Майка ти не се тревожи само,че може да пропаднеш,замислял ли си се над вредата,която оказва пушенето на организма ти,позаинтересовай се и тогава говори,че е безвредно,дори да не се появят признаци,след време ще са на лице,а ти продължавай да релаксираш?Как ти хрумна пък,че е нещо нормално,това че много хора го правят,не го прави общоприето...а и наричаш майка си необразована,нали ти си много образован,мислиш ли че това е начина да се справиш с проблемите?... тръгнал да прави майка си наркоманка пфф,ама ако бях на нейно място просто нямеше да те търпя,единственото смислено нещо което видях бяха огризенията и чувството за вина,поработи върху вижданията ти за нещата,изрази от сорта "от тревата не се пропада","марихуаната не е толкова вредна","това вече е нещо нормално ","пуша отдавна и съм наистина голям ценител на марихуаната ","кат се напуша излитам в друго измерение, проблемите изчезват и ми е много добре ","ми прави удоволствие да пуша и е съвсем безвредно, искам даже да и дам да пробва да види че е готино и релаксиращо, само че тя е съпер необразована" не са изрази на човек,който има високи цели в живота...