.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 95 от общо 95
    Ми то за хардуер май се избират някакви инженерни специалности, а софтуера доколкото знам се създава и разработва от програмисти и IT специалисти. Така че двете неща са доста далеч едно от друго като насока. А пък за археологията както и да стоят нещата в България, не можеш да се занимаваш сериозно без съответното образование в тая област.
    Не се крийте бъзливци...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Мамка му бе ... 100 пъти написа тая дума и нито веднъж не я написа правилно ... Няма дума "архелог" ... Има АРХЕОЛОГ!!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Е не му се сърди де, сигурно е дръпнал някои масур да се разтовари и пропуска по някой друга буква.
    Не се крийте бъзливци...

Цитирай Първоначално написано от Spiridon
    Е не му се сърди де, сигурно е дръпнал някои масур да се разтовари и пропуска по някой друга буква.
    даже 2

бе искам да си живея в Ямайка и да си пуша weed4e всеки ден

По-вероятно е много скоро да си лежиш на някое меко креватче и да ти боцкат системи във всички възможни крайници...
    Не се крийте бъзливци...

Избрал си грешния път ! Сега остава само да и се извиниш и да изчакаш .

Ти си пълен малоумник ако си мислиш че марихуаната е по-безвредна от цигарите или пиенето.И също напълно вярно е че от тревата се почва.Искал да даде на майка си да опита.Абе иди се застреляй някъде.Тва че не била вредна само себе си можеш да лъжеш.Това е наркотик,да и цигарите и алкохола са наркотици,но не те правят да изглеждаш като бавноразвиващ се и да се хилиш като магаре.

абе ти не обяснявай, че марихуаната не води до пристрастяване ти за кво мислиш, че се правят всичките тия кампании против наркотиците .. едва ли е щоту хората нямат кво друго да правят ... аа иначе.. 100% съм сиг, че майка ти няма да приеме добре новината .. а тва с тревата в яденето .. як номер , амаа по-добре не го опитвай
    .. Love is not to find someone that you can live with. It is to find someone that you can't live without !!! {{ h }}

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Значи съжалявам, ама това общоприето ваше схващане, че марихуаната е супер безвредна, не се пристрастяваш и всякакви подобни са супер простотии. Я се огледай, ако твоите приятели не са пропадали пред очите ти заради "безвредната трева" (както моите) то тогава те разбирам, че не можеш да осъзнаеш какви глупости говориш. Ти от майка си какво очакваш да ти каже? "Давай пуши си харчи ми парите, които ги бера по дърветата от улицата и не си скъсвам задника от работа за да ги изкарам." Ценител на тревата Успя да ме разсмееш. Осъзнай се по- добре.

П.П. В днешно време всеки втори се самоубива, както всеки втори пуши трева. Обясни на майка ти как и това е безвредно и как всеки втори го прави и ти няма как да останеш по- назад. Предполагам, че си и ценител на хубавите ножчета за бръснене. Или може би на удобните первази на прозорци с идеален наклон за самоубийци. Ти си знаеш

Най-глупавото, което можеш да направиш е да тръгнеш да информираш родителите си за личния си живот и да се опитваш да ги образоваш с лекции, че нещо не било вредно, ами и напротив - дори полезно и си голям ценител (наркоман). Първо защо ще занимаваш майка си и баща си с разни треви и ще се мъчиш да им отваряш очите по темата. Безмислено е, те са на възраст, ни най-малък шанс има да почнат да пафкат изведнъж, че да им пука, а и най-основното в случая е, че от одавна си имат изградено мнение по въпроса. За тях наркотиците са си за наркомани, най-малкото което би станало е да им се вдигне кръвната захар от притеснение. Второ, щом чувстваш необходимост да им споделиш, то значи определено имаш гузна съвест, че криеш нещо такова от тях, следователно усещаш може би до някаква степен, че има някаква вреда.

