- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сестра ми...
Здравейте... мъчи ме една случка... от около 1 месец.
Имам сестра която е по голяма и никога не беше казвала дали има гадже а не е грозна.... и какво стана преди един месец... бяхме на един купон и бяхме заедно там.... напихме се доста и се прибрахме заедно...обаче сестра ми нещо откачи започна да ми говори някакви мърсотии за тялото ми започна да ме докосва и аз се възбудих...
награбихме се и започнахме да се целуваме страстно... свалихме си дрехите и тя ми направи шпакла и аз на нея..... тогава се чуствахме добре. Тя ми сподели че харесва момичета и че от доста време не гледа на мен като на сестра... говорихме си доста.. И след това сме заспали. Насутринта когато се сабудих се чувствах ужасно неможех да се погледна в огледалото ГНУС МЕ Е ОТ СЕБЕСИ КАК МОЖАХ ДА НАПРАВЯ ТОВА СЪС СЕСТРА СИ. Моля ви кажете ми нещо неиздържам ще се побъркам.
Мале...егати ситуацията![]()
В случай,че не се базикаш,моя съвет е...или електрошок и на двете,за да забравите случката и да си бъдете пак сестри...или просто го преглътни някак...забрави го,зарови спомена някъде надълбоко и се помъчи да повярваш,че не се е случило. Самозаблудата не е най доброто,но в крайна сметка в твърде смахната ситуация,в краен случай,говори с нея,ако и на нея и е неприятно като на теб,го приемете за една тъпа грешка и не отваряйте темата никога повече!
Ние си поговорихме тя каза че ме иска отново мисля че сестра ми не е добре да кажа ли на МАМА и на ТАТИ?Първоначално написано от EsCaDa20
![]()
![]()
![]()
Това мама и тати малко лигаво ми се струва. Епа направо им покажи какво правите с кака ти и те ще ви посъветват най добре.Първоначално написано от Armeika
![]()
боже колкото и да се напия не бих мърсувала със сестра си...
няма смисъл да казваш на родителите си само ще ги травмираш
сестра ти на колко е ?![]()
поговори пак с нея и и обесни че на теб изобщо не ти е приятно дано разбере ако не и кажи да се изнесе ахах
И какво забавляваш ли се как другите ти се връзват и се опитват да помогнат?
баце, аз мисля че требе да се самобичуваш 100 удара с камшик от конски косъм, след което да предприемеш 40 годишно странство на пост и молитва, в което да размишляваш над случилото се...
"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
щом сте сестри няма проблем , като ви доскучее си правете пио една шпакла, няма опастност от краво смешение, даже ше ви е яко, не гледай на нея като на сестра ако те кефи и тегли по един език чат пат нищо няма да ти коства, а пък ще я направиш и щастлива)))
Хах... Смешна работа... Евала на комлексите и жалките опити да станеш интересна... тцтцтц..
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Първоначално написано от EsCaDa20
![]()
![]()
![]()
![]()
KO6MARA GSI 16V RISSE
НЕ!Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
![]()
Първоначално написано от minimalist
ахахахха![]()
![]()
![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
тва е яко..направете го пак..щом и на теб и на нея й е харесало..кво лошо има ..
+1Първоначално написано от thespark
![]()
![]()
Не се втурвай към мама и тати. Помисли ти защо си направила всичко това и защо си се поддала и не се укорявай сама, просто помисли над случилото се.
ти сериозно ли![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Сестра ти и ти сте хомо кво повече ... ще кажеш на мама и на тати ;d ;d ;dПървоначално написано от Armeika
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
Тва попринцип е яко ама ако нямахте родствена връзка иначе сестрати явно е обърнала резбата!
Support your local club!!!
Ако темата не е ебавка отиди на психотерапевт,а ако е значи опитът ти да се направиш на интересна е много жалък! Болен мозък!![]()