- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грозен и тъп?
Да се обзаложа ли че се имаш за 'лошата кучка от квартала' ? За теб съм сигурен че идеала за момче е кежуал с бръсната глава ,който гледа лошо от рейсовете .. Кои сте "Вие" та сте си изградили мнение за "Мг-то",сигурно живееш в илюзията че вие сте "готините" , а те са "смотаните" като в американските филми . Излез от филма ,тия неща в България ги няма ,има само факта че си ограничено момиче което не вижда искреността и добродушието на един пич ,който просто си го казва ..Първоначално написано от Priceless
![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Автора е пич, жалко че е от Варна. Щеше да е яко да се запознаем![]()
madafaka
Баси яката тема! Обичам самоиронията в хората,това е доста труднопостижимо качество. И автора не ми изглежда нито тъп нито грозен,но иронията кърти просто хаха!
![]()
Познато до преди 4 години някъде и аз бях така след това нещата се оправиха и станаха перфектни![]()
![]()
![]()
Похвалвам сеПървоначално написано от x9xgxn
До 18 години и аз бях на тоя принцип
Живи и здравиПървоначално написано от x9xgxn
Мен не ме бройте към клуба :Р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от x9xgxn
Успех човечеКато станеш на 16-17 ще ти дойде времето
![]()
Заради тази тема събудих котката със смеха си.Аз като женски индивид само мога да кажа на авторчето,че има добро чувство за хумур и това ще му е в плюс.Не ми се струваш тъп,макар и да ми е пределно ясно,че и ти не се имаш за такъв,а просто пишеш тази тема един вид за лаф,за майтап.Аз уважавам хора,които учат в математически гимназии,защото бъкел не разбирам от математика,но какво да се прави.отивай да тичкаш по плажа..кой зане може да направиш секси тяло.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Тя тази тема не беше уж за толкова свестни хора накуп, а предимно за хора от оята съслойка, ама карайте, от мене да мине, аз съм с благ нрав.
евала мн ме изкефи темата
доколкото никое момиче не те е харесвало съм убеден ,че не е така
и аз мислих нато бях колкото теб (ако правилно съм разбрал че си на 15 а не си погрознял изведнъж преди 15 години) обаче се оказа, че са ме харесвали повече момичета отколкото предполагах
свиркай си и си остани "тъп и грпзен" щото ще видиш след време, че нещата се променят
То па да не мислиш, че аз не искам да е така, ама си е така- никоя не ме харесва, ама нали се познавам, то какво да очаквам така или иначе.![]()
До колкото разбрах имаш приятели а те са най важните.
Това че си бес гадже не е болка за умиралка. От кога кат станеш на 15 ТРЯБВА да имаш гадже, че и да не си ебал?
ОМГ ..![]()
Евала,че поне си признаваш
Не се сдухвай,пич,все ще си намериш някоя заблудена мадама :P
![]()
Не твърдя, че ТРЯБВА, твърдя, че НЕ МОГА и да искам, даже, а пък така го казваш, сякаш чак след няколко години автоматично ще ми се залепи някоя аверка, ама аз сега много избързвам, едва ли не.
За такава се моля.Първоначално написано от NothingSpecial
![]()
О,Боже!
ами като си грозен и тъп ,орден случайно да искаш ?
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Не ти говоря за аверки да ти се лепят, а попринцип че приятелите са по важни и с тях се искарват и най трудните периоди.(явно сега си в такъв) Kазваш че не можеш? няма такова нещо като немога. щом 1 може значи и другите могат. Ама ти здраво си си набил филма! Всичко идва до психическата настройка. Тва че 1, 2, 3 са ти отказали не означава че тряя си вадиш извода че си НАЙ грозния.
и не се моли за заблудени, че после ще съжеляваш![]()
Бързата работа срам за майстора, нали знаеш
Като завладеем света, ще видиш ти.Първоначално написано от teenems
ок ,обади ми се да пием кафе .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ахахах ще ме побъркате от смяхПървоначално написано от x9xgxn
![]()
Първоначално написано от Sa6eks
![]()
Просто трябваше да я покажет тази снимка нали?![]()
Знаеш ли че щях да си разлея кафето върху лаптопа?![]()
абе еййй .Първоначално написано от Radmo
тва е най-секси пича ,които съм виждала .
ена лоша дума за него ..![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
^^ Долу ръцете . Той е МОЙ !![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Пич, поздравение за темата, много ме радва!Първоначално написано от x9xgxn
![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК