1ва :
С гаджето ми сме двамата (примерно у тях). Целуваме се, прегръщаме се, обарваме се закачливо... След няколко минути сме се погряли яко, тя ме съблича, през цялото време ме гледа и не изпуска поглед от мен. Накрая ми сваля и бельото със зъби. Започва да ми духа. След като го прави така както знае, че ми харесва - да прави извивките си, да ми пуска някакъв пленителен поглед, аз съм на 7мото небе.... Малко след като съм усетил, че идва моята изява аз я събличам нежно и започвам да я лижа, едновременно си играя с клитора й, и гърдите. Пъхам и среден пръст в устата, докато тя се наслаждава. След като свърши тази част й го пъхам отпред... правя позите, които на нея й харесват й най-яко се чувства на тях... след което прилагам някакви експерименти и т.н. Вече когато тя свърши аз го вадя й и го пъхам от зад... продължавам в началото по-леко, за да свикне с напрежението и после по-бързо, за да усетя за какво е там... Накрая когато усетя, че ще свърша го вадя (ако няма кафяви приятелчета) тя се обръща към мен и ми прави свирка докато ме изцеди на макс. Свършвам и в устата, а тя продължава поне още минутка да ми духа с максимална пара...
2ра :
С гаджето ми викаме някоя нейна приятелка (не за секс, а за нещо...) в последствие двете се наговарят - двете първоначално се целуват, след което започват да се обарват и да гледат как ще реагирам, след като продължат с обарването свалят си постепенно дрехите и започват да се оправят взаимно, но продължават да гледат как ще реагирам и дали ще се включа.. след като се излижат и т.н. идват и ми събуват панталона (или т'ва с което съм) - започват едновременно да ми духат като ме гледат в очите и ме докосват навсякъде...
след което ги обръщам някакси и започвам да ги е*а както дойде... обаче те продължават да се целуват и обарват... аз имам видимост върху гениталиите за да се целя с инструмента (дефакто те са една върху друга)... - след като се стигне до моята фаза - двете започват да ми лъскат и да се целуват и да го лапат - накрая свършвам някъде по лицата им, както и в устите. те се целуват и всичко е тип-топ...
ето какво ми хрумна преди малко с моята докато се разхождахме в 1 парк...
Представете си - парк, вечерно време... осветление има тук-там, обаче се виждат доста ясно хората от далече... (освен от неосветените алеи).. Двамата започваме да се мляскаме.... дъра-дъра.. започваме да се оправяме на пейката полу-голи..
Няма да ни интересува ако някой мине покрай нас или току-виж има избягал затворник, който може да е някъде сред нас... естествено ще имаме 1 на ум, ама ако мине някой покрай нас ние няма да спираме, а ще продължим, освен ако не е убиеца D
Това ще е изпълнено с тръпка, страх и срам ако някой ни види...
Какво ще кажете за простотийте ми, които ми минават през главата???
Бичове, камшици и тем подобни работи не харесвам, тъй че все още не съм изперкал толкова
п.п. трябва да взема да почна да пиша еротични книги.. само такива работи ми се въртят последно време (от части, като ми е скучно )