- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грозен и тъп?
Мараба, пичове и пички!Бях гледал някъде една наистина невероятна темичка за грозните и тъпите пичове, които ще завземат света и тъй като аз вече 15 години съм член на това визше общество, реших, че е правилно да им се отдели още една невероятна темичка за "любовните" неволи.
![]()
Както вече предполагате, аз не съм посто тъп и просто грозен- не, аз съм издигнал тези качества на по-високо ниво,постигнал изключително труднопостижимите ачийвмънти да не съм имал нито едно гадже, да не съм имал възможност да обарвам момиче и да не съм правил нещо по-хубаво с момиче, освен прегръдка и никое момиче през живота ми не ме е харесвало. Я вий се похвалете с това, а?
Та, трябва да се направи списък на нашето съсловие, за да бъде светът осведомен за бъдещите си владетели, както и да се уточнят всички "любовни" неволи от сорта на "Отряза ме по Скайп с думите "Ми, готин си, ама баджакът ти е малко голям"".
Вие сте красив? Вие сте умен? Вие сте преуспял сваляч? Спокойно, ние, грозните и тъпите сме повече от вас!
Като най-представителен член, се вписвам пръв. Ако ме питате как са ме отрязвали, не помня, то толкова богат набор от оправдания бях получил от един и същи човек, че не можах да ги запомня.![]()
ние сме богове, за тва поклон пред нас, наведи се още можеш още
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ако това пречи по някакъв начин да си грозен, не го знам.Първоначално написано от Dimana99
Епа аз мжое и да не съм много красив, ама не съм тъп със сигурност.
Тъй че май ще си останеш самотен у тая тема.
Под "тъп" нямам в предвид да не си "интеуигентен" (ми то и аз уж съм ходил 2 пъти в София на национални състезания и си уча в математическа), ами да си толкова смотан, че да прецакваш абсолютно всяко начинаие, което започваш.![]()
Каква е тая мания всеки да се прави на по-интересен отколкото е.
Поняког най-скучните хора се оказват най-интересни...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Превод?Първоначално написано от LadyDi
![]()
Ми и аз нямам особени успехи с момичетата. Последната ми каза "Ми кво да направя"![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Ако наистина си от Варна, и ако наистина си в МГ .. моите съболезнованияПървоначално написано от x9xgxn
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Какво да ти превеждам? Написала съм го на чист български...Първоначално написано от x9xgxn
Един човек да разбере как се чувствам. :PПървоначално написано от Priceless
Ама аз съм тъп, не те разбрах.Първоначално написано от LadyDi
Поне ме радва това, че си го приел и даже се иронизираш ... браво, за което много малко хора го могат ...![]()
А по темата ти: хмм колкото и клиширано да звучи (аз с такива изрази ползвам) и твоето момиче ще те намери ...успех ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Даамм ... подкрепям те за това, че си смотан значиПървоначално написано от x9xgxn
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Проблемът си е лично, изцяло и само твой.Първоначално написано от x9xgxn
Май си строгичка към хората, които смятш, че се правят на интересни. Еми, бих ти казал "Евала", ако не беше над моето ниво.Първоначално написано от LadyDi
Да ти припомня, че уча в МГ и че това съм аз.Първоначално написано от Hilary_
Послепис: мого станахте свестните хора тука.
Остави го момчето .. Стига му, че е в МГ ...Първоначално написано от LadyDi
![]()
![]()
Hilary_![]()
90% в този форум се правят на интересни. На мен лично, само 3 процента са ми наистина интересни. За останалите 7% нямам наблюдения.Първоначално написано от x9xgxn
И не мисля, че съм строга. Просто не ми е интересно да се правя на интересна.
Защо така емотата знаеш ли какви са интересни? Иначе откъде ги изкара цели 10%, не те знам!Първоначално написано от LadyDi
Дори си нямам никаква представа какво представляват тия емота. Само знам, че са адски объркани младежи.Първоначално написано от x9xgxn
Както казах - 3% от потребителите тук са ми интересни. А за 7% нямам наблюдения.
На мене са ми наистина интересни тийнеджърите, които не искат да са интересни и се спотаяват (изчезващ вид, дано някой да ги спаси).
Първо като цяло мен слабо ме е вълнувало кой къде учи и НЕ определям хората по това ...Първоначално написано от x9xgxn
![]()
![]()
Второ "това съм аз" нищо не ми говори по простата причина, че не те познавам ...
Трето .. зависи от гледната точка за хората, които смяташ за свестни ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
^^ Виж слънце, ако ти беше от Варна и ти щеше да го съдиш по това къде учи![]()
Просто си имаме изградена представа за МГ, която напълно се припокрива с индивидите там !
![]()
![]()
Hilary_![]()
Изтрий си поста. Каза нещо, което противоречи на първоначалното ти твърдение, че си тъп. Не се излагай така.Първоначално написано от x9xgxn
I Share Your Pain Brotha ! The МГ aka No Normal Girl Land is my dwelling place as wellKeep Your Head Up !
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar