.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Повече от фен Аватара на baby07
    Град
    Бургас
    леле ... кФи хора имаа

ChimeRa - не си права .Как ще го обича той я млати като теле в железница и я посинява от всякъде а тя си трае.Има разлика между страх и обич и то голяма.Както други писаха тя сама си е виновна.Това със заплахите относно родителите също са глупости
    по простата причина че те са много по големи с голям опит в живота и едва ли някакъв 17 годишен поплювко може да ги нарани!Момичето го е страх-това е истината.И понеже всички 14-15-165 годишни (като години и аз) се милят за велики и не споделят с родителите заради това има хора изпаднали в това положение.(аз споделям)

Следващия път, след като учите в даскало що е то параграф, може и да ти прочета трогателната история.

Wall of text crits you for 24905409540 points of damage.
    You die.

Град
    Там, където не си...
    Цитирай Първоначално написано от mysticinside
    ChimeRa - не си права .Как ще го обича той я млати като теле в железница и я посинява от всякъде а тя си трае.Има разлика между страх и обич и то голяма.Както други писаха тя сама си е виновна.Това със заплахите относно родителите също са глупости
    по простата причина че те са много по големи с голям опит в живота и едва ли някакъв 17 годишен поплювко може да ги нарани!Момичето го е страх-това е истината.И понеже всички 14-15-165 годишни (като години и аз) се милят за велики и не споделят с родителите заради това има хора изпаднали в това положение.(аз споделям)
    Добра възраст. ~ Добре де. Тука се лигавя.

По въпроса: не си го изживяла, така, че недей да се правиш на голям философ. Аз съм го видяла с очите си и знам за какъв ужас става на въпрос. И какво искаш да кажеш с това "какво може да им направи някакъв си 17 - годишен"? Тук ще те оставя сама да поразсъждаваш. Той може да направи много неща. Хора всякакви!
    Има само две мнения - грешното и... МОЕТО!
    -=Моите драсканици=-

Цитирай Първоначално написано от ChimeRa

По въпроса: не си го изживяла, така, че недей да се правиш на голям философ. Аз съм го видяла с очите си и знам за какъв ужас става на въпрос. И какво искаш да кажеш с това "какво може да им направи някакъв си 17 - годишен"? Тук ще те оставя сама да поразсъждаваш. Той може да направи много неща. Хора всякакви!
    Айде само не ми казвай че не съм го изживяла имам по-голяма сестра и получаваше заплахи от гадже вече бившо.Изрази като "майка ти ще те целува студена" и "Ще лежиш 2 метра под земята" бяха най-леките , а курва беше като поздрав!Това че е малка и уплашена не значи че родителите и не могат да и помогнат.Ние се обадихме в полицията и след това нямаше проблеми!Без нападки към мен моля те! Не говоря за неща в които не съм компетентна, но тук поне имам някаква представа за нещата

Това е като психо-трилър. Не знам, аз си мисля, че след лъжата ти всичко се е влошило и тогава е показал какъв е всъщност..
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Град
    Островът на изкушението

Айде само не ми казвай че не съм го изживяла имам по-голяма сестра и получаваше заплахи от гадже вече бившо.Изрази като "майка ти ще те целува студена" и "Ще лежиш 2 метра под земята" бяха най-леките , а к***а беше като поздрав!Това че е малка и уплашена не значи че родителите и не могат да и помогнат.Ние се обадихме в полицията и след това нямаше проблеми!Без нападки към мен моля те! Не говоря за неща в които не съм компетентна, но тук поне имам някаква представа за нещата

mysticinside виж какво Chimera изобщо не се заяжда с теб просто си казва нейната гледна точка и точно след като казваш,че сестра ти е иззживяла този ужас много добре знаеш закакво става въпрос .. , с Chimera за жалост гледахме този филм на ужасите от близо и сме чували същите думи,които и вие със сестра ти.Никой не казва,че за едни е било по болезнено, а за др не ... Chimera просто каза,че неможеш да кажеш,че на 14 неможеш да обичаш и че като си под влияние на заплахите не можеш да мислиш само за себе си... и не си мисли,че те нападам за нещо не е така

Мърла, е така става като сте затворени и задръстени. И ще не му направи една свирка на тоя, да си оставиш зъбките по кура му?
    Баси кви сте кухи, заеби...

