.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 95
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Хах смешник (с извинение) Знаеш ли,колко хора познавам,които говореха като теб "Никога няма да опитам нещо различно от трева!" "От тревата не можеш да се пристрастиш!" и т.н.Е вярно пичовете не се пристрастиха - пушеха всеки ден по 1-2 пъти поне просто ей така за кеф ... (да бе,да) Ама к'во стана после?!Тая трева почна да не им влияе ... Ефекта й беше същия като ефекта от обикновена цигара и на края решиха да почнат с нещо по-"яко" ... ЛСД,амфети,глупости и лека,полека стигнаха до помпите ... Ся трима от тия познати са в комуни някъде из България,другия е на някви хапчета от около година,а едно от тия момчета го намериха умряло със спринцовка,забита във вените

Както и да е Това беше леко отклонение от темата ,а сега по нея:Обясни на майка си,че си пушил 1-2 пъти ей така от любопитство и готово Ако тя пак не ти повярва й кажи да те заведе да ти направят тест за наркотици и готово (ама гледай преди това поне седмица да не пушиш )
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на NoOneElse
    Град
    И да дойдеш да ме окрадеш...
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy

Ако тя пак не ти повярва й кажи да те заведе да ти направят тест за наркотици и готово (ама гледай преди това поне седмица да не пушиш )
    Ааа, до колкото знам, теста за трева хваща до 3 месеца, не съм сигурен, така са ми казвали....
    Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?

Песимистът казал:
    -По-лошо не може да бъде!
    А оптимистът отговорил:
    -Може, можеee!

белина в урината и теста си ебава майката :P

Град
    софия
    След като майка ти не те издържа финансово, знае със сигурност, че пушиш коз, какъв е смисълът да ти прави тестове? По-скоро й обясни, че не е толкова вредно колкото си мисли. А това за историята с минаването на по-силно си зависи от човека.

А майка ти пуши ли (цигари ;д) ? Ако да,можеш да обясниш,че тва е същото като цигари,само че по-безвредно. Или деазнам,нещо от тоя род.Можеш да й кажеш колко я обичаш и не искаш да се държи гадно заради няква трева.Просто си поговорете.
    I love изсулени!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от experimental
    Хахахаха. Ама един косъм и ще ти извадят наркотичната хронология от години насам. И не го ли с белина ще залееш? Колко си наивен. Да не мислиш, че лаборанта няма да забележи и няма да помоли за нова проба. Направи го това да видм после какво ще обясняваш на майка ти за белината. Или нея ще и сипеш в колата, че не е вредна?

OMG
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Хахахаха. Ама един косъм и ще ти извадят наркотичната хронология от години насам. И не го ли с белина ще залееш? Колко си наивен. Да не мислиш, че лаборанта няма да забележи и няма да помоли за нова проба. Направи го това да видм после какво ще обясняваш на майка ти за белината. Или нея ще и сипеш в колата, че не е вредна?
    До колкото разбрах той говори за тестовете които се продават по аптеките , а не за такъв по лаборатории и така нататъка .
    Човек най-простото решение е да откажеш тревата ! Нима пушенето ти е по-важно от здравето и от семейството ??? Не казвай как тревата не била вредна . Да може да не е чак толкова вредна колкото я изкарват по медиите и колкото са цигарите или алкохола , но е ВРЕДНА!!!
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    ти не си стока..
    жената работи, за да те храни,да те облича.. а той ходи да пуши..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

аз мойта я напуших наппимер и няяям грижи от тогава по въпроса с лошото марихуана хаха
    phah

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от experimental
    Пий белина! Полезна е!
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Майка ти е права. Марихуаната е въвеждащ наркотик. Сега ти е готино да се напушиш, но скоро няма да е и ще потърсиш нещо по-силно. По наклонената плоскост си вече. Спри се или си попилей живота. Ти решаваш

Град
    софия
    ОМГ! Как ми е писнало от коментари като горния! Познавам хора, които от години пушат марихуана, харесва им и не искат да минават, дори да опитат по-силен наркотик. Хмм, странно, а?
    Препоръчвам ти да не слагаш белина, ами помоли някой приятел, който не е пушил и не е друсал нищо да ти даде малко урина. Сложи я в презерватив и си го пъхни в гащите, за да е топла. Само внимавай да не са спука или развърже презерватива, че тогава малко кофти ще стане.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Употребата на марихуана може да представлява проблем за хора, активно занимаващи се с дейности, зависещи от краткотрайната памет, например ученици и студенти. Има данни, че при ежедневна употреба може да се наблюдава сериозен спад на интелектуалните възможности, който не изчезва при прекратяване на употребата.

Това обезсмисля спора ми с хора употребяващи марихуана.

