.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 92
    Голям фен Аватара на Brooklyn
    Град
    •••Пловдив•••
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Цитирай Първоначално написано от x9xgxn
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Под "тъп" нямам в предвид да не си "интеуигентен" (ми то и аз уж съм ходил 2 пъти в София на национални състезания и си уча в математическа), ами да си толкова смотан, че да прецакваш абсолютно всяко начинаие, което започваш.
    Ако наистина си от Варна, и ако наистина си в МГ .. моите съболезнования
    Един човек да разбере как се чувствам. :P
    Даамм ... подкрепям те за това, че си смотан значи
    Да се обзаложа ли че се имаш за 'лошата кучка от квартала' ? За теб съм сигурен че идеала за момче е кежуал с бръсната глава ,който гледа лошо от рейсовете .. Кои сте "Вие" та сте си изградили мнение за "Мг-то",сигурно живееш в илюзията че вие сте "готините" , а те са "смотаните" като в американските филми . Излез от филма ,тия неща в България ги няма ,има само факта че си ограничено момиче което не вижда искреността и добродушието на един пич ,който просто си го казва ..
    Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

Повече от фен Аватара на w0lf
    Автора е пич, жалко че е от Варна. Щеше да е яко да се запознаем
    madafaka

ее така като ние красавците сме на изчезване ша зимат вас

Guest
    Баси яката тема! Обичам самоиронията в хората,това е доста труднопостижимо качество. И автора не ми изглежда нито тъп нито грозен,но иронията кърти просто хаха!

Супер фен Аватара на Amateur
    Познато до преди 4 години някъде и аз бях така след това нещата се оправиха и станаха перфектни

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Грозен и тъп?

Както вече предполагате, аз не съм посто тъп и просто грозен- не, аз съм издигнал тези качества на по-високо ниво, постигнал изключително труднопостижимите ачийвмънти да не съм имал нито едно гадже, да не съм имал възможност да обарвам момиче и да не съм правил нещо по-хубаво с момиче, освен прегръдка и никое момиче през живота ми не ме е харесвало. Я вий се похвалете с това, а?
    Похвалвам се

До 18 години и аз бях на тоя принцип
    Вие сте красив? Вие сте умен? Вие сте преуспял сваляч? Спокойно, ние, грозните и тъпите сме повече от вас!
    Живи и здрави

Мен не ме бройте към клуба :Р

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Сливен

Мараба, пичове и П*Ч*И! Бях гледал някъде една наистина невероятна темичка за грозните и тъпите пичове, които ще завземат света и тъй като аз вече 15 години съм член на това визше общество, реших, че е правилно да им се отдели още една невероятна темичка за "любовните" неволи.
    Както вече предполагате, аз не съм посто тъп и просто грозен- не, аз съм издигнал тези качества на по-високо ниво, постигнал изключително труднопостижимите ачийвмънти да не съм имал нито едно гадже, да не съм имал възможност да обарвам момиче и да не съм правил нещо по-хубаво с момиче, освен прегръдка и никое момиче през живота ми не ме е харесвало. Я вий се похвалете с това, а?
    Та, трябва да се направи списък на нашето съсловие, за да бъде светът осведомен за бъдещите си владетели, както и да се уточнят всички "любовни" неволи от сорта на "Отряза ме по Скайп с думите "Ми, готин си, ама баджакът ти е малко голям"".

Вие сте красив? Вие сте умен? Вие сте преуспял сваляч? Спокойно, ние, грозните и тъпите сме повече от вас!

Като най-представителен член, се вписвам пръв. Ако ме питате как са ме отрязвали, не помня, то толкова богат набор от оправдания бях получил от един и същи човек, че не можах да ги запомня.

