- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Помощ - майка ми разбра :(
Майка ми и тя разбра че сам на амфетки и на масенца
ся си мисли че съм спряла ама нещо слабоо![]()
Кажи й,че неможеш да се отакжеш от марихуаната,че това за теб е като "лекарство" и тя ще те разбере.Абе верно,че вече си голям,земи работи нещо майкати се труди за да си копуваш наркотици
.А и тва да сложиш на всички в яденето трева е ебахти тъпотията
Баба ти може да гушне букета бре
![]()
Така. И от кое не си зависим бе човек? Най-обичам тревомани дето ми обясняват колко е безвредна и как не води до пристрстяване.Първо ти си ценител на тревата и пушиш редовна за релаксация, ама не си пристрастен, не изобщо...
Ако не ти е известно има физическа и психическа пристрстност към дадено вещество. Това, че не изпадаш в абстиненция без да пушиш, което е признак за физическо пристрастяване (и не само това), не значи, че не си психически пристрастен, което в случая важи на 100%. Психически пристрастени са пушачите, алкохолиците, наркоманите, тревоманите и т.н. Като не си пристрастен що не спреш да пушиш? Няма да си навредиш много, не бой се. Та при този вид пристрастяване, важащо и за твоя случай въпросът стои на подсъзнателно психическо ниво. Няма какво да ти обяснявам, ясно ми е, че няма да го признаеш, защото ти самия не го осъзнаваш, най-малкото.
Така нека минем нататък. Марихуанта е пътят към тежкия арсенал! От психическото пристрастяване идва желанието и за още нещо, и за още нещо и още и още и още....Обикновено след това се минава на амфети, мотороли, екстазито, след това е хероинеца, докато не объркаш милилитрите и не похапнем житце и в чест на твоя милост. Марихуаната води до останалото, но и това няма как да осъзнаваш...
И четвърто изобщо не ми говори за вреди. Ти часовете по биология посещавал ли си изобщо? Анатомия, нервна система, главен мозък, неврони? Нещо да ти говори? Бял дроб, трахея, бронхи, алвеоли? Нещо да значи това за теб? Така. Първо марихуаната е 100 пъти по-вредна от цигарите, защото в цигарения дим не никотинът е проблема, ами катраните отделени при горенето на хартията. Сети ли си? Дааа, цигарите филтър имат, а марихуаната май не, а? Да не говорим че самата трева може да ти докара белодробен емфизем, което на прост български означава да ти разроши въздушните сакчета (алвеолите), през които се обменя кислород с кръвта. Ефекта - в начало кашлица, затруднено дишане, а накрая - храна за червеите! Ефектът върху мозъчната система, ако го знаеше нямаш да пушиш. Не става въпрос за психическото пристрастяване, него - настрана. Мозъчните клетки, нервните ти клетки, човеко, или така наречените неврони ЗА-ГИ-ВАТ! Това е истината. Само, че за разлика от останалите клетки, нервните умрат ли, няма връщане назад! Те не регенерират, като останалата соматична тъкън. Точка по въпроса! Ако искаш ми вярвай, ако искаш не - един ден, ако не е късно ще го осъзнаеш сам, че това ти летене в облаците е за сметка на собственото ти ментално и физическо здраве!
Със здраве!![]()
Вси1ко друго е излишно..Не мога да разбера,защо хората си съсипват здравето и си мислят,че си "решават проблемите" с отрови.Първоначално написано от amk933
Точно задълбочават ги,защото като се напушиш и избягаш за малко от тях,не ги решаваш,а си вредиш..
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Максимално изчерпателен отговор! Не мога да проумея какво удоволствие ви доставя марихуанатаПървоначално написано от amk933
... Всички се оправдавате с това "летене из облаците" и изчезването на проблеми ...
Колко сте наивни просто не е истина ... и кои проблеми изчезват ... тея в главата ли ?!?
Значи сте готови да жертвате здравето си, за да се развеселите временно ... Вие приятели нямате ли ?!?! Излезте, разхождайте се, забавлявайте се ... много по-добре може да си прекара така човек, а и остават добри спомени ... Въобще не мога да понасям хора, които пушат или шмъркат да ми повтарят, че не вредяло и не били зависими ...
ще надруса цялата рода!Първоначално написано от experimental
![]()
![]()
леле човек отдавна не се бях смял така.тфа,че баба ти има рожден ден не означава,че треа ги надрусаш и гледай да не получи някой сурдечен удар ил иад се пристрастят..елел леле
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ами зотвих им пиле с картофи вместо магданоз тева и кекс, обстановката беше много забавна и приятно но пак не намерих сила да кжа на наще)
и все пак ме похвалиха за доброто готвене (от малък съм спец) и почти всички си сложиха допителни. Това беше най веселия рд на баба ми , ще го направя традиция да готвя манджа с марихуана за рд то й
а вир тапаци прости некъдърни не ме разбрахте, 1во искарвам си вече сам парите, 2ро не искам да ми обяснявате дали да се откажа или не, искам просто някой да ми даде савет как да го обясна на майка ми и как да кажа на близките ми !
