.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 95

Помощ - майка ми разбра :(

Е .. време беше де мнгоо пъти дори съм се замислял да и кажа, но никога не съм събирал куража а и не знам какво точно да и кажа тъй като тя е от онези родители, които си мислят, че "от марихуаната се почва", демек след година ще съм на херц ... Проблема е, че е твърде консервативна изобщо не иска да проумее, че тревата не е това, което казват - че от нея пропадаш до дъното и не можеш да постигнеш целите в живота си защото се пристрастяваш и след време ставаш пропаднал наркоман. Моля ви посъветвайте ме как да и обясня, какви доказателства да и покажа, че марихуаната не е толкова вредна, че не само най-пропадналите пушат, как да и обясня, че това вече е нещо нормално и всеки втори пуши и не трябва да се приема като "наркоман"... Споделете как реагираха вашите и какво ви забраниха и вие какво направихте... някак си съм объркан в момента и не мога да мисля а преди дори си правих план какво да кажа и как да и го кажа сега просто си изгубих думите само и обясних най-основните неща за физическа зависимост и че марихуаната няма нищо общо с хероина и другите химии.

пп пуша отдавна и съм наистина голям ценител на марихуаната , но просто винаги съм си мислел, че няма как да разбере чувствам се адски виновен в момента защото тя бачка по цял ден а аз и харча парите за неща, които според нея са за "най-пропадналите", което далеч не е така

Re: Помощ - майка ми разбра :(

..

тц не шмуркам, и върша доста смислени неща , и пуша за релаксация, кат се напуша излитам в друго измерение, проблемите изчезват и ми е много добре . Само че майка ми ми намери спейсбека и искам да поговоря с нея , да и обесня че не съм наркоман и че ми прави удоволствие да пуша и е съвсем безвредно, искам даже да и дам да пробва да види че е готино и релаксиращо, само че тя е съпер необразована и сега не ми говори мисли че съм абстинентен и е много гадно. И се чудя как да поговоря с нея, как да и обясна без да се скараме и без да почне веднага да ми казва че съм буклук, помогнете ми моля много съм го закъсал

Град
    Бикини-Ботъм
    Ами каквото й да й кажеш,няма особено да промени нещата,защото ти си я лъгал в очите,и то достатъчно дълго,за да се наскърби една майка..
    Пък тревата е и капака..

Говори с нея открито,извини й се и останалото тя го решава,но ако бях на нейно място,щях да те накарам да се откажеш от тревата.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Майка ти не се тревожи само,че може да пропаднеш,замислял ли си се над вредата,която оказва пушенето на организма ти,позаинтересовай се и тогава говори,че е безвредно,дори да не се появят признаци,след време ще са на лице,а ти продължавай да релаксираш?Как ти хрумна пък,че е нещо нормално,това че много хора го правят,не го прави общоприето...а и наричаш майка си необразована,нали ти си много образован,мислиш ли че това е начина да се справиш с проблемите?... тръгнал да прави майка си наркоманка пфф,ама ако бях на нейно място просто нямеше да те търпя,единственото смислено нещо което видях бяха огризенията и чувството за вина,поработи върху вижданията ти за нещата,изрази от сорта "от тревата не се пропада","марихуаната не е толкова вредна","това вече е нещо нормално ","пуша отдавна и съм наистина голям ценител на марихуаната ","кат се напуша излитам в друго измерение, проблемите изчезват и ми е много добре ","ми прави удоволствие да пуша и е съвсем безвредно, искам даже да и дам да пробва да види че е готино и релаксиращо, само че тя е съпер необразована" не са изрази на човек,който има високи цели в живота...

1во искам отговор от някой компетентен който е пушил, а не е чел в уйкипедия че е смъртоностно

2. марихуаната е по безвредна от пиенето и пушенето на цигари, и не води до пристрастяване.

