- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесват ми по-малки!
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
нищо ненормално няма и мен ме привличат 14-15-16 годишните, а съм на 19![]()
Първоначално написано от Say It Right
това пък си е съвсем нормално![]()
E kak da ne e normalno,pak si po dobre ot kolkoto da haresvash samo 30 godishni![]()
НЕ![]()
Ако трябва да избирам по-добре по-големи от мен или поне на моята възраст. А това, че малките пускали по-лесно е пълна глупост. По-лесно можеш да им завъртиш главата и да ги накараш да се влюбят, но по-трудно пускат, защото секса им е чужд, не са сигурни, трябва всичко да е перфектно и други врели-некипели, които обладават малките им мозъчета. Докато зрялите жени знаят какво искат и как да го получат, а опита им в леглото е несравним.
Temet Nosce
벨야카
(((((QkoGrozen)))))
бахти...тая мишка в подписа ти ме влудява![]()
парво гледам викам си баах мааму виждам двоино![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ееее явно и гаджето ми си пада по по-малки, защото аз съм на 18 а той е на 21. Разликата ни е 2г. и някви месеци там.![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Че и аз ходя с 15 годишни,въпреки че съм на 24.Нищо ненормално няма.![]()
![]()
Че кво значение има възрастта? Дали разликата в годините ще е 2, 4. Щом се обичат и са уважават взаймно, какво пречи? А и 4 5 год е нормална ралзика...
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Е 3-4 години разлика... според мен е нормално.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Любовта няма граници !
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
ми нормално е
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
това е напълно нормално![]()
имам приятелки на по 14 които ходят с 21 - 26 годишни.. така че споко![]()
..И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ.
Познавам една 14 годишна дето се чука с един 70 годишен така че да не ти пука!![]()
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
А пък мен тя ме познаваПървоначално написано от jolp
![]()
По темата...дефиниция за нормално няма. Всеки луд с номера си.
Иначе ако можеш, избягвай момичета до 16 години. Не са зрели, не знаят какво искат, пълноценна връзка с тях НЯМА, не са опитни в леглото, изобщо всичко им куца (повечето). Някой беше написал, че момичетата съзрявали 2 години по-рано от момчетата. Булшит. На еднакво дередже са.
колята тряя е мощна, не като скапаните астри самоПървоначално написано от uBo
![]()
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
u3BaH3eMeH най ме нервят келеши който не разбират от нищо
по темата : ами щеше да бъде ненормално ако не ти харесваха
KO6MARA GSI 16V RISSE
споко ман ама е друго с BMW 316i 1.9 110 к.с МНОГО ПО - МОЩНО Е![]()
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
разбира се, че е нормално..![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
ти си болен![]()
доста слабо да е нормалко някъв измекяр на 20-25 да ходи с 13-14 годишно дете...
КУР ЗА ТАКИВА НЕЩАСТНИЦИ!
<N>