еефета от манджите оше ме държи
Че тя майка ти знае, какво има да и обясняваш? Тревоман си и т'ва е.Първоначално написано от experimental
![]()
да , ама искам да не ми се кара и да сме си приятели и да си споделям, най много обичам мама си и не искам да се карам с нея ! няма да спра тревата но искам да я накарам да не ми се сърди и да ме приема нормално такъв какъвто съм - пич
Бахти пича,да пушиш марихуана ако е гъзарско аз съм трамвайПървоначално написано от experimental
Така е,че не получи отговори каквито искаше но всеки се опита да ти даде съвет а ти ни обеждаш
![]()
.Кажи на мйака си,че държиш на нея,че си същия както преди с разликата,че сега тя знае тайната ти.Кажи и,че я убичаш и не искаш да се карате,обещай и нещо хубаво или и купи някой подарак за да се размекне
ейтва е и на мен ми се е случвало да обяснявам на майакси за някои неща и така съм правил
ПОМАГА,ПРОБВАЙ
![]()
Трудно ще е да я убедиш,но може да и покажеш това:
http://www.fenomenibg.com/modules/ne...php?storyid=98
http://www.fenomenibg.com/modules/ne...hp?storyid=156
Ми като я обичаш толкова много, спри да пушиш мой...То и твоето "летене в облаците" има край, по-добре се приземи на земята докато има време, че туко-виж , станало късно.Първоначално написано от experimental
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
Пич бил...Първоначално написано от experimental
![]()
![]()
![]()
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Еййй, пиле с картофи и трева !!!
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ахаха ти си ебати лудия човече![]()
![]()
![]()
Мисля , че няя втори . Да си надрусаш семейството
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Напрао ме сасипа . Напраиго като традиция за всяка неделя с по-голяма доза . майкати ще ти се израдва като рабере . Кулинарче ....
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....
4.Измислих как ще оправя нещата , довечера баба има рожден ден и ще се сабираме цялата фамилия да хапнем и пийнем за нейно здраве, ще кажа на леля аз да зготвя или поне да и помагам Smile. Запасил съм се с 30 грама и ще сложа половината като поправка за основното ядене, а кекса който много добре правя, маслото ще го запържа заедно с тревата и щя сложа и вътре да се пече. Би трябвало да стигне за 8-10 човека. Обстановката ще е свежа и забавна и като им кажа кво съм сложил в яденето ще им хареше и мама ще си промени мнението Smile .Сигурен че ще го приемат добре и си заслужава да изхабя 50 лева за да им направя готино. Smile)) Баба ми е на 83 поне веднъж трябва да опита преди да си отиде от този свят Smile))
виж до къде водят наркотиците![]()
![]()
ии бтв НЕДЕЙ !
![]()
![]()
Отвори си нова тема - "101 неща, които можем да приготвим с марихуана".
Започни сам да си изкарваш парите и тогава карай майка си да мисли противното.Най-малкото- харчиш парите на родителите си за неща, които те категорично не одобряват. Не мисля, че си пропаднал, но не е нужно да се успокояваш с марихуана, за да се чувстваш по-добре.Може да не е толкова вредна колкото алкохола и цигарите, но не е полезна..така че не ти е нужна, а щом не си пристрастен-се откажи.
Щастието на човека е в малките събития..!
^А защо си мислиш, че не е пристрастен? То няма наркоман дето си го признава... Не им е толкова силна психиката...
Ами, ако беше мое дете, и ти бях баща нямаш да се прибереш в къщи докато не видя, чист кръвен тест за наркотици. Сещаш ли се? Майка ти много прави... И като не искаш да ти се кара толкова и да сте приятели, помисли дали майка ти и собственото ти здраве или марихуаната са по важни. И няма как да те приема нормално докато не я спреш - няма родител, който приема наркоманизацията за нещо нормално, което е разбираемо. Да гледаш като детето ти е дрогирано, не е най-приятната гледкаПървоначално написано от experimental
![]()
ае хора сам си изкарвам парите и сам си живея нащи нищо немогат да ми кажат или да ме накажат проблема е че много обичам майка си никога не сме се карали и сега ми е много крива, не ми пука неказания безпаричие т.н просто искам да се сдобрим с майка ми в общи линий и да си нямаме проблеми, тя е супер разбран човек но някой я е наплашил с тая трева и проблема е голям
Иначе за парите аз си работя като архелог и зимам прилични пари
много сте неадекватни бе
Абе ти четеш ли? Казах ти следното: Избери: собственото ти здраве и приятелството на майка ти или марихуаната. Майка ти с право се притеснява за теб. Кое не е за притеснение?Първоначално написано от experimental
![]()
Ама моля ти се...марихуаната не вреди, само помага да си пич...Първоначално написано от amk933
![]()
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Здравей. Не ми се четат всички постове, така че пиша с риск да ти кажа нещо вече казано. Нвм. В момента на майка ти й е криво и е съвсем нормално. Току що е разбрала, че синът и употребява вещество, за което тя всеки ден чете във вестниците и гледа по новините колко е вредно, как хванали еди-кой-си да зарибява малките и т.н. Естествено е да е разстроена. Но ти можеш да й кажеш, че я обичаш, че вече си избрал този начин на живот и марихуаната не е толкова вредна в по-малки количества. Намери й някакви материали да прчете. Например в някои държави марихуанана е легална за лечебни цели срещу депресия, да се забави развитието на рак и т.н. Тя просто живее с една различна представа и си мисли, че чаделът е трамплин към хероина, метамфетамина и останалите по-тежки наркотици. Дай и малко време и всичко ще е наред. Надявам се да съм ти помогнала.
П.С. Пиша ти като човек, който също почти всеки ден пуши и напълно те разбирам. Успех и спокойно, всичко ще бъде наред с майка ти.![]()
А! Току-що видях, че някой ти е пратил Промена. Ей там ще намериш материалите, за които споменах.![]()