- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви прочетете това...
ChimeRa - не си права .Как ще го обича той я млати като теле в железница и я посинява от всякъде а тя си трае.Има разлика между страх и обич и то голяма.Както други писаха тя сама си е виновна.Това със заплахите относно родителите също са глупости
по простата причина че те са много по големи с голям опит в живота и едва ли някакъв 17 годишен поплювко може да ги нарани!Момичето го е страх-това е истината.И понеже всички 14-15-165 годишни (като години и аз) се милят за велики и не споделят с родителите заради това има хора изпаднали в това положение.(аз споделям)![]()
Следващия път, след като учите в даскало що е то параграф, може и да ти прочета трогателната история.
Wall of text crits you for 24905409540 points of damage.
You die.
![]()
Добра възраст. ~ Добре де. Тука се лигавя.Първоначално написано от mysticinside
По въпроса: не си го изживяла, така, че недей да се правиш на голям философ. Аз съм го видяла с очите си и знам за какъв ужас става на въпрос. И какво искаш да кажеш с това "какво може да им направи някакъв си 17 - годишен"? Тук ще те оставя сама да поразсъждаваш. Той може да направи много неща. Хора всякакви!
Има само две мнения - грешното и... МОЕТО!
-=Моите драсканици=-
Айде само не ми казвай че не съм го изживяла имам по-голяма сестра и получаваше заплахи от гадже вече бившо.Изрази като "майка ти ще те целува студена" и "Ще лежиш 2 метра под земята" бяха най-леките , а курва беше като поздрав!Това че е малка и уплашена не значи че родителите и не могат да и помогнат.Ние се обадихме в полицията и след това нямаше проблеми!Без нападки към мен моля те! Не говоря за неща в които не съм компетентна, но тук поне имам някаква представа за нещатаПървоначално написано от ChimeRa
Това е като психо-трилър. Не знам, аз си мисля, че след лъжата ти всичко се е влошило и тогава е показал какъв е всъщност..
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Първоначално написано от mysticinside
mysticinside виж какво Chimera изобщо не се заяжда с теб просто си казва нейната гледна точка и точно след като казваш,че сестра ти е иззживяла този ужас много добре знаеш закакво става въпрос .. , с Chimera за жалост гледахме този филм на ужасите от близо и сме чували същите думи,които и вие със сестра ти.Никой не казва,че за едни е било по болезнено, а за др не ... Chimera просто каза,че неможеш да кажеш,че на 14 неможеш да обичаш и че като си под влияние на заплахите не можеш да мислиш само за себе си... и не си мисли,че те нападам за нещо не е така![]()
Мърла, е така става като сте затворени и задръстени. И ще не му направи една свирка на тоя, да си оставиш зъбките по кура му?![]()
Баси кви сте кухи, заеби...
Научете се да контактувате, споделяте бе мама му стара...вие приятели нямате ли?! Пф, кликни ТУК - Real Life
Тенк ю, че си й разяснила нещата, защото аз щях да го направя по-тъпия начин .Първоначално написано от loveisgonee
![]()
Има само две мнения - грешното и... МОЕТО!
-=Моите драсканици=-
mersi mn na si4ki koit si davat mnenieto.a za tezi koit si mislqt 4e e ebavka-moga da vi kaja samo 4e naistina otstrani zvu4i kat nqkfa sapunka i nz dali i az bih povqrvala ako pro4eta ne6to takova no vse pak e istina.
Мацка, изобщо не е трябвало да си мълчиш... Бие те? Я у лево! Мисля, че наистина трябва да го зарежеш, дори да го издадеш, защото сега се държи така, пък да не говорим като порасне... Явно има проблем момчето... И има нужда от помощ, определено.
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
Бреййй чудно ми е как може да си помислиш,че хлапак на 17 години може да направи нещо на майка ти,на баща ти или на най-добрата ти приятелка ...![]()
![]()
![]()
Като цяло темата е добре измислена - бравоМоже да направиш някоя съпунка по нея
![]()
А ако случайно темата не е ебавка (за което се съмнявам много) - е ти си ебааати мижавия червей ... Как може да го оставяш да те бие и т.н.Толкова ли нямаш уста да споделиш с родителите ти?!А и те не виждат ли,че краката ти са изгорени или че си бита?! ... А може би и те са безотговорни като дядо ти,който те е пуснал да скиташ цяла вечер с няк'во момче,което най-вероятно не познава ...
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ако това е истинска история.моят съвет е да спреш да се страхуваш и да кажеш всичко на родителите си,защото да живееш в страх неможеш да продължава.докато става всичко това трябва да се държиш нормално с него,за да заподозре.сама избери само на 1 родител ли д акажеш.това е моят съвет.дано да съм помогнала![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Родители имаш ли ?..
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Не знам дали темата е ебавка... но ако не е така намери начин да спреш да контактуваш с него. Сподели на някого... родители, някой приятел, който да ти помогне... дори полиция. Седейки и правейки това, което той иска, не постигаш нищо.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Кажи на родителите си и нека това да се вземе под съд! Дори и да не е пълнолетен той няма право да ти налага тормоз!! Аз се чудя, защо още не си го направила !![]()
тоя е някъв психопат ... трябва да му забранят филмите с насилие че започва да ги практикува в живота ;х като цяло опитай се да не мислиш за него.. се едно не е бил.. и не мисли за момчето в което си се влюбила защото и да го търсиш едва ли ще го откриеш според мен.. той е друг.. хората се променят или просто е бил такъв от самото начало.. но го е показал по - късно..
Зейнах,честно... Кажи на вашите,тоя е психясал,не знаеш до къде може да стигне в лудостта си!
Няма да те обиждам или каквото и да било...Надявам се,осъзнала си грешките си...Просто,ако все още не си направила нищо по въпроса,те съветвам да поговориш с ваще и да им кажеш всичко от-до...С приятели и приятелки недей споделя нищо...Само ще се набуташ в още по-големи филми...Айде от мен това е и успех с психясалия...
(П.П.Относно някои от горните коментари за това,че той е само на 17 и не може да им направи нищо...-в голяма грешка сте!!!Хората за колкото и силни да се мислят са все пак доста чупливи създанийца(не само физически)...Това,че родителите й са по-големи и на възраст и опит няма кой знае какво значение...Както и да е...)
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Жалко е, че си му давала да те бие , къде ти е инстинкта за самосъхранение. Как няма да има домашно насилие като от 17 годишни почват да бият момичета. Надявам се никога да не позволяваш това да се повтори и да се отърсиш от случилото се. Успех!
ужас и аз настрахнах когато го четох .. той е изруд от класа бе как можеш още да го обичашнзз кво да ти кажа просто ...
![]()