Трябва да напишеш някъде "не слушайте какво говоря, деца!" , защото някой ако вземе да ти се върже лелеее Ще те съдят после Ех, Обама... голям лъжец си значии.

По темата: ти искаш да изпиеш хапчето и след това да правиш секс без презерватив и той да свърши в теб, така ли? Ако е така: леле, колко отчайващо глупава трябва да си Нямаш право просто...

Абе ти си много проста... Като искаш да свърши в теб да свършва...объркай си организма...поне ще знаеш,че е на твоя глава!

Супер фен
    Как ще правиш такава глупост бе ...лелеееее
    Тъкмо днес гледах и аз рекламата и си викам ''ех ,айде дано сега намалеят темите в раздел секс''.... а то какво станало... малее...

Не си играйте със здравето!!!
    Слагайте презерватива и си свършвайте и в ушите ако искате...
    Безотговорни хлапаци...

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Цитирай Първоначално написано от experimental
    За да подействат противозачатачните ти трябва поне един месец да пиеш.
    Кажи ми,че се шегуваш

Абе малката я си събери мераците с приятеля ти и си го правете с презерватив.Сиг още не си 8 клас и не знаеш и затова ти прощаваме

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от experimental
    За да подействат противозачатачните ти трябва поне един месец да пиеш. Ако искаш да свърши в теб още довечера, след секса, след еакулацията си сложи един аналгин в пичката да се разтвори, той ще убие сперматозайдите и няма да има нежелан ефект. Изпитам метод
    Ти малоумен ли си или се ебаваш? Повечето противозачатъчни действат още от 1вото хапче, ако се приемат от 1вия ден на цикъла. Пише го в листовките.

За останалата част - без коментар просто...!Ти ако така пазиш приятелката си, значи и двамата сте меко казано тъпи.
    За авторката на темата. Ти на колко си?На 13 или на 14? Знаеш ли какво е Ескапеле? СПЕШНА контрацепция!Значението на думата ли не знаеш? Не е за редовно предпазване, защото е адски вредно! И само ако знаеш какви странични ефекти има...Ето, прочети малко, може да ти влезне нещо в простата главица:

http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=203742.0

ПП И ако ти се дават 30 лева за тази отрова, давай...!
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Не прави такива глупости ! Ние с приятеля ми използваме презерватив и пак не свършва в мен и аз пак се притеснявам от нежелана бременност , а ти колко смела трябва да си, за да разчиташ само на 1 Ескапел, който я помогне, я не.. ? Адски е рисковано ! Съветът ми - НЕДЕЙ !

„Все още се случва да дойде някоя забременяла девойка и да каже: „Ама аз скачах, след като правихме секс, за да не забременея“ - скачала е трупешката и е решила, че това е изпитан контрацептивен метод. Друго момиче пък казва: „Ама ние се мием всеки път след полов акт, защо забременях?“.Например, сред жените вече не е популярен митът, че с един аспирин във влагалището ще се опазят от забременяване.

Това го четох в една статия онзи ден.
    По темата:или си прекалено малка и незапозната,или прекалено глупава.Като искаш да свършва в теб мини на противозачатъчни,какви са тия експерименти?!Ще си съсипеш и здравето и хормоните като си гълташ като бонбончета Ескапел.

...hate my nickname

Супер фен
    Очевидно авторката смята темата си за приключена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си