- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесват ми по-малки!
Как няма да ти харесва, все пак тогава започват да се "разгонват"
Това не мисля, че е проблем обаче, 2-3-4 години е нормална работа, за повече вече не удобрявам връзки и т.н.
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
Аман от педофили, бременни и закъснели в този раздел.Първоначално написано от Love_Boy
![]()
![]()
Психолози го нищиха тоя въпрос в някво немско предаване и се оказа,че е вид комплекс(не казвам,че и ти си така...много),как мъжете,ходещи с по малки смятат,че не са достатъчно добри да задоволят една голяма жена или пораснало момиче и ходят по дечицата (: Друг е въпроса,че те са по-леснички (: Честно казано аз съм на 16 и не смятам,че мога да стъпя и на малкия пръст на една истинска жена (: Въпрос на вкус-щом ти си ги харесваш...![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Нормално е не се притеснявай. Майка ти и баща ти на 1 възраст ли са ???
![]()
![]()
Моите са.. Не бе друг е въпроса.. Разлика от 25 до 30 е няква по незначителна,от разликата 13,14-17,18 .. хората са на различни светове просто..Първоначално написано от prokyrocheto
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
И това го има, но света се променя. Навремето хората правеха секс след 17 годишна възраст... Докато сега всяка втора 14 годишна е "разтворена"Първоначално написано от seduction1mplex
+1Първоначално написано от miminko
Първоначално написано от vellvet
Първоначално написано от u3BaH3eMeH
мойто момче е за тфа ти каам че не разбираш защото ц20лет е 210 коня 2.0 турбо
KO6MARA GSI 16V RISSE
За ман са жалки всички момчета които ходят с момичета повече от 2 години по малки от тях (въпреки че и тва е много за мен).
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
2 години не е много, ако и двамата са навършили пълнолетие. Иначе в училище разлика от 2 класа си е голяма за сериозна връзка. А за бройкане - сичко от 14 нагоре е навито да ебе. Ето това не удобрявам. А като прочетох една статия за това какъв голям процент от тийнеджърите си губят девствеността в оргии, направо ми прилоша...Първоначално написано от BlueFace
ако беше на 20 , а тя на 17-18 някак е по нормално , но 14-15 годишни не им отнемай последните детски мигове 16-17 по върви ...вярно , че разликата е 1-2 години , но в този период е доста фрапираща и 17годишните пускат стига да знаеш как да си поискаш![]()
Аз ходя с момиче което е по голямо от мен с 2 години аз съм на 16 тя на 18мисля, че това не е проблем аз изглеждам малко по-голям тя малко по-малка и си пасваме
![]()
![]()
![]()