- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много Зъл проблем !!!
Така ще попитате какво му е Злото на моя проблем.Ами ситуацията е такава : с моята приятелка ходим 2 години и 4 месеца,не ми е изневерявала (до колкото знам) и нейните приятелки,както и мой потвърждават моето мнение. Но майка ми я мисли за голяма кур*а която само болести и нещастие и болка (и чужди деца) ще ми донесе в бъдеще. Общо взето я мрази.Иска да ме прати по чужбина за да не съм с нея.Взе ми ключа от нас за да не я водя вкъщи.Абе луда работа. Въпроса ми е:
Случвало ли се е на някои?
Какво да направя?
Изобщо нормално ли е да я мрази толкова? Моля помогнете ми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
My,God is a Dj !!!
My life is Dancefloor !!!
But YoU Are the Music !!!
Ееми .. говори с майка си![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Майка ти да не е била монахиня?Първоначално написано от thing_about_me
Човек говори с нея,как може да прави така с теб та вие сте заедно вече 2 години!
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Добре ве имаш си свой личен животКак може да позволиш на майка ти да те контролира като 5 годишен.Вярно майка ти е трябва да я уважаваш,но не може да взима личните решения вместо теб. Говори с нея ако трябва и покрещи малко ,за да и се набие в главата
![]()
--------------------------------------------------------
Това не е нормалноИ ти е взела ключа
![]()
Аз предлагам да седнете ти, майка ти и приятелката ти и да й обясниш, че държиш на тови момиче и да я помолиш да те разбере. И да я питаш защо толкова не я харесва и да се разберете по някакъв начин. Просто й покажи, че няма да се разделите заради нея![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
На колко си ?
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Да вярно е зъл проблем.Хубавото е че ти не се подчиняваш на майка ти автоматично,ами решаваш да и се противопоставиш.Майка ти навярно я познава,но говорили ли са някога..правили ли са нещо заедно или само са се виждали без почти да си говорят??Може би трябва да отидат заедно на пазар,да сготвят нещо или просто да отидат на разодка.Според мен е хубава идея да отидат заедно да ти купят подарък,а ти да се направиш,че не си знаел и да го харесаш(ще кажешна приятелката ти да го предложи на майка ти).Ако са правили нещазаедно и са се опознали,тогава ще е доста трудно...Изход от тази ситуация по-трудно ще намериш.Ще трябва да поговориш с майка ти да и кажеш,че много обичаш приятелка си и усещаш и нейната любов.Ще кажеш,че за 2 години си я опознал и по-добре от нея знаеш каква е,че вярваш в нея и добрите и намерения...Трябва да споделиш на майка ти как се чувстваш и тя дори и да я мрази ще трябва да отстъпи,за да бъдеш щастлив.Но не вярвам проблема да е такъв.Най-вероятно само я е виждала и е чула от завистливи познати измислени клюки за нея,на които е повярвала.Не я мрази,просто се страхува да не страдаш.А може би се опасява,че обичаш това момиче повече от нея и се притеснява да не те загуби
..Ако е такъв случая..решението е да направят нещо заедно,вече казах варианти.Ако момичето ти наистина е добро и има желание да се покаже в най-добрата си светлина пред "свекървата" ти гарантирам 100%резултат.По този начин майка ти ще се обеди сама за себе си за характера на любимата ти и вече няма да вярва на злобни коментари(ако ги има).
Надявам се да успееш,защото си представям ужасната ситуация.
Първоначално написано от BlueFace
![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Тъй като просто съм доста запознат с подобна майчина ревност.. Първо на каква възраст си? Връзката между майка и син е много силна. Може би най-силната връзка, която може да съществува. Майка ти е властна жена, по това което чета и е решила, че ще стане на нейното. Кажи и че това е твоя личен живот и ти решаваш коя ще ти бъде приятелката. Знам, че звучи пресилено, но ако не се бориш с майка си, докато си млад ще ти провали живота. Ще отхвърля всички твои приятелки, поради голямата и майчинска ревност. Винаги ще намира косури на приятелките ти и, когато един ден се ожениш пак ще те контролира и ще има пръст в отношенията ви, ще създава проблеми и тн. Дай и да се разбере и не бъди толкова мек пред нея. За жалост съм запознат до БОЛКА с този проблем и затова размисли сериозно над това, което ти казвам. Може да ти развали семейството и живота.
