.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Защо трябваше да се влюбя точно в него???

Здравейте, пиша ви тук и се надявам да получа отговори. В мн тежка ситуация съм...
    Сега ще съм 9ти клас и още малко почва училището.Не ми се тръгва изобщо ето и защо.
    Докато бях 8ми клас имаше едно момче което беше нещо като плейбоят на класа.Всички искаха да са около него.Имаше един проблем че аз бях точно другата противоположност на него... Всички ме подиграваха , удряха , правеха ми номера и много други... Но аз много го харесвах а той не ми обръщаше внимание, все пак един ден като се прибираше от училище реших да си отида с него . Излъгах го че пътя ми е като неговият, той не искаше много много но все пак се съгласи и точно преди да мине през вратата му казах че много го харесвам и му предложих... като отговор получих изсмиване в лицето.След това на другият ден разказа на другите и следваха много подигравки. Като казвам много значи действително много... Дори и момичетата почнаха... Не искам да разказвам за какво става въпрос много обиди много подигравки а номерата понякой път им бяха жестоки... Един горе долу гаден номер беше да ми сложат кабърки и след това ходих с раздупчени дънки... Не искам да ви разказвам просто за какво става въпрос... А аз все още продължавам да го харесвам много. Не го засичам много често , от време на време...И сега като се сетя че пак трябва да почна училище не ми се мисли... а най лошото е че продължавам да го харесва много и то ... Сега какво да правя пак ли да му кажа просто не знам , по някой път искам да сложа край на живота ми....

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Такааа:
    1. Недей да обръщаш внимание на някакви комплексарчета, които си правят веселото на гърба на другите. Точно такива са за съжаление. Просто пълния блокаж и толкова А ако наистина проблема е толкова голям с тях - поговори с някой. Класен или нещо такова .. не знам
    2. Мисля, че малко си избързала, като си му предложила. В смисъл - сама казваш, че не ти обръща внимание. Та то все едно да спреш някой на улицата и да му предложиш
    3. В никакъв случай недей пак да му казваш!! Сама ще се набуташ между шамарите пак !!
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    Варна
    Харесала си абсолютен тъпак, обръщаш внимание само на тъпаците и се ядосваш защо хората са тъпаци. Обръщай внимание само на приятелите си, да му се не види, какво ще гледаш някакви малоумни комплексирани подиграващи се пундьовци и шунди какво правели, ти поне си имала смелостта да си признаеш. Па аз сякаш не съм почти като тебе, ама се примирявам- да ще съм прецакан до 12-ти клас, ама знам кои са ми истинските приятели, в крайна сметка.

Послепис: ако нямаш добри приятели- да, гръмни се.

Град
    София/Бургас
    Описа го като "плейбой"... Помисли си заслужава ли си усилията, нервите, тормоза и обидите които ще трябва да преглътнеш, в името на хпипотетичната възможност просто да се наредиш в списъка му като поредната играчка? Аз мисля, че отговорът е "не". Избий си го от главата, за твое собствено добро. Струва си да сеполагат усилия и да се правят жертви за някой, който може да ги оцени... той явно не може... така че по-добре не се хаби.

Не, не му казвай отново. Пак ще изклюкари и пак ще започнат да ти се подиграват.
    И въобще не си мисли да слагаш край на живота си. Не си заслужава за единия му лигльо да се тормозиш въобще.
    Провери има ли шанс да смениш училището ?!!
    Този ти е временно увлечение, след време ще мине и това. До тогава си се дръж на ниво и не се занимавай с хора като него. Не го заслужават.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Варна
    Да си сменяла даскалото и да говорела с класните- бе да им каже в лицето какви са тъпи гадове и да не им обръща внимание, аз съм на нейната възраст, разглезен хленчещ лигльо съм и пак не помня да съм мрънкал толкова.

Град
    Варненска чайка
    ^^ Ти си в МГ ! А серизно: Ми един разговор с класния винаги помага Но пък .. сега като се замисля, май може и по-зле да стане Абеееее .... що не пробваш да си отвориш устата малко?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Мега фен
    Град
    <3
    Мхм...сетих се за филма A Walk To Remember,който по между другото гледах днес.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Всички се трогнахме неимоверно, даже съм сигурен, че авторката се е трогнаал най-много.

