Мараба, пичове и пички! Бях гледал някъде една наистина невероятна темичка за грозните и тъпите пичове, които ще завземат света и тъй като аз вече 15 години съм член на това визше общество, реших, че е правилно да им се отдели още една невероятна темичка за "любовните" неволи.
Както вече предполагате, аз не съм посто тъп и просто грозен- не, аз съм издигнал тези качества на по-високо ниво, постигнал изключително труднопостижимите ачийвмънти да не съм имал нито едно гадже, да не съм имал възможност да обарвам момиче и да не съм правил нещо по-хубаво с момиче, освен прегръдка и никое момиче през живота ми не ме е харесвало. Я вий се похвалете с това, а?
Та, трябва да се направи списък на нашето съсловие, за да бъде светът осведомен за бъдещите си владетели, както и да се уточнят всички "любовни" неволи от сорта на "Отряза ме по Скайп с думите "Ми, готин си, ама баджакът ти е малко голям"".

Вие сте красив? Вие сте умен? Вие сте преуспял сваляч? Спокойно, ние, грозните и тъпите сме повече от вас!

Като най-представителен член, се вписвам пръв. Ако ме питате как са ме отрязвали, не помня, то толкова богат набор от оправдания бях получил от един и същи човек, че не можах да ги запомня.