Е .. време беше де мнгоо пъти дори съм се замислял да и кажа, но никога не съм събирал куража а и не знам какво точно да и кажа тъй като тя е от онези родители, които си мислят, че "от марихуаната се почва", демек след година ще съм на херц ... Проблема е, че е твърде консервативна изобщо не иска да проумее, че тревата не е това, което казват - че от нея пропадаш до дъното и не можеш да постигнеш целите в живота си защото се пристрастяваш и след време ставаш пропаднал наркоман. Моля ви посъветвайте ме как да и обясня, какви доказателства да и покажа, че марихуаната не е толкова вредна, че не само най-пропадналите пушат, как да и обясня, че това вече е нещо нормално и всеки втори пуши и не трябва да се приема като "наркоман"... Споделете как реагираха вашите и какво ви забраниха и вие какво направихте... някак си съм объркан в момента и не мога да мисля а преди дори си правих план какво да кажа и как да и го кажа сега просто си изгубих думите само и обясних най-основните неща за физическа зависимост и че марихуаната няма нищо общо с хероина и другите химии.

пп пуша отдавна и съм наистина голям ценител на марихуаната , но просто винаги съм си мислел, че няма как да разбере чувствам се адски виновен в момента защото тя бачка по цял ден а аз и харча парите за неща, които според нея са за "най-пропадналите", което далеч не е така