- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търтеи
Е поне някой е успял да прескочи всичките ти стени ...Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
А колкото до тук (във форума) твое мнение, че няма смисъл .. няма сега иза това да споря с теб ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
haritov, Бай ГанЬо,ГанЬо,ГанЬо... ЗАБОГА!!
Крем ли си,кифла ли си,Др. Йоткер ли си-все ми е едно.... Пак даваш по избирателния начин... Защо не отговориш на въпросите,които съм ти задала,вместо да ми се правиш на остроумна?
На 18 съм,и ти и на 13 да си,пак са ти много...
Ясно е,че няма аз да съм тая,която ще ти налее акъл в главата,нооо живота ще те научи,има време за всичко....
То да беше кур,да ти го набутам,ама то е акъл... просто няма как![]()
Изумявам се как още никой не я е заключил тая тема![]()
защо ли някои хора биват наказвани с мълчаниеПървоначално написано от KimBerLy1912
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
На 18? хм...Когато бях в 8 клас мислех като теб. Признавам си,че тогава бях глупаво човече.Първоначално написано от KimBerLy1912
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Просто не съм издигала такива пред тези хора.Първоначално написано от Hilary_
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Гого не се намесвай ... груба грешка ще е ... !!!Първоначално написано от haritov
пак казвам .. твой избор ...Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
haritov,ако мълчиш,няма да е наказание,а подарък... само мога да се радвам ...
Тва тъпото същество с противозачатъчен характер за пореден път се доказа... Знае ти много устата,ама като ти опре яйцето до гъза,мълчиш...Дейба малките кифли,такива най-много ги обичам...![]()
Както казва един мил съфорумец,обливай се с гореща Орина и мълчи,че само се излагаш![]()
Иве ако има нещо извинявай,но не мога да разбера с тези 2% мозък дето имам за какво спорите?Първоначално написано от Hilary_
Надявам се да ме разбереш умно момиче си!
Но се държите като деца тя ми каза,че съм рошева аре бой,стига!
Щруделче и за тебе се отнася успокойте се и двете ни имате тема на спора ни цел!
пп
Иве ценя те много не искам да се караме за тъпотий и най-малко за един форум!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първоначално написано от KimBerLy1912
лай си там като пинчер пред касапница
Честно да си кажа,никога не съм смятала,че във "Любов" такъв спам ше пада,ебати кефаМного обичам кифли на щтрудели да ми се правят
Разцепвам са.... Ебаси майката,пораснаха пилетата,проебаха квачката...
![]()
Приключваме драмата с търтеите,паразитите и другите подобни същества.