- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя?
Не мислех че някога ще се наложи да пускам тема,но ето че стана.Много съм объркан така че всичко което ме посъветвате ще е от полза...
...Та всичко започна в неделя вечерта,бях тръгнал да се прибирам от среща.На връщане в автобуса който пътувах се качиха контроли,всичко ок,но по едно време гледам се заядеха с едно момиче,че нямала билетче.Опитаха се да я накарат да слезе,но тя не искаше.Всъщност аз я познавах,живее близо до мен,по малка е с 2 години,но сме само познати.Не сме си говорили почти,защото няма за какво,досега сме били само на "-Здравей;-Здрасти".Както и да е,стана ми мъчно за нея,а на седалката до мен като се качих имаше дупчено и оставено билетче,което бутнах на земята.Взех го и отидах при контролите и ги питам "Проблем ли има,това е гаджето ми,тя е с мен?" и им подадох билетчето.Поне я оставихаТя ми се усмихна,говорихме си през целия път,даже я изпратих до тях и си разменихме скайповете.Допаднахме си.До тук нищо особенно.Вчера се засякохме в скайпа,писахме си доста време.По едно време ми изтърси въпроса "Имаш ли си гадже?".Помислих си че пита просто от любопитство и и казах че нямам.Вечерта докато бях навън с приятелите и ритахме,тя дойде.След това пак се разкарвахме наляво надясно.Всичко си беше ок,докато преди малко не ми прати смс "Искаш ли да се видим?"
Сега вече разбирам накъде бие,но съм наистина объркан.Нещата се развиват твърде бързо...Да,признавам,сладка е,чаровна,но допреди няколко дена изпитвах симпатии към друго момиче с което си писах,и все още не мога да си я избия от главата,а трябва защото си има гадже.Кажете сега как да постъпя?Да и отрежа ли крилцата преди да е станало твърде късно?Или пък може би да тръгна с нея,а пък чувствата ще дойдат с времето?
![]()
абе човек,вие само ще излизате.може да не ставате гаджета на момента.Излез с нея,може да такава степен да се допаднете,че след ден-два да не искаш и да чуеш за друга.Щом е симпатяга не я режи.Виж с коя мадама ще ти потръгне първо.Ако с другата работата не стане каквоти пречи да тръгнеш с тази?
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
: )
Не знам как чувствата биха могли да дойдат с времето...тва май не е много правилно... Защото...абе ти имаш ли някакви чувства към нея или просто ти харесва като човек? хм даже май и това е много понеже до колкото разбирам не се познавате и добре? Когато си влюбен/изпитваш силни чувства към някой искаш да го виждаш постояно,мислиш си за него и т.н...Тя си има и гадже...Питал ли си я какво изпитва към него и дали изобщо го обича?
Май просто трябва да си поговорите и да й кажеш,че избързва/те...да разбереш какво изпитва и към теб и към гаджето си... и така (:
Хубаво си постъпил в автобуса. ^_^ Но не знам дали не си и отворил нещо като вратичка,когато си казал пред другите "Това е гаджето ми,тя е с мен." Харесало й е,че си я защитил и си бил мил (то на коя няма да й хареса...) Преди това предполагам не те е заглеждала/търсила/говорила? Както каза сте били само на "здр и здр"... : )
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не съм такъв тип човек,който гледа да се закачи където може -.-Първоначално написано от vampirekiss
Не ме разбра,не тя си има гадже,а едно друго момиче към което изпитвах симпатии,но това е друга темаПървоначално написано от ShtrudeL
Иначе не сме си говорили по простата причина че сме от две различни компании и просто не сме имали възможност за това.Може би си права че съм и "отворил вратичка",но не това беше намерението ми,просто исках да и помогна.А сега незнам как да постъпя,защото е много мила и ми е мъчно да не ми се разсърди след това
А пък и все още не съм решил как да постъпя...все пак сме си говорили само 2 дена,а тя вече
![]()
И все пак,когато излизаш с някой трябва да си сигурен какво изпитваш към него,нали така?А аз не съм сигурен затова се опитвам да реша как да постъпя
![]()
Ако мислиш,че тя наистина се юрка да те спряга за гадже, май ще е по-добре първо да и покажеш,че трябва време,че искаш първо да се опознаете и нещата да стават постепенно.И аз съм на мнение,че е глупаво да се тръгва с някой,който не си опознал. А дали ще говорите за това по скайп или очи в очи.. ти избери.