Послепис: аз като съм от МГ, поне имам неизмерим опит с кретените, даже онзи в огледалото, така че тихо, непросветен, такъв.

Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от x9xgxn
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Всички се трогнахме неимоверно, даже съм сигурен, че авторката се е трогнаал най-много.

Послепис: аз като съм от МГ, поне имам неизмерим опит с кретените, даже онзи в огледалото, така че тихо, непросветен, такъв.
    Момиче съм бе !!!

Hilary_

Град
    София/Бургас
    Попадал съм в ситуация, когато класният дори толерира (да не кажа подстрекава) интриги, мръсни номера и всякакви форми на терор към даден ученик...
    Ако не можеш да се отървеш от тормоза - по-обре наистина смени даскалото, макар че от девети клас нагоре обикновено се нормализират нещата...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Момиче съм бе !!!
    А, тъкмо почнах да се тревожа, че прекалено ме кефиш за пубертет от мъжки пол.

Да си сменяла даскалото и да говорела с класните- бе да им каже в лицето какви са тъпи гадове и да не им обръща внимание
    Днешното поколение е такова, че най-много след училище да я ступат набързо, че после да си мълчи, когато не я питат
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Варна
    Да ми ги даде на мене да ги натупам аз!

Град
    Варненска чайка
    Момиче съм бе !!!
    А, тъкмо почнах да се тревожа, че прекалено ме кефеш за пубертет от мъжки пол.
    Споооокойно!

Hilary_

Град
    Варна
    * СПАМ * Абе, Priceless, достатъчно уверена в себе ли си, за да приемеш добър комплимент от момче?

Град
    Варненска чайка
    ^^ Защо да съм ?!

Hilary_

Знаеш ли какво ще ти кажа аз?Я си вдигай главата нависоко!В девети клас попринцип сякаш всичко започва наново В смисъл надявам се да не са чак такива идиоти и малко да са пораснали твойте съученици. Съветвам те да се опиташ и ти да се присъединиш към дадена групичка (понеже всеки клас се състои от такива) и да не стоиш сама и изолирана.А относно плейбоя - и той ще се осъзнае Ти недей да му казваш нищо и дори гледай да го отбягваш.Чак ти се чудя как си могла да направиш оная глупост и да му признаеш при положение, че си го видяла какъв е.

Град
    Варна
    ^^ Защо да съм ?!
    *СПАМ*: Значи не искаш да приемеш един хубав комплимент?
    *В темата*: Той е плейбой. Ще си остане тъпак. Зарежи го. Не е лесно, но, честно казано, единственият лесен вариант е да се гръмнеш, а ние не искаме това, нали?

Град
    Варненска чайка
    ^^ Защо да съм ?!
    *СПАМ*: Значи не искаш да приемеш един хубав комплимент от момче?
    Искам естествено ...Че кой не иска?

Hilary_

Град
    Варна
    ^^ Защо да съм ?!
    *СПАМ*: Значи не искаш да приемеш един хубав комплимент?
    Искам естествено ...Че кой не иска?
    А, и ти ли? Ама знаеш ли, че и аз съм така! Я, ти си първа!

Град
    Варненска чайка
    ^^ За човек от МГ не ми изглеждаш чак толкова смотан !

Давай, ти си !

Hilary_

Град
    Варна

Давай, ти си !
    Ти си егати хитрата шматката! (Между другото, това беше комплимент)

Град
    Варненска чайка

Давай, ти си !
    Ти си егати хитрата шматката! (Между другото, това беше комплимент)
    Благодаря !

Hilary_

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ммм дамм доста тъпи неща са ти се случили ...

Като за начало спри да мислиш за този кретен (да наричам го такъва, защото е!! ) и изобщо не се тормози за него ... Най - малкото дори не го поглеждай .. не му говори ... каже ли ти нещо (обиди ли те) м укажи нещо от сорта ... "ахаха чак сега разбрах какъв идиот си!!" и просто гледай да го подминаваш и игнорираш от всякъде!!!

За "много вървежните" мърли от твоя клас ... не им се давай!!! Трябва да се научиш да "боравиш" един вид с думите ... да ги затапваш ако ме разбираш ... не им се оставяй ... надсмивай им се (те това заслужават)!!!

Допуснала си прекалено много грешки време е да ги поправиш ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си