Здравейте, пиша ви тук и се надявам да получа отговори. В мн тежка ситуация съм...
Сега ще съм 9ти клас и още малко почва училището.Не ми се тръгва изобщо ето и защо.
Докато бях 8ми клас имаше едно момче което беше нещо като плейбоят на класа.Всички искаха да са около него.Имаше един проблем че аз бях точно другата противоположност на него... Всички ме подиграваха , удряха , правеха ми номера и много други... Но аз много го харесвах а той не ми обръщаше внимание, все пак един ден като се прибираше от училище реших да си отида с него . Излъгах го че пътя ми е като неговият, той не искаше много много но все пак се съгласи и точно преди да мине през вратата му казах че много го харесвам и му предложих... като отговор получих изсмиване в лицето.След това на другият ден разказа на другите и следваха много подигравки. Като казвам много значи действително много... Дори и момичетата почнаха... Не искам да разказвам за какво става въпрос много обиди много подигравки а номерата понякой път им бяха жестоки... Един горе долу гаден номер беше да ми сложат кабърки и след това ходих с раздупчени дънки... Не искам да ви разказвам просто за какво става въпрос... А аз все още продължавам да го харесвам много. Не го засичам много често , от време на време...И сега като се сетя че пак трябва да почна училище не ми се мисли... а най лошото е че продължавам да го харесва много и то ... Сега какво да правя пак ли да му кажа просто не знам , по някой път искам да сложа край на живота ми....