понеже утре ще излизам с един фр...(с който за първи път ще излизам ) ии се чудя кфо да облека ...мисля черен клин от тези които ги носят с туниките и бял потник. според вас добре ли стои клина ако не съм с туника.. ? нядавам се да сте ме разбрали..![]()
Според мен ще е страхотно с черен клин и бялата туника,но аз пък съм пробвала с потниче точно по тялото и както клинът е по тялото и абеее...стоеше приказка,е зависи и от тялото,но и тази комбинация е супер
![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
то не е точно туника ами потниче..с ластик отдолу.. ако ме разбирате че аз как обяснявамПървоначално написано от Anabel
![]()
Според мен ще е добре..Дай снимка ако искаш и ще ти кажем със сигъ=урност..
![]()
Ми...не съм сигурна,че ще стои добре.
То решението си е твое де...
Сложи клина,потника огледай се хубаво и прецени.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Писането на кирилица е задължително!
Punisherrr
^^ доста грешно
иначе-зависи от потника, но за да ти кажем със сигурност-дай снимки
П.П. Писането на кирилица е задължително!!!
Най-добре е да качиш снимки.
Ако имаш хубави крака .. ще ти стой добре клина , но зависи и от потника. :P
По твойта логика ако си обуе клина и си облече няква широка T-shirt-ка на 2Pac или нещо от сорта ще седи добре? Мисли малко преди да пишеш...Първоначално написано от mobstagirl
![]()
da, shte stoi
Кирилицата ще стои още по-яко!
Punisherrr
да бе малее мн ми е смешно виждала съм само 3 4 пъти момичета облечени само по клин без туника поличка или панталонки ее супер грозно е само по клин можеш да идеш до магазина на фитнес или на физкултура ....
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Тези клинове са толкова противни и защо просто не си обуеш едни къси панталонки? Пък и ако не ти е перфектно тялото... сама помисли дали ще стои добре прилепналия клин само с потниче.
Да, ще стои, недей да знаеш много.Първоначално написано от iwancho
Искам снимка...
Не не грешка е тва с клина.По-добре си обуй някви прилепнали дънки.
Лично мнение![]()
Бъди с дънки/поличка. Не съм привърженик на клинчетата.
Мен специално ми харесват клиновете носени с туники.И да,аз съм носила клин с точно такъв потник,обаче той е доста дълъг,ластика отдолу идва малко под дупето и стои много хубаво.Обаче зависи от дължината на потника /в моя случай си беше беше чиста туника,въпреки че се води за потник/ .
Първоначално написано от mobstagirl
С тея боти ми стои много грозно![]()
Мен пък ми допада мега много!Първоначално написано от Xrisenceto
Точно този тип Street Style ми е любим.
ако краката ти са слаби ще ти стои добре![]()
благодаря на всичкимоля темата да бъде изтрита или заключена
![]()
:P
![]()