Научете се да контактувате, споделяте бе мама му стара...вие приятели нямате ли?! Пф, кликни ТУК - Real Life

Град
    Там, където не си...
    Цитирай Първоначално написано от loveisgonee

Айде само не ми казвай че не съм го изживяла имам по-голяма сестра и получаваше заплахи от гадже вече бившо.Изрази като "майка ти ще те целува студена" и "Ще лежиш 2 метра под земята" бяха най-леките , а к***а беше като поздрав!Това че е малка и уплашена не значи че родителите и не могат да и помогнат.Ние се обадихме в полицията и след това нямаше проблеми!Без нападки към мен моля те! Не говоря за неща в които не съм компетентна, но тук поне имам някаква представа за нещата

mysticinside виж какво Chimera изобщо не се заяжда с теб просто си казва нейната гледна точка и точно след като казваш,че сестра ти е иззживяла този ужас много добре знаеш закакво става въпрос .. , с Chimera за жалост гледахме този филм на ужасите от близо и сме чували същите думи,които и вие със сестра ти.Никой не казва,че за едни е било по болезнено, а за др не ... Chimera просто каза,че неможеш да кажеш,че на 14 неможеш да обичаш и че като си под влияние на заплахите не можеш да мислиш само за себе си... и не си мисли,че те нападам за нещо не е така
    Тенк ю, че си й разяснила нещата, защото аз щях да го направя по-тъпия начин .
    Има само две мнения - грешното и... МОЕТО!
    -=Моите драсканици=-

mersi mn na si4ki koit si davat mnenieto.a za tezi koit si mislqt 4e e ebavka-moga da vi kaja samo 4e naistina otstrani zvu4i kat nqkfa sapunka i nz dali i az bih povqrvala ako pro4eta ne6to takova no vse pak e istina.

Мацка, изобщо не е трябвало да си мълчиш... Бие те? Я у лево! Мисля, че наистина трябва да го зарежеш, дори да го издадеш, защото сега се държи така, пък да не говорим като порасне... Явно има проблем момчето... И има нужда от помощ, определено.
    Не съм за теб, не си за мен
    Айсберг на две разделен.
    Не е война, но любов ли е , питам,
    щом се ранихме така.
    Щом нежността като гълъб отлита,
    стреснат от твойта ръка.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Бреййй чудно ми е как може да си помислиш,че хлапак на 17 години може да направи нещо на майка ти,на баща ти или на най-добрата ти приятелка ...
    Като цяло темата е добре измислена - браво Може да направиш някоя съпунка по нея
    А ако случайно темата не е ебавка (за което се съмнявам много) - е ти си ебааати мижавия червей ... Как може да го оставяш да те бие и т.н. Толкова ли нямаш уста да споделиш с родителите ти?!А и те не виждат ли,че краката ти са изгорени или че си бита?! ... А може би и те са безотговорни като дядо ти,който те е пуснал да скиташ цяла вечер с няк'во момче,което най-вероятно не познава ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

ако това е истинска история.моят съвет е да спреш да се страхуваш и да кажеш всичко на родителите си,защото да живееш в страх неможеш да продължава.докато става всичко това трябва да се държиш нормално с него,за да заподозре.сама избери само на 1 родител ли д акажеш.това е моят съвет.дано да съм помогнала
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Научете правописа бе пикли

Град
    Near To Hell
    Родители имаш ли ?..
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Не знам дали темата е ебавка... но ако не е така намери начин да спреш да контактуваш с него. Сподели на някого... родители, някой приятел, който да ти помогне... дори полиция. Седейки и правейки това, което той иска, не постигаш нищо.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Кажи на родителите си и нека това да се вземе под съд! Дори и да не е пълнолетен той няма право да ти налага тормоз!! Аз се чудя, защо още не си го направила !

тоя е някъв психопат ... трябва да му забранят филмите с насилие че започва да ги практикува в живота ;х като цяло опитай се да не мислиш за него.. се едно не е бил.. и не мисли за момчето в което си се влюбила защото и да го търсиш едва ли ще го откриеш според мен.. той е друг.. хората се променят или просто е бил такъв от самото начало.. но го е показал по - късно..

Зейнах,честно... Кажи на вашите,тоя е психясал,не знаеш до къде може да стигне в лудостта си!

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Няма да те обиждам или каквото и да било...Надявам се,осъзнала си грешките си...Просто,ако все още не си направила нищо по въпроса,те съветвам да поговориш с ваще и да им кажеш всичко от-до...С приятели и приятелки недей споделя нищо...Само ще се набуташ в още по-големи филми...Айде от мен това е и успех с психясалия...

(П.П.Относно някои от горните коментари за това,че той е само на 17 и не може да им направи нищо...-в голяма грешка сте!!!Хората за колкото и силни да се мислят са все пак доста чупливи създанийца(не само физически)...Това,че родителите й са по-големи и на възраст и опит няма кой знае какво значение...Както и да е...)
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Жалко е, че си му давала да те бие , къде ти е инстинкта за самосъхранение. Как няма да има домашно насилие като от 17 годишни почват да бият момичета. Надявам се никога да не позволяваш това да се повтори и да се отърсиш от случилото се. Успех!

ужас и аз настрахнах когато го четох .. той е изруд от класа бе как можеш още да го обичаш нзз кво да ти кажа просто ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си