Temet Nosce
벨야카
има първо говори с майка си ... запознай ги ако не си ... и както казаха нагоре "майчина ревност" с която никога няма да успееш да се справиш . Ако тези неща които майка ти казва не са истина се застъпи за приятелката си и покажа на майка ти че ти мислиш по друг начин и нейното мнение не може да ти влияе
да са ходели заедно да пазаруват еди кво си
абе хора вие не сте ли чували че 97% от майките не харесват жените на синовете им
![]()
ами на 17 съм.Как да седна да говоря с нея,това е невъзможно![]()
![]()
просто си го е втълпила.Като й кажа " не е такава","грешиш" и тн. тя ми казва "абе ни ми го обясняваи пише и го във очите каква е " нямам думи.
My,God is a Dj !!!
А майка ти защо е стигнала до този извод за приятелката ти? В смисъл трябва нещо да я е навело към тия мисли... не може просто ей така да й лепва етикети... Поговори с нея, обесни й, че приятелката ти не е такава за каквато я мисли и че наистина я обичаш и няма да позволиш на нищо и на никой да ви раздели... Но според мен щом се е стигнало чак до там, че да ти крие ключовете и да те праща по чужбина явно е разбрала или видяла нещо много сериозно... Майчина ревност,ок,о ама чак пък толкова... не ми се вярва![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Отидете на психолог двамата с майка сине го казвам с някаква ирония напротив,така ще решите проблемите си...
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Първоначално написано от thing_about_me
Тресни и една ваза у главата да видим дали няма да те послуша![]()
![]()
Не, сериозно трябва да говориш с нея.Ако не стане с говорене ще стане с много крещене ,но трябва да го разбере![]()
За какви викове и крясъци говорим,за Бога?!Това е майка ти?!Родната ти майка и ти ще и викаш и ще и крещиш?!Това е най-голямата простотия на света... но все пак простотията не ходи по гората ми по хората...!Трябва да си наистина голям идиот да се разкрещиш на майка си!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
![]()
![]()
хахахах много диви съвети
не знам с какво жена ми е провокирала такова мнение за себе си,обаче спрямо мен няма никакви поводи да мисля че ми изневерява.И аз го преписвам този проблем на майчината ревност ама.... не знам !
My,God is a Dj !!!
Първоначално написано от rozovsluncho
Ти май говориш наизуст. Много пъти съм си крещял с майка си ,това в ниакъв случай не означава ,че не я обичам или уважавам!
Просто това ,че ми е майка и е по-възрастна не означава ,че винаги е права. Не се карам често с майка си ,но ако изпадна в такава ситуация в която ми се бърка в личният живот и не иска да ме чуе и разбере бих и вдигнал един скандал ....
Незнам как стигна до заключението ,че това ме прави идиот ,но вие тука много лесно си правите заключения за хората които не познавате![]()
+++++Първоначално написано от BlueFace
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Явно има причина за да я мрази толкова...поговори си с майка ти!
Ха...ама какво значи това "пише и го в очите"?Накарай майка ти да осъзнае,че тя не познава толкова приятелката ти че да може да каже дали е к**ва или не е.Изнерви се малко някой път колкото да покажеш решителност (естествено в границите на моралното и законното) и я накарай да поразмисли малко.Направо ми е трудно да повярвам че ти е взела ключа заради това...Светни малко майка си,че няма тя да ти избира приятелката - това е твой личен избор!
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
*мнение*
You can feel the bones shatter beneath our feet.
The blood of lust staining our teeth.
We feed on pain , disorder , delusion.
The filth of the modern plague.
And in this reign of Godlessness, the heathens will say...
абе ти мъж ли си или путка ? земи се в ръце тропни с крак като мъж .. омг
не може майка ти да има такова мнение от небето , или да "я е прочела по очите" или има няква дарба или някой и е говорил лоши работи , просто от самосебе си не става , трябва ти да и втълпиш сега че приятелката ти е супер точна и да я убедиш лека полека можеш да започнеш от тук от там ще барнеш ще подговориш , някви общи приятели на майка ти които познават приятелката ти трябва да ги убедиш да кажат по някоя добра дума защото майка ти на теб може да не вярва но на възрастни хора , нейните приятели може и да повярва, не спирай да опитваш... а иначе според мен майка ти е една откачалкакато моятта...
![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.