Тука обаче всичките се извъдихте големите разбирачи.Добре вие като пиете и пушите не сте ли наркомани?Алкохола и никотина са най-пристрастяващия наркотик и са много по-опасни от марихуаната.Защо изобщо нападате момчето като вие повечето съм сигурен ,че сте по-големи наркомани и от него?Изобщо тука повечето говорите за нещо ,за което само сте чели,нямате си идея даже какво е.. просто някакви жалки консервативни мнения.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    Тука обаче всичките се извъдихте големите разбирачи.Добре вие като пиете и пушите не сте ли наркомани?Алкохола и никотина са най-пристрастяващия наркотик и са много по-опасни от марихуаната.Защо изобщо нападате момчето като вие повечето съм сигурен ,че сте по-големи наркомани и от него?Изобщо тука повечето говорите за нещо ,за което само сте чели,нямате си идея даже какво е.. просто някакви жалки консервативни мнения.
    Представи си пък, че не всички пушат и пият, а? А това, че е модерно хората да се правят на либерални и нормалните и разумни мнения се заклеймяват като консервативни-е това е причината да сме на това дередже и всичко да е извън контрол в милата ни страна.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Аз засега не съм пробвала трева, обаче от името на човек, който е пушил и пуши цигари в момента мога да ти кажа, че от марихуаната наистина лесно се залита към твърдите наркотици, така че, няма нужда да й говориш глупости на майка ти, че било напълно безвредно и нормално. Та на мен майка ми като разбра, че баща ми ми е давал цигари, тя изпадна в истерия, бе момче осъзнай се малко

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Аз засега не съм пробвала трева, обаче от името на човек, който е пушил и пуши цигари в момента мога да ти кажа, че от марихуаната наистина лесно се залита към твърдите наркотици, така че, няма нужда да й говориш глупости на майка ти, че било напълно безвредно и нормално. Та на мен майка ми като разбра, че баща ми ми е давал цигари, тя изпадна в истерия, бе момче осъзнай се малко
    До там ли изпадна
    Ако толко ти се пуши излъжи ги че ще я спреш и гледай повече да не те хващат

Цитирай Първоначално написано от D12Respect
    Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    До там ли изпадна
    тцтц колко време се чудих кво има в предвит тоя и накрая се сетих да погледна кой е не виждам нищо изпаднало в мнението ми, мисля, че по-изпаднало е да оставаш на поправителен
    а колкото до твоето мнение - не мисля, че да лъжеш родителите си е най - не изпадналото нещо

Супер фен Аватара на l0lz
    Не, че и харчиш парите за неща за най- пропадналите, просто си харчиш парите за глупости. Тва е.. По- добре си купи някоя дрешка или нещо такова, излез с приятели, но това е лично мое мнение.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Цитирай Първоначално написано от D12Respect
    това направих излъгах майка ми че спирам, и че няма да барна повече сдобрихме се . Не го направих за да отърва кужуха а за да е спокойна мама

Значи много глупости изписаха хората който не са запознати с темата а само са чели някви тапотий.

Аз пуша от 3 години и никога няма да мина на по твърдо, нямам никаква зависимост и въобще не съм тъп , дори мисля че масура ми стимолира мисленето. Имам приятели който пушат от 10 години вече и никога не са опитвали по твърдо, имат си семейства вече , програмисти архелози , архитекти.

А в компанията ни имаше 3 момичета и 2 момчета който не искаха да пушат, и се правеха на утрепани, сега тия 3 патки са на амфетки, щото някой пич ги е накарал в дискотеката да шмрукнат по една линия.

Ако някой мод види , моля да изтрие темата че ми писна от комерсиалните ви философски простотий.

пп една капка белина в урината скрива в-вото което търсят по лабораторийте. много хора са го правили и са минавали с този номер.

Викаш на 18 години си, а вече си архелолог така ли? Нещо ВУЗ, това онова нема ли?
    Не се крийте бъзливци...

Цитирай Първоначално написано от Spiridon
    Викаш на 18 години си, а вече си архелолог така ли? Нещо ВУЗ, това онова нема ли?
    мне аз няма да уча архелогия , чичо ми е архелог и от 6 годишен ходя по раскопки, всяко лято, и съм доста по навътре в нещата от студентите, особено като идват на практика им казвам кво да копат и им обяснявъм

Аха, викаш шефче си от малък още а? А нали се сещаш, че никакъв археолог не си без образование, а прост общак?
    Не се крийте бъзливци...

да разбирасе навсякаде е така, просто много добре съм запознат как седи ситуацията с архелогията в България и не искам да се прецаквам и аз това ще уча нещо с компютри, софтуер хардуер няма значение квото успея да влезна. Мен ми се работи всъщност архелогия но наще не ми дават "стигало един в вкъщи"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си