Цитирай Първоначално написано от mysticinside
Цитирай Първоначално написано от ChimeRa
Цитирай Първоначално написано от mysticinside
ChimeRa - не си права .Как ще го обича той я млати като теле в железница и я посинява от всякъде а тя си трае.Има разлика между страх и обич и то голяма.Както други писаха тя сама си е виновна.Това със заплахите относно родителите също са глупости
по простата причина че те са много по големи с голям опит в живота и едва ли някакъв 17 годишен поплювко може да ги нарани!Момичето го е страх-това е истината.И понеже всички 14-15-165 годишни (като години и аз) се милят за велики и не споделят с родителите заради това има хора изпаднали в това положение.(аз споделям)
Добра възраст. ~ Добре де. Тука се лигавя.

По въпроса: не си го изживяла, така, че недей да се правиш на голям философ. Аз съм го видяла с очите си и знам за какъв ужас става на въпрос. И какво искаш да кажеш с това "какво може да им направи някакъв си 17 - годишен"? Тук ще те оставя сама да поразсъждаваш. Той може да направи много неща. Хора всякакви!
Айде само не ми казвай че не съм го изживяла имам по-голяма сестра и получаваше заплахи от гадже вече бившо.Изрази като "майка ти ще те целува студена" и "Ще лежиш 2 метра под земята" бяха най-леките , а к***а беше като поздрав!Това че е малка и уплашена не значи че родителите и не могат да и помогнат.Ние се обадихме в полицията и след това нямаше проблеми!Без нападки към мен моля те! Не говоря за неща в които не съм компетентна, но тук поне имам някаква представа за нещата

mysticinside виж какво Chimera изобщо не се заяжда с теб просто си казва нейната гледна точка и точно след като казваш,че сестра ти е иззживяла този ужас много добре знаеш закакво става въпрос .. , с Chimera за жалост гледахме този филм на ужасите от близо и сме чували същите думи,които и вие със сестра ти.Никой не казва,че за едни е било по болезнено, а за др не ... Chimera просто каза,че неможеш да кажеш,че на 14 неможеш да обичаш и че като си под влияние на заплахите не можеш да мислиш само за себе си... и не си мисли,че те нападам за нещо не е така