- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Помощ - майка ми разбра :(
Ми то за хардуер май се избират някакви инженерни специалности, а софтуера доколкото знам се създава и разработва от програмисти и IT специалисти. Така че двете неща са доста далеч едно от друго като насока. А пък за археологията както и да стоят нещата в България, не можеш да се занимаваш сериозно без съответното образование в тая област.![]()
Не се крийте бъзливци...
Мамка му бе ... 100 пъти написа тая дума и нито веднъж не я написа правилно ... Няма дума "архелог" ... Има АРХЕОЛОГ!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Е не му се сърди де, сигурно е дръпнал някои масур да се разтовари и пропуска по някой друга буква.![]()
Не се крийте бъзливци...
даже 2Първоначално написано от Spiridon
бе искам да си живея в Ямайка и да си пуша weed4e всеки ден![]()
По-вероятно е много скоро да си лежиш на някое меко креватче и да ти боцкат системи във всички възможни крайници...![]()
Не се крийте бъзливци...
Избрал си грешния път ! Сега остава само да и се извиниш и да изчакаш .
Ти си пълен малоумник ако си мислиш че марихуаната е по-безвредна от цигарите или пиенето.И също напълно вярно е че от тревата се почва.Искал да даде на майка си да опита.Абе иди се застреляй някъде.Тва че не била вредна само себе си можеш да лъжеш.Това е наркотик,да и цигарите и алкохола са наркотици,но не те правят да изглеждаш като бавноразвиващ се и да се хилиш като магаре.
абе ти не обяснявай, че марихуаната не води до пристрастяване![]()
ти за кво мислиш, че се правят всичките тия кампании против наркотиците .. едва ли е щоту хората нямат кво друго да правят ...
аа иначе.. 100% съм сиг, че майка ти няма да приеме добре новината .. а тва с тревата в яденето .. як номер , амаа по-добре не го опитвай
![]()
![]()
.. Love is not to find someone that you can live with. It is to find someone that you can't live without !!! {{ h }}
Значи съжалявам, ама това общоприето ваше схващане, че марихуаната е супер безвредна, не се пристрастяваш и всякакви подобни са супер простотии. Я се огледай, ако твоите приятели не са пропадали пред очите ти заради "безвредната трева" (както моите) то тогава те разбирам, че не можеш да осъзнаеш какви глупости говориш. Ти от майка си какво очакваш да ти каже? "Давай пуши си харчи ми парите, които ги бера по дърветата от улицата и не си скъсвам задника от работа за да ги изкарам." Ценител на треватаУспя да ме разсмееш. Осъзнай се по- добре.
П.П. В днешно време всеки втори се самоубива, както всеки втори пуши трева. Обясни на майка ти как и това е безвредно и как всеки втори го прави и ти няма как да останеш по- назад. Предполагам, че си и ценител на хубавите ножчета за бръснене. Или може би на удобните первази на прозорци с идеален наклон за самоубийци. Ти си знаеш
Най-глупавото, което можеш да направиш е да тръгнеш да информираш родителите си за личния си живот и да се опитваш да ги образоваш с лекции, че нещо не било вредно, ами и напротив - дори полезно и си голям ценител (наркоман). Първо защо ще занимаваш майка си и баща си с разни треви и ще се мъчиш да им отваряш очите по темата. Безмислено е, те са на възраст, ни най-малък шанс има да почнат да пафкат изведнъж, че да им пука, а и най-основното в случая е, че от одавна си имат изградено мнение по въпроса. За тях наркотиците са си за наркомани, най-малкото което би станало е да им се вдигне кръвната захар от притеснение. Второ, щом чувстваш необходимост да им споделиш, то значи определено имаш гузна съвест, че криеш нещо такова от тях, следователно усещаш може би до някаква степен, че има някаква вреда.
Съгластнааа !!!Първоначално написано от POLLINA
Не са ти нужни опиати за да си щастлив![]()
Иначе аз на мястото на тебе бих провела един сериозен разговор с майка ми![]()
и марихуаната си е наркотик не може да кажеш че е като цигарите щом са я забранили значи има за какво![]()
поредното жалко българчеПървоначално написано от experimental
Ух лелее... иди се прегледай !Много е зле работата..
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
УЖАС!![]()
![]()
за първи път чувам, че марихуаната трябва да се приеме като нещо нормално
егати представите дето имате за света
![]()
според мен няма защо да й обясняваш на майка ти, че хората като теб не са пропаднали, защото ти сам достатъчно си пропаднал щом смяташ, че наркотиците са нещо нормално![]()
Вие пък, от къде изкопахте темата на Ванката... едва ли му пука за мнението на някой от тук![]()
Поздрави ;DDD
http://vbox7.com/play:6213b024
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
От тревата се затъпява - лични наблюдения над приятели и познати![]()
Баща ми например знае, че пафя и няма нищо против.Той също го прави от време на време, препоръчва на вои приятели, когато имат главоболие или са просто хронично изморени да изпушат един масур и ще ги поотпусне.Даже ми е възложил задача да диря кокаин, като си дойде в България, че иска да шмъркаме заедно
Да ти имам бащата :PПървоначално написано от SK0RP10N
Първо според мен си късметлия че още живееш във вас и второ като ше се правиш на разбирател на тая тема почети първо, а не говори на другите "чели в уикипедия". За твое сведение от марихуаната ти изгарят мозъчни клетки май бяха около 10 пъти повече от при пушенето на цигариПървоначално написано от experimental
![]()
пс: нищо лично :P