3. не четете кво пише по енциклопедийте и кво ви говорят в училище четете кадето трябва или направо опитайте
    promena . org

4.Измислих как ще оправя нещата , довечера баба има рожден ден и ще се сабираме цялата фамилия да хапнем и пийнем за нейно здраве, ще кажа на леля аз да зготвя или поне да и помагам . Запасил съм се с 30 грама и ще сложа половината като поправка за основното ядене, а кекса който много добре правя, маслото ще го запържа заедно с тревата и щя сложа и вътре да се пече. Би трябвало да стигне за 8-10 човека. Обстановката ще е свежа и забавна и като им кажа кво съм сложил в яденето ще им хареше и мама ще си промени мнението .Сигурен че ще го приемат добре и си заслужава да изхабя 50 лева за да им направя готино. )) Баба ми е на 83 поне веднъж трябва да опита преди да си отиде от този свят )))

Повече от фен Аватара на GreenMimss
    После да не пропуснеш да разкажеш как е минало

btw: ти не искаш да се откажеш, ти искаш просто майка ти да приеме, че пушиш, а като знам родители как мислят, май няма да стане и според мен те са прави де...
    Усмихвайте се бе, хора ^^

Be the change that you want to see in this world ;]]

Цитирай Първоначално написано от GreenMimss
    btw: ти не искаш да се откажеш, ти искаш просто майка ти да приеме, че пушиш, .
    точно тва е нямам никва зависимост просто искам майка ми да приеме че си пафкам и да няаа проблеми

Цитирай Първоначално написано от experimental
    4.Измислих как ще оправя нещата , довечера баба има рожден ден и ще се сабираме цялата фамилия да хапнем и пийнем за нейно здраве, ще кажа на леля аз да зготвя или поне да и помагам . Запасил съм се с 30 грама и ще сложа половината като поправка за основното ядене, а кекса който много добре правя, маслото ще го запържа заедно с тревата и щя сложа и вътре да се пече. Би трябвало да стигне за 8-10 човека. Обстановката ще е свежа и забавна и като им кажа кво съм сложил в яденето ще им хареше и мама ще си промени мнението .Сигурен че ще го приемат добре и си заслужава да изхабя 50 лева за да им направя готино. )) Баба ми е на 83 поне веднъж трябва да опита преди да си отиде от този свят )))

ммм не мисля, че ще реагират така...
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    бахти толкова са ми жалки ей такива дето не могат да си направят кефа ,ако не се нашмъркат или напушат като прасета
    аз пък мога да си направя кефа по всяко време,дори не ми е нужно да съм пила,ама нали се сещаш то си е до човека...пък ти си "големия ценител на марихуаната" абее момче вместо да си губиш времето,като ни обесняваш колко е безвредна тревата,по-добре се стегни малко и си оправи живота!!!!
    казвам го за добро

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Тръгни си изкарвай сам парите, вместо да се чудиш какво да пушиш, бъркайки си в носа.

Повече от фен
    Марихуаната убива мозъчните клетки-неграмотното ти писане е доказателство за това.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Никой не казва,че непременно води до пристрастяване,в нея се съдържа вещество,което не може да бъде преработено от човешкия организъм,след като попадне в мозъка то започва постепенно да му влияе,след време намалява коефициента на интелигентност и отслабва паметта,най-добре обещай на майка си че ще спреш да пушиш и го направи..

Град
    из източната част
    тва горе ако го направиш ше ми станеш идол честно ама увеличи дозата ако можеш де щото ако не се лъжа ще ти излезе скъпичко и питай баба си след това дали иска да и сготвиш пак
    това за който го мързи ,да бе

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GreenMimss
    btw: ти не искаш да се откажеш, ти искаш просто майка ти да приеме, че пушиш, .
    точно тва е нямам никва зависимост просто искам майка ми да приеме че си пафкам и да няаа проблеми
    Проблем е че дори и няма да разбереш как не мжеш без марихуана! Гледам ги тук из квартала такива като тебе.. наистина не приличат на нищо, познавам ги и знам че са само на трева и те казват, че не вреди и т.н., но преди приличаха на хора, сега мога да кажа, че ще са полезни единствено като материална база на Медицински университет!

POLLINA, харесва ми снимката на аватара ти, ако си ти - значи теб съм харесал.
    Don't tell me what I can or can't do !

