- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грозен и тъп?
Просто констатирах нещо вярно.Първоначално написано от LadyDi
А, истински пич реалист, трябва да се запозная с тебе.Първоначално написано от fenasf
брато земи прави нещо излизай спортувай контактувай кви са тея теми и аз обичам да чета и да пиша във форума ама чак пък толкова ли...
и тва за какъвто се определиш ти няма начин да чакаш другите да те възприемат по различен начин бил грозен и тъп видиш ли земи се огледай и се запитай кое ти е грозното и има ли го въобще, а за тъпотията нищо не мога да кажа...
това за който го мързи ,да бе
Някой от по-младото поколение притежава качеството (!) самоирония![]()
Радващ факт.
Не знам колко са хората,дето да са в твоето положение в любовен план (не са малко,че и по-големите),но нека има повече хора с подобно отношение.
Че ти пука - ти пука.Важното е да е заради самия теб,а не заради масата.
Успех!![]()
Ех, в този форум пиша за първи път, и сигурно ще пиша само днеска и утре, да си излея душицата, че нямам тренировки в момента. Иначе плуване, колоездене, бейзбол и баскет спортувам, комуникирам с хора (ама на тях като си излея душата, информацията изтича до "старата ми любов", което води до серия нежелателни за мене последствия). Пък ако не верваш, питай за експертното мнение на някое момиче, което ме е виждало на живо, повече от това не мога да кажа.Първоначално написано от dan40123
![]()
Ае стига сте дрънкали бе, аз също съм от МГ :/ даже моето е ОМГ* ;д (колко е за смях не съм сигурна...)
*ОМГ - Образцова Математическа Гимназия
Значи...знаеш ли как децата на 12-15 години са тъпи и грозни,но в същото време имат и 'гаджета'? Има 2 варианта:
1)Като те гледам си с дълга коса...зализваш на ляво на дясно с гел,разрошваш я и е готова.Купуваш си едни слънчеви очила,които да покривaт по-голямата част от грозното ти лице.Взимаш някаква жилетка,ризка и едни накъсани дънки и ги обличаш.Сега трябва да си намериш нещо да обуеш...ами едни гуменки ще ти свършат перфектна работа! Вече си готов да отидеш в аМоРррРр... Остава само да се държиш като пълния глупак,какъвто всъщност си!
2)Хм...бръснеш си дългата коса...0 номер или мааксимум 1ви номер.Взимаш една прилепнала тениска(черна по желание),едни дънки и някакви съвсем обикновени маратонки(под обикновени имам предвид,че задължително трябва да са на някоя хубава марка...имах си аз).Ходиш наперено.Говориш,гледаш,дв жиш се все едно си над всички и си готов.
Препоръчвам ти 1вия вариант ако си тъп и грозен,а 2рия ако си грозен и не чак толкова тъп.
Успех![]()
А вариантът, в който не искам първата к***а от улицата, попаднала под взора ми? Ами то тези пари за гуменки и за гел по-добре за някоя нощна услуга на Околовръсоното да отидат.
Ахаха.Еми значи не отговаряш на критерия за грозен и тъп. : )
Добре, щом така твърдиш, от днес нататък ще се индентифицирам просто като "девствен смотльо".![]()
^^ И не забравяй - от МГ !!![]()
То не че аз имам право да говоря, при положение, че съм в 5-та ...![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Все ще те огрее в един момент... да не говорим, че ако не го тръбиш на ляво и на дясно или не носиш светещ надпис "девствен съм", никой няма да разбере...
Това,че не те бива в някои неща не значи че си тъп... Повечето деца на твоята възраст,които са 'готините' си мислят,че има дядо мраз.Те нямат ни най-малка представа как стоят нещата...Мислят си,че имат най-хубавия живот докато не разберат,че гошко им е говорил зад гърба заедно с пешо и тогава умират в сълзи и депресия.
По дяволите, разкри ме.Първоначално написано от blago84
Прекалено много ти пука май май... То лошо няма да ти пука, ама предозирането почва да пречи...
Извинявай, човек, но хормоните на хората на моята възраст от ушите текат.В смисъл, аз си ги удържам, де, ама то от както се помня само с удържането си стоя.
![]()
Става дума за синдрома "да не сгафя"...
Човек толкова трепери да не направи нещо грешно... че накрая не прави нищо, което в този случай е най-грешният вариант...
(Мамка му и мен все още ме тресе това понякога...)
Кофти, нали?![]()
Много... защото се появява точно тогава, когато наистина не трябва...
Абсолютно. Че и на всичкото отгоре имам човек, който да ми го напмоня до 12-ти клас. |(
Е, ако не друго, поне знаеш, че има краен срок след който няма да ти го напомня...
Ама те тогава хормоните ще са отминали. (Лол, осъзнах какъв каък съм )![]()
Ти не знаеш ли, че мераците умират 40 дни след погребението? Не бери грижа няма да отминат :P
Е, тогава ще изтрая 4 години на сухо, 15 щом съм изтраял.
Е сега... не си налагай колко ще траеш...
Като си му дойде времето да става - ще стане и даже няма да разбереш от де ти е дошло![]()
Абе не ми се струваш много тъп.
Ама голяма тегуба е ,че си в МГ човек
и мен щяха там да ме изпращат ама се измъкнах![]()