Успех човече Като станеш на 16-17 ще ти дойде времето

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Заради тази тема събудих котката със смеха си.Аз като женски индивид само мога да кажа на авторчето,че има добро чувство за хумур и това ще му е в плюс.Не ми се струваш тъп,макар и да ми е пределно ясно,че и ти не се имаш за такъв,а просто пишеш тази тема един вид за лаф,за майтап.Аз уважавам хора,които учат в математически гимназии,защото бъкел не разбирам от математика,но какво да се прави. отивай да тичкаш по плажа..кой зане може да направиш секси тяло.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Град
    Варна
    Тя тази тема не беше уж за толкова свестни хора накуп, а предимно за хора от оята съслойка, ама карайте, от мене да мине, аз съм с благ нрав.

евала мн ме изкефи темата
    доколкото никое момиче не те е харесвало съм убеден ,че не е така
    и аз мислих нато бях колкото теб (ако правилно съм разбрал че си на 15 а не си погрознял изведнъж преди 15 години ) обаче се оказа, че са ме харесвали повече момичета отколкото предполагах
    свиркай си и си остани "тъп и грпзен" щото ще видиш след време, че нещата се променят

Град
    Варна
    То па да не мислиш, че аз не искам да е така, ама си е така- никоя не ме харесва, ама нали се познавам, то какво да очаквам така или иначе.

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    До колкото разбрах имаш приятели а те са най важните.
    Това че си бес гадже не е болка за умиралка. От кога кат станеш на 15 ТРЯБВА да имаш гадже, че и да не си ебал?

ОМГ .. Евала,че поне си признаваш Не се сдухвай,пич,все ще си намериш някоя заблудена мадама :P

Град
    Варна
    Не твърдя, че ТРЯБВА, твърдя, че НЕ МОГА и да искам, даже, а пък така го казваш, сякаш чак след няколко години автоматично ще ми се залепи някоя аверка, ама аз сега много избързвам, едва ли не.

Цитирай Първоначално написано от NothingSpecial
    ОМГ .. Евала,че поне си признаваш Не се сдухвай,пич,все ще си намериш някоя заблудена мадама :P
    За такава се моля.

Мега фен Аватара на teenems
    О,Боже!
    ами като си грозен и тъп ,орден случайно да искаш ?
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    Seattle, WA
    Не ти говоря за аверки да ти се лепят, а попринцип че приятелите са по важни и с тях се искарват и най трудните периоди.(явно сега си в такъв) Kазваш че не можеш? няма такова нещо като немога. щом 1 може значи и другите могат. Ама ти здраво си си набил филма! Всичко идва до психическата настройка. Тва че 1, 2, 3 са ти отказали не означава че тряя си вадиш извода че си НАЙ грозния.

и не се моли за заблудени, че после ще съжеляваш
    Бързата работа срам за майстора, нали знаеш

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    О,Боже!
    Като завладеем света, ще видиш ти.

ок ,обади ми се да пием кафе .
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    О,Боже!
    Като завладеем света, ще видиш ти.
    Ахахах ще ме побъркате от смях

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Няма грозни хора !!!

Цитирай Първоначално написано от Sa6eks
    Няма грозни хора !!!

Град
    Seattle, WA
    Просто трябваше да я покажет тази снимка нали?
    Знаеш ли че щях да си разлея кафето върху лаптопа?

Цитирай Първоначално написано от Radmo
    Цитирай Първоначално написано от Sa6eks
    Няма грозни хора !!!
    абе еййй .
    тва е най-секси пича ,които съм виждала .
    ена лоша дума за него ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    ^^ Долу ръцете . Той е МОЙ !
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мараба, пичове и П*Ч*И! Бях гледал някъде една наистина невероятна темичка за грозните и тъпите пичове, които ще завземат света и тъй като аз вече 15 години съм член на това визше общество, реших, че е правилно да им се отдели още една невероятна темичка за "любовните" неволи.
    Та, трябва да се направи списък на нашето съсловие, за да бъде светът осведомен за бъдещите си владетели, както и да се уточнят всички "любовни" неволи от сорта на "Отряза ме по Скайп с думите "Ми, готин си, ама баджакът ти е малко голям"".

Като най-представителен член, се вписвам пръв. Ако ме питате как са ме отрязвали, не помня, то толкова богат набор от оправдания бях получил от един и същи човек, че не можах да ги запомня.
    Пич, поздравение за темата, много ме радва!
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си