Цитирай Първоначално написано от mysticinside
Яд ме е че прочетох това нещо до край.И по скоро ме е яд че има такива кухи лейки като тебе дето седят при някакъв пиклио дето им дирижира живота.Алоооо балоните. [...] А и да не забравя на 14 години все още едва ли разбираш какво значат тези две думички Обичам те

П.С. Извинявам се за грубите думи които използвах, но съм прекалено възмутена.
Алоооо, кой ти каза, че на 14 не можеш да обичаш? Ако ти не си могла, това е отделен въпрос. Имам една позната, която беше в същото полежение. Не можеше да каже на никого, а той я заплашваше, че ако каже нещо на някого ще убие майка й. Тогава настъпва паника и просто не знаеш какво да правиш. Искаш съвет от някого, а в повечето случаи ти остроумничат някакви като тази тука. Тя (Познатата) беше много дълго време в тази ситуация, но просто се отдели от него, обичаше го, но просто каза "КРАЙ" и той го разбра (доста късно) по неговия си начин. Сега тя си има приятел и мисля, че се обичат, а и доста сладко изглеждат заедно. Намери някой, който да те подкрепя и да ти помага. Не прави нещата сама. Приятел, родител...просто някой, който знаеш,че няма да те остави до самия край!

П.П. (към някои хора): Извинявам се за грубия език, но съм доста възмутена от някои коментари.