- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търтеи
Щастлива съм, когато и ти си щастливаПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
оО
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
И аз се радвам, че ти се радваш за нас ...Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
![]()
![]()
П.С. иеп .. всички у тоя форум мн мн се радваме ама някои остават по зарадвани от другите ...![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Щото не си заслужава. ^Първоначално написано от KimBerLy1912
Или може би щото сте тъпи и...още повече не си заслужава. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не се радвам за вас. ^^ Не ми пука дори ако утре ослепеете или ви блъсне влак.Първоначално написано от Hilary_
"Радвам" се от това,че се дразните. ^^
4XCOKИ
Първоначално написано от ShtrudeL
Що бе нали нямало как да ти видя сички мнения и да разбера че си тъпа? Или просто не ти се ще да признаеш-грешиш... Учи се от грешките,нали затва си човек... Не се прави на оригинална и различна (или още по-малко пък на умна),защото не си,и се получава обратен ефектМоля Ви,мадам,осъзнайте се накъде сте се запътили... Не съм от вчера или от днеска във форума,не съм и от 10 години... Смятам,че съм изкарала достатъчно време тука за да разпозная синдрома като твоя "ТърсимЕ внимание" ,просто не вървиш тука-не за друго,ми щото е битпазар тука и Уригиналното като тебе просто не важи....
Ама стана типично женски кюкарник тука... Кефи ме!![]()
Нима???Първоначално написано от ShtrudeL
И колко злобен и незаитересован човек трябва да си, за да го кажеш а ??
![]()
![]()
П.С. Нали не мислеше на никой злото ??![]()
![]()
Priceless .. <3
Не се правя на никаква. ^^ Това,че вие го виждате така,мен не ме променя и не ме прави всички онези думички които казахте.Първоначално написано от KimBerLy1912
Не пуснах темата заради това,но...дали не го получавам? ^^Първоначално написано от KimBerLy1912
4XCOKИ
Не го мисля. Но не ми и пука,понеже не сте ми никакви и действително съвсем искрено,няма да почувствам нищо. Не съм злобна,но да,не съм и заинтересована. Просто реално и най-искрено казано няма да сте ми на сърцето.Първоначално написано от Hilary_
Виж ако беше някой мой близък - да. Но другите...
4XCOKИ
Щом не си заинтересована и не ти пука, айде спри да пишеш тук, че тая тема стана 200 страници и става все по-тъпа.
Накажи глупака с мълчание.![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
оо и какво се оказа ... "сладката невинна душица страдаща за малко внимание от всеки и съчувствие, че нямала с кой да сподели" се оказа коренно различна ...Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
![]()
Знаеш ли какво? Няма да те обвинявам бъди такава каквато си ... това си е твой избор и проблем ...Но не се прави на такава каквато не си ...
П.С. Явно аз съм един от малкото хора, на които им пука дали някой макар и непознат човек ще му се случи нещо особено ако е пред очите ми и определено няма да съм толкова незаинтересована ... дори ако си ти!!!!![]()
Priceless .. <3
Ох,просто не вървиш тука-тва се опитвам да ти кажа;не си уникална (за каквато се смяташ) ,и тва стадо,срещу което ропотаеш-ми ти го предвождашМного ясно,че няма да ти пука за нас-да знаеш,взаимно е.... Просто много избирателно отговаряш на зададените въпроси и се праиш на умна,а тия които са ти неудобни-ги избягваш...
В теб виждам фалш и желание за оригиналничене-нещо,което не върви много сред истинските хора,употребяващо "еднакви,заучени,изтърка и фрази" ...
С нищо не се отличаваш от другите,и точно тва е елементарното в теб-смяташ обратното,имаш се за няква свръхразлична и "не-скучна" ,по един изтъркан начин,който повечето от форума сме виждали/и виждаме не само тук,но и вън,в реалния живот (живота,който заклеймяваш,щото видиш ли,не е достоен за тебе-прекалено скучен бил) ...
Не е фешън да си анти-фешън..(прочетох го в няква друга тема,ама е много подходящо за случая )
Въъъ нямаше ме 2 3 4 5 6 дена и почнаха с друг да се дразнят.
АААААА в Китай ли съм?
Там обръсни им тиквите и всички са еднакви![]()
![]()
И въпреки това всеки е уникален,няма еднакви хора.
Но има типове хора за мен те са 3 едните броят другите не!
Всеки има вкус стил който да си прилича на другия това ни прави еднакви,но всички го разбираме по различен начин!
Щруделче Иве и листовке стига сте се дразнили,че нервите батко си и ще ви се сърдя(не че ви пука ама да се пробвам)
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Абе знаете ли че ми писна от хора на които всичко им е писналo.Хора живота е 1 -не го пилейте с писна ми крив ми е кура и т.н .Ми като ти е крив мен какво ме грее?
Така е.Първоначално написано от LadyDi
Няма.Първоначално написано от LadyDi
Хубаво. И аз мога - Не чети.Първоначално написано от LadyDi
Накажи го и с истина и с люти чушки и коприва и т.н защото е глупак.Първоначално написано от LadyDi
*отваря книгата с мъдростите като тази*
4XCOKИ
Нали и ти го каза...хората имат маски. Не ги прави други,различни от предишната маска,която си видяла. Не се правя на никоя която не съм. Но не мисля и да показвам истинското ми Аз на никой,който не ми е никакъв.Първоначално написано от Hilary_
4XCOKИ
Peace, бабо, peace.
Не исках да се караме. Щом имаш интерес да спориш с тях - твоя работа. Айде, аз "заключвам" тая тема![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Абе ти на колко си години бе мама му стара?... Не се ли дразниш сам/а на себе си?Първоначално написано от KimBerLy1912
4XCOKИ
ShtrudeL
Майка ти не те ли е учила,че на човек с по-твърда глава и от на Бай ти Ганйо нищо не може да му се обясни?
Защо пишеш и да си права пак ще си дрънкат глупостите,мисля,че всичко им стана ясно!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Разбирам.Първоначално написано от haritov
Не им е станало ясно. Просто не искат и... да,сигурно защото са наистина твърдоглави...по някога това не е в плюс...
4XCOKИ
"маски" ... ?Първоначално написано от ShtrudeL
Момиче айде поне веднъж бъди искрена ...
![]()
Но не мисля и да показвам истинското ми Аз на никой,който не ми е никакъв.
и после защо нямало с кой да споделиш ... дори и хората, които искат да те опознаят няма да искат точно, защото криеш себе си ... но пак казвам ти си решаваш как да си живееш живота ... явно и тук се различаваме ... аз съм избрала и тук, и вън и където е да съм аз ... ДА признавам, че прекалено много пъти съм си патила от това, но за сметка на това съм намерила и много приятели и близки .. нооо това е друга тема!!!Не смятам да ти давам "житейски уроци" пък и да ти кажа честно надали би се вслушала в тях след като не ти пука за никой и нищо (непознати) ...
![]()
Priceless .. <3
Ти ся недей вирва носа щото и ти си в грешка на местаПървоначално написано от ShtrudeL
О има с кой да споделям. Това,че не го правя с всеки вече наистина си е моя работа.Първоначално написано от Hilary_
Лично сега имам точно 2 може би 3-ма човека в реалността на които мога да кажа всичко и да съм себе си.
Тук (във форума) няма много смисъл да съм себе си.
4XCOKИ
Не го и правя. ^Първоначално написано от haritov
4XCOKИ