Ммм разбрам,че намерението ти не е било такова.. (:Първоначално написано от Sh@d0w
хах...като се замисля и аз съм в някакво такова положение ;Р
И именно. Когато излизаш с някой трябва да си сигурен в чувствата си...А ти и няма как да си за 2 дена...Тва което можеш да направиш май е да бъдеш искрен с нея и да и кажеш,че прибързва (ако има нещо от нейна страна към теб и иска да се получи нещо..) Казваш,че е мила и не искаш да ти се разсърди...Щом ти допада като човек и ти е приятно с нея може да продължите да се виждате,за да се опознаете просто (:
4XCOKИ
Хубава история
Вземи излез с нея пък, ако не потръгне я режи и готово, аз ако бях щях да изляза с нея от любопитство.
Омг... будала, остави момичето с гаджето, егати маниаците. оО Писна ми от тарикати и тарикатки, които крадат чуждите гаджета.Я си сядай на задника и си гледай в твоята пъница. Правил си се на много мил, нежен, защитник на една жена и после ще я режеш, ами защо тогава си й вкарал напразно надеждите?! Ти можеше и да не си мръднеш пръста в автобуса, right?! Я се стягай, хормончо, търси нещо, което е в графата - ПОЗВОЛЕНО!
![]()
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
О.оПървоначално написано от Dizziness
Бил е просто мил и е проявил един вид кавалерство. Не го е направил,за да и се подмазва или нещо такова както го описа,а защото му е станало кофти от ситуацията и тва как са се държали с нея. Оо
И не момичето от автобуса имало гадже...
Голям си разбирач ей...
4XCOKИ
Радко, Радкоооооо
Лови момата за ушите, и не се самонавивай за другата. Там няма да ти е по хубаво. А това че се развива бързо да не те плаши. Готините пичове умеят да реагират бързо и адекватно на ситуациите. Покажи на всички че си такъв
Успехчета, и ако искаш драсни ми ЛС![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
едно момиче ако не те хареса квото и да правиш все тая в повечетоп случай
в твоя те е харесала явно и няма лошо в това
объркан си -ок нещата ще ти се изяснят с времето ама че си имала гадже-
като чета какво си писал май няма да е задълго
Това че иска да се видите не означава че хоп ще станете гаджета. Излес с нея, виж за какво става въпрос, пък може и да си допаднете. Хубавите работи някой път идват под формата на изненади.
А между другото според мен това с skype е глупост. Едва ли живеете на 10км един от друг. Излесте на кафе и си говорете.
Good Luck
нали знаеш 1ният обича другият оставя да бъде опичан, остави се да те обичат и се радвай че има някого на когото да му пука за теб
[quote="Sh@d0w"]Не съм такъв тип човек,който гледа да се закачи където може -.-Първоначално написано от vampirekiss
Не го приемай като обида,но защо да си пропиляваш всички шансове за едно момиче,което още не си опознал и то защото си се вкопчил в друга,която може и да не изпитва нищо към теб.Имах предвид паралелно все пак да опознаеш и момичето от автобуса.Уви грешно съм се изразила.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Вампирчето е права...Нещо, подобно на това което ти казах...
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
+1Първоначално написано от Dizziness
Това, че иска да излезете, не можеш да разбереш какво означава, докато не излезете.Така де..излез с нея и зарежи онова момиче с гаджето.И след време сам ще прецениш какво да правиш.Щом ти се предлага шанс - използвах го докрай.
![]()
Big or small, lies are lies!
mm ne znam. Spored mene trqq da izleze6 s neq pone 2,3 puti dokato se opoznaete..ako trugne da ti nalita,kfo puk tolkova kaji i 4e iska6 purvo dobre da q poznava6 i t.n... ot tova koeto pro4etoh ..qvno e svqstno momi4eopitai,spored mene nqma da sujalqva6 .. :P
...по ягодите...Първоначално написано от Seattle
4XCOKИ
хмм интересна история ...![]()
Ето какво ми е мнението ... момичето явно иска да те опознае (като те кани) ии ако евентуално не яде хора излез с нея ... може би ще си допаднете ... знае ли човек ... да действа бързо, НО повярвай ми и бавните неща не са много лесни особено ако си разкъсван на много много много парчета от много хора ...![]()
П.С. А с другото момиче си остани добър приятел .. сигурна съм, че не би ти отказала искреното си приятелство!!! Пък и ако те цени ще иска да си щастлив ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Надали иска товаПървоначално написано от Hilary_
![]()
Иска иска ... повярвай ми просто някои минали неща доста са я наранили ...Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Ще й мине ама време трябва ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3