.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 86 от общо 86

Тема: Търтеи

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Лично сега имам точно 2 може би 3-ма човека в реалността на които мога да кажа всичко и да съм себе си.
    Тук (във форума) няма много смисъл да съм себе си.[/b]
    Е поне някой е успял да прескочи всичките ти стени ...

А колкото до тук (във форума) твое мнение, че няма смисъл .. няма сега иза това да споря с теб ...

haritov, Бай ГанЬо,ГанЬо,ГанЬо... ЗАБОГА!!

Крем ли си,кифла ли си,Др. Йоткер ли си-все ми е едно.... Пак даваш по избирателния начин... Защо не отговориш на въпросите,които съм ти задала,вместо да ми се правиш на остроумна?

На 18 съм,и ти и на 13 да си,пак са ти много...
    Ясно е,че няма аз да съм тая,която ще ти налее акъл в главата,нооо живота ще те научи,има време за всичко....
    То да беше кур,да ти го набутам,ама то е акъл... просто няма как

Изумявам се как още никой не я е заключил тая тема

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912

Крем ли си,кифла ли си,Др. Йоткер ли си-все ми е едно.... Пак даваш по избирателния начин... Защо не отговориш на въпросите,които съм ти задала,вместо да ми се правиш на остроумна?

Ясно е,че няма аз да съм тая,която ще ти налее акъл в главата,нооо живота ще те научи,има време за всичко....
    То да беше "мъжки полов орган",да ти го набутам,ама то е акъл... просто няма как

защо ли някои хора биват наказвани с мълчание
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Град
    <3

То да беше "мъжки полов орган",да ти го набутам,ама то е акъл... просто няма как

На 18? хм...Когато бях в 8 клас мислех като теб. Признавам си,че тогава бях глупаво човече.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Просто не съм издигала такива пред тези хора.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    Гого не се намесвай ... груба грешка ще е ... !!!
    deL"]
    пак казвам .. твой избор ...

haritov,ако мълчиш,няма да е наказание,а подарък... само мога да се радвам ...

Тва тъпото същество с противозачатъчен характер за пореден път се доказа... Знае ти много устата,ама като ти опре яйцето до гъза,мълчиш...Дейба малките кифли,такива най-много ги обичам...

Както казва един мил съфорумец,обливай се с гореща Орина и мълчи,че само се излагаш

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    Гого не се намесвай ... груба грешка ще е ... !!!
    deL"]
    пак казвам .. твой избор ...
    Иве ако има нещо извинявай,но не мога да разбера с тези 2% мозък дето имам за какво спорите?

Надявам се да ме разбереш умно момиче си!

Но се държите като деца тя ми каза,че съм рошева аре бой,стига!

Щруделче и за тебе се отнася успокойте се и двете ни имате тема на спора ни цел!

пп

Иве ценя те много не искам да се караме за тъпотий и най-малко за един форум!
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    системата дегоба
    haritov,ако мълчиш,няма да е наказание,а подарък... само мога да се радвам ...

Тва тъпото същество с противозачатъчен характер за пореден път се доказа... Знае ти много устата,ама като ти опре яйцето до гъза,мълчиш...Дейба малките кифли,такива най-много ги обичам...

Както казва един мил съфорумец,обливай се с гореща Орина и мълчи,че само се излагаш

лай си там като пинчер пред касапница

Честно да си кажа,никога не съм смятала,че във "Любов" такъв спам ше пада,ебати кефа Много обичам кифли на щтрудели да ми се правят Разцепвам са.... Ебаси майката,пораснаха пилетата,проебаха квачката...

Супер фен
    Приключваме драмата с търтеите,паразитите и другите подобни същества.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си