- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ужас ;(
Здравейте!
В момента съм в цикъл и не мога да правя секс.Както си лежахме с моя приятел и гледахме телевизия.Изведнъж той започна да ме целува (гърди,шия,корем и т.н.) и докато се усетя ми беше отместил превръзката и си пъхна члена в мен![]()
![]()
![]()
![]()
естествено не ме заболя,но ми е супер гадно .. и той не иска да говорим за това
![]()
![]()
![]()
![]()
Случвало ли ви се е подобно нещо?!?!?! Моля ви за съвет какво да направя,а не подигравки.
Първо иди на лекар да видиш да не би да ти е направил нещо .. и второ фани го за ушите и задълже тряя да говориш с него тва - е мн кофти дето го е направил![]()
Зарежи го.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Тоя е еба*ти изпърделия тип!!!
мм .. не ми се е случвало,но защо по дяволите не си му казала че с в цикъл и неможеш да извършиш полов акт в момента с него ? Какво правите вие бе![]()
![]()
![]()
хахах и какво може да и е направил?Първоначално написано от beliqsmok
и защо пък не иска да говори за това? в смисъл, нищо не е станало. кажи му че не ти е приятно и тва е. голяма работа станала..
баси..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Първоначално написано от Ufff
След като е знаел че си в цикъл не виждам защо да не иска да говорите затова... пък и нищо кой знае какво не е станало според мен! поговори с него и му кажи че като си в цикъл не ти е приятно да си хака п*шкатада изчака няколко дни и после да си те прай пастет
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
мм... според мен ако ти беше толкова гадно щеше да го спреш ...(това е лично мое мнение) пък и не е като да та е изнасилил или нещо такова ... аз лично не го виждам т'ва като голям проблем....![]()
![]()
Насилието никога не е решението,но е добра алтернатива
Никога не яж жълт сняг
Винаги помни ,че си уникален точно като всички останали
ми да му беше казала... ти си траеш искаш той да се усети и да се спреПървоначално написано от ani93
като се паткате не ти е гадно и ужасно ама сяя... голямо чудо..ти си си виновна какво обвиняваш момчето кат не му казваш да спре той ше си прай кефа и толкоЗ
There is no right or wrong, only fun or boring
Минало заминало... а и за него е по-опасно да ти кажа да си вре патока в червеното блато... на тебе няма кой знае какво да ти стане.
Добре ти как очакваш, той да спре ?? Значи той е възбуден и те целува, бара те.. ти мълчиш.. еми той даже може да си помисли, че ти го искаш!!!
Или викаш той по телепатия трябва да знае, че ти не искаш... ми като го пъхна що не му каза нещо ?? Наум какво си каза.. "чакай да свърши, а аз после ще го наредя във форума какъв е мръсник".
Аз моята постоянно я барам, като е в цикъл и като почна... пък тя без да ме бута, без нищо само ми казва "НЕЕ", ако продължа "НЕ КАЗАХ".. е един пък се стигна до "Искаш да оцапаме навсякъде, еми на цапай са"
.. но пак не го направихме де.. много е бойна в цикъл.
![]()
Чудно ми е тоя твой приятел със скороста на светлината ли действа,че не си усетила как ти отмества бельото и си пъха пениса?!
Освен това ти толкова ли не можеш да загрееш,какво му се иска?!Все пак ей така изведнъж да почне да те целува навсякъде ... то е близко до акъла,че му се прави секс ...
Също така ми е чудно,защо му е кофти на него,след като е знаел,че си с превръзка и следователно си в цикъл?!
П.П.Хубаво те посъветваха да отидеш на лекар ама май ще е по-добре ако гаджето ти отиде,защото може да развие някоя инфекция заради контакта му с мръсната кръв![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Писането на кирилица е задължително!
Редактирано от Punisherrr
.. Pebuls ., slunchoo ;]
..![]()
как ги намирате такива идиоти бее ??
басии ..
![]()
Приятеля ти е кретен .. а ти имаш явно прекалено забавени реакции та да не се усетиш ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Представям си само гледката:Първоначално написано от Hilary_
Филм, фонов шум от филма 5.1 домашно кино. Изведнъж се чува:
-Ъх, ама ти май ме ебеш?
-Малко само.
-Ами ще пиша за това във един форум...
просто те е искал сега веднага и не е можел да чака .. защо го изкарахте големия проблем..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И той като знае че си в цикъл с къф акъл си позволява![]()
![]()
hih
Първоначално написано от Xitap
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Впрочем я се успокой! И ние го правим, когато съм в цикъл (стига да не е първия ден, че тогава много ме боли) и нищо ни няма. Теб ако също не те е боляло, от какво се оплакваш? Щом той няма проблеми с това, значи няма проблем изобщо.
Ама ти по прашки/гащи ли си седяла, че така отизведнъж те е почнал ???
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
Без пликчета е била напрао само по превразка-поне аз така разбрахПървоначално написано от Gabroveca
![]()
![]()
![]()