Не е хора явно не ме разбрахте, аз съм си нормален човек не съм изтрещял наркоман. Не съм някав тапак само за тва да си мисли как да се напуши, напълно нормален съм като вас, занимавъм се с супер много различни неща и не ми трябва масур за да ми е весело, пуша 1-2 пъти на седмица понякога 1 в месеца, пробвал съм и няма проблем да не пуша 1-2-3 месеца , не съм някав глупав тип , с архелогия се занимавам надали на много изтрещяли тревомани ще им се одаде , просто искам да съм честен с майка си и да го приеме , много лесно е да се крия и да лъжа , но да кажа истината и да говорим за това е трудно за това пойсках съвет а вие ме изкарахте пропадняк.. и ме нахранихте всичките

Повече от фен
    Ами като си толкова нормален спри да пушиш трева. Защото това да се употребяват наркотици (Да, марихуаната Е наркотик, колкото и да се опитваш да ни убедиш в противното) не е нормално.
    ПП.Изключително неграмотен си.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SummerRain
    Ами като си толкова нормален спри да пушиш трева. Защото това да се употребяват наркотици (Да, марихуаната Е наркотик, колкото и да се опитваш да ни убедиш в противното) не е нормално.
    блабла...наркотик са и цигарите и алкохола и аз лично смятам за по- безвредно да се напушиш в края на седмицата и да се успокойш от проблемите си отколкото да пиеш като долна мастия всеки ден, да се бииш и да са излагаш на поразия! А пък за автора немислиш ли,че си голямо момче вече..?? Неможеш ли да обясниш на майка си ,че не си малкото момченце,което играеше в квартала ,а вече си пораснал мъж ,който сам си решава?? Пък за идеята да сготвиш с джонката е изкл. тъпа! Ще развалиш празника на жената и майка ти ще остане още по-разочарована! И за всички ще е за първи път...амии ако земат да повръщат кат луди?? НЕНЕ лоша идея ! Успех.
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

ем казвам и че съм голям а тя продължава с простотийте че е отгледала нарком че ще умра и някви такива простотий дето е чула по скапаните медий

иначе аз често си готвя ако някой иска мога да му пейстна различни рецепти за кексове баници сладка етц. етц до сега не е имало странични ефекти

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
    Цитирай Първоначално написано от SummerRain
    блабла...наркотик са и цигарите и алкохола и аз лично смятам за по- безвредно да се напушиш в края на седмицата и да се успокойш от проблемите си отколкото да пиеш като долна мастия всеки ден, да се бииш и да са излагаш на поразия! А пък за автора немислиш ли,че си голямо момче вече..?? Неможеш ли да обясниш на майка си ,че не си малкото момченце,което играеше в квартала ,а вече си пораснал мъж ,който сам си решава?? Пък за идеята да сготвиш с джонката е изкл. тъпа! Ще развалиш празника на жената и майка ти ще остане още по-разочарована! И за всички ще е за първи път...амии ако земат да повръщат кат луди?? НЕНЕ лоша идея ! Успех.
    А защо непушенето на трева е равно на ежедневно напиване-уж не пуша пък ми се губи тази блестяща логика?
    ПП. Твоят правопис също е на ниво първи клас.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    кат се напуша излитам в друго измерение, проблемите изчезват и ми е много добре .
    Напротив.Проблемите чакат да бъдат решени.Те не изчезват.

И...според мен,ако продължаваш така,ще паднеш в очите на майка ти още повече.Релаксация вика.
    Такива тревомани като тебе са ми жалки...просто се чуй.

Град
    Варна
    пхах....ти си знаеш ;P НОО аз не бих хаахха..леле луд си. Еми тогассс майка ти като неразбира прей са ,че не я чуваш и си пуши да не ти пука ..ще се сърди ден-два седмица ще и мине все пак не си на 14 ,а на 24 нали?
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
    пхах....ти си знаеш ;P НОО аз не бих хаахха..леле луд си. Еми тогассс майка ти като неразбира прей са ,че не я чуваш и си пуши да не ти пука ..ще се сърди ден-два седмица ще и мине все пак не си на 14 ,а на 24 нали?
    На 24 и живееш с ваще???
    Младите хора още на по 19-20 години гледат да се изнесат и да са самостоятелни.
    Я си намери квартира и се оправяй сам.Майка ти има право да се оплаква от теб,след като живееш под нейния покрив.Нищо,че си на 24.
    И тръгнал да ми пише във тийн форум...Тука 80% от хората,едва ли не, са по-малки от тебе.Къв отговор искаш?

на 18 съм, и не живея с наще

Не си заслужава да се занимавате с тези глупости...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си