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    бахти толкова са ми жалки ей такива дето не могат да си направят кефа ,ако не се нашмъркат или напушат като прасета
    аз пък мога да си направя кефа по всяко време,дори не ми е нужно да съм пила,ама нали се сещаш то си е до човека...пък ти си "големия ценител на марихуаната" абее момче вместо да си губиш времето,като ни обесняваш колко е безвредна тревата,по-добре се стегни малко и си оправи живота!!!!
    казвам го за добро
    Съгластнааа !!!
    Не са ти нужни опиати за да си щастлив
    Иначе аз на мястото на тебе бих провела един сериозен разговор с майка ми

Град
    BurgasS
    и марихуаната си е наркотик не може да кажеш че е като цигарите щом са я забранили значи има за какво

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Помощ - майка ми разбра :(

Цитирай Първоначално написано от experimental
    Е .. време беше де мнгоо пъти дори съм се замислял да и кажа, но никога не съм събирал куража а и не знам какво точно да и кажа тъй като тя е от онези родители, които си мислят, че "от марихуаната се почва", демек след година ще съм на херц ... Проблема е, че е твърде консервативна изобщо не иска да проумее, че тревата не е това, което казват - че от нея пропадаш до дъното и не можеш да постигнеш целите в живота си защото се пристрастяваш и след време ставаш пропаднал наркоман. Моля ви посъветвайте ме как да и обясня, какви доказателства да и покажа, че марихуаната не е толкова вредна, че не само най-пропадналите пушат, как да и обясня, че това вече е нещо нормално и всеки втори пуши и не трябва да се приема като "наркоман"... Споделете как реагираха вашите и какво ви забраниха и вие какво направихте... някак си съм объркан в момента и не мога да мисля а преди дори си правих план какво да кажа и как да и го кажа сега просто си изгубих думите само и обясних най-основните неща за физическа зависимост и че марихуаната няма нищо общо с хероина и другите химии.

пп пуша отдавна и съм наистина голям ценител на марихуаната , но просто винаги съм си мислел, че няма как да разбере чувствам се адски виновен в момента защото тя бачка по цял ден а аз и харча парите за неща, които според нея са за "най-пропадналите", което далеч не е така
    поредното жалко българче

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ух лелее... иди се прегледай ! Много е зле работата..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на iiirish
    УЖАС! за първи път чувам, че марихуаната трябва да се приеме като нещо нормално егати представите дето имате за света
    според мен няма защо да й обясняваш на майка ти, че хората като теб не са пропаднали, защото ти сам достатъчно си пропаднал щом смяташ, че наркотиците са нещо нормално

Град
    Бургас
    Вие пък, от къде изкопахте темата на Ванката... едва ли му пука за мнението на някой от тук
    Поздрави ;DDD
    http://vbox7.com/play:6213b024
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

Град
    Сливен
    От тревата се затъпява - лични наблюдения над приятели и познати

SK0RP10N
    Guest
    Баща ми например знае, че пафя и няма нищо против.Той също го прави от време на време, препоръчва на вои приятели, когато имат главоболие или са просто хронично изморени да изпушат един масур и ще ги поотпусне.Даже ми е възложил задача да диря кокаин, като си дойде в България, че иска да шмъркаме заедно

Град
    BurgasS
    Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    Баща ми например знае, че пафя и няма нищо против.Той също го прави от време на време, препоръчва на вои приятели, когато имат главоболие или са просто хронично изморени да изпушат един масур и ще ги поотпусне.Даже ми е възложил задача да диря кокаин, като си дойде в България, че иска да шмъркаме заедно
    Да ти имам бащата :P

Цитирай Първоначално написано от experimental
    1во искам отговор от някой компетентен който е пушил, а не е чел в уйкипедия че е смъртоностно
    Първо според мен си късметлия че още живееш във вас и второ като ше се правиш на разбирател на тая тема почети първо, а не говори на другите "чели в уикипедия". За твое сведение от марихуаната ти изгарят мозъчни клетки май бяха около 10 пъти повече от при пушенето на цигари

пс: нищо лично :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си