.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Връзка от разстояние...

Здравейте имам си приятелка от скоро, но след месец ми се налага да замина да уча в друг град студент ще съм и ще се прибирам рядко, но това момиче просто така ме е грабнало че искам на всяка цена да си я задържа до себе си въпреки разстоянието помежду ни ...

Въпреки, че и 2та сме песимисти в тези неща и мислим че всяка приказка си има своя край и 2та тайно искаме да сме си заедно ... ВЪПРЕКИ ВСИЧКО

как да го постигнем? ;Д

Еми човек...при мен беше по-лошо. Моята приятелка само след 2 месеца заедно замина да учи в Англия. Да видиш как се подържа връзка от такова разстояние туй от различен град не е кой знай какво...е вече 2 години и нещо сме заедно... с прекъсвания де просто трябва ти да държиш много на нея както и тя на теб. Успех

Мега фен Аватара на Hilary_
    Доста усилия трябва да вложите, за да запазите връзката си от разстояние ... Но не ви пречи да опитате ...

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Ако все пак комуникирате достатъчно често аз лично не виждам проблем.Просто пак показвай същото внимание както и по-рани,макар и от разстояние.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

И ние с моят приятел водим г/д такава връзка.Живеем в един град,а преди 2 години и двамата започнахме да учим в два различни града.Но сме заедно все още Всичко може да се преодолее,стига да си вярвате и да комуникирате често,хем не си омръзвате,хем не си липсвате толкова.С желание и чувства се получава.

...hate my nickname

Мойто момче е на 150 км от мен .. което не ни дава възможност да се виждаме мн често .. може би в месеца по 1 път за по 6-7 дни .. но и сме имали периоди 2 месеца не сме се виждали .. начи само 1 трябва да знаеш .. продължавй да и показваш че я обичаш както до сега .. комуникирайте често .. и си имайте огромно доверие .. Благодарение на тези 3 неща .. ще успеетее .. Късмет!
    За раzlиka 0т вsiчкi dруgi,аз imам akъл v gлаваta,и сreщу dvе в0дki nе си 0tvаряm kраkaта...[!]

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Връзка от разстояние се поддържа много трудно. Трябва изключително силно доверие, а повечето тийнейджъри, че и възрастните хора не са способни на това. Пробвах с връзка от разстояние, ама 300 км, са си 300 км. Затова се разделихме. Шест години бяхме разделени и накрая се оженихме
    Не става от разстояние.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен
    И аз имам едни 300км. на ...сърцето от 2 години,но можем да се похвалим с идеални отношения и страхотна връзка Всичко зависи от вас двамата. Показвай й,че си с нея по всеки възможен начин,дори като сте далеч и имате само ..скайпове,телефони.. Не е толкова невъзможно. Стига да има перспектива някаква Аз чакам последни месеци и ще сме в един град най-накрая. И мисля,че именно това разстояние(изпитание) ни е направило толква близки сега..
    Иначе на теб - успех.

Преди точно една година ходих с едно момче от Куряли,аз съм си от София.2 пъти сме опитвали,ноо без успех,и двата пъти бях зарязвана от него с думите-\"Адски много те обичам,но растонието е голям проблем .. \" .. все още мисля че са били празни приказки и наистина мисля ,че ако си адски влюбен в т\ъва момиче и тя в теб,някакви си километри няма да попречат на връзката ви !!

Редактирах мнението ти.
    Другия път пиши на кирилица,моля. Ако нямаш използвай това : http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
    Punisherrr

Мега фен Аватара на vagarious
    Подкрепям горните мнения.Гледай от хубавата страна на нещата и ако в началото всичко върви добре - поне няма да си омръзнете бързо.Всичко е до доверие и комукация.Успех ви пожелавам!
    Big or small, lies are lies!

Голям фен Аватара на RaZzer
    Не разсъждавайте много... Иди си учи, поддържай си естествената връзка с нея и ако сте щастиливи така - всичко ще е прекрасно, ако не - кой има нужда от връзка, в която е нещастен?!

малко ще ни е трудно .. но мисля че ще успеем да се задържим повечко време : )

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Не го обръщай на голяма драма,просто опитай.Ако и двамата го искате,няма проблем .
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Най-важното е да си имате огромно доверие и отношенията помежду ви да са повече от силни. От там нататък всичко би трябвало да се нареди.

малко сложно като той и няма доверие

малко сложно като той и няма доверие

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Цитирай Първоначално написано от sunshine92
    Най-важното е да си имате огромно доверие и отношенията помежду ви да са повече от силни. От там нататък всичко би трябвало да се нареди.
    \/

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Като човек с доволен опит в тези връзки ще кажа,че се получават само при двама много силни души,с много доверие и в перспектива ще могат да бъдат от 1 град за постоянно.Много компромиси,но в същото време без номерца(както във всяка връзка).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си