Не мислех че някога ще се наложи да пускам тема,но ето че стана.Много съм объркан така че всичко което ме посъветвате ще е от полза...
...Та всичко започна в неделя вечерта,бях тръгнал да се прибирам от среща.На връщане в автобуса който пътувах се качиха контроли,всичко ок,но по едно време гледам се заядеха с едно момиче,че нямала билетче.Опитаха се да я накарат да слезе,но тя не искаше.Всъщност аз я познавах,живее близо до мен,по малка е с 2 години,но сме само познати.Не сме си говорили почти,защото няма за какво,досега сме били само на "-Здравей;-Здрасти".Както и да е,стана ми мъчно за нея,а на седалката до мен като се качих имаше дупчено и оставено билетче,което бутнах на земята.Взех го и отидах при контролите и ги питам "Проблем ли има,това е гаджето ми,тя е с мен?" и им подадох билетчето.Поне я оставиха Тя ми се усмихна,говорихме си през целия път,даже я изпратих до тях и си разменихме скайповете.Допаднахме си.До тук нищо особенно.Вчера се засякохме в скайпа,писахме си доста време.По едно време ми изтърси въпроса "Имаш ли си гадже?".Помислих си че пита просто от любопитство и и казах че нямам.Вечерта докато бях навън с приятелите и ритахме,тя дойде.След това пак се разкарвахме наляво надясно.Всичко си беше ок,докато преди малко не ми прати смс "Искаш ли да се видим?" Сега вече разбирам накъде бие,но съм наистина объркан.Нещата се развиват твърде бързо...Да,признавам,сладка е,чаровна,но допреди няколко дена изпитвах симпатии към друго момиче с което си писах,и все още не мога да си я избия от главата,а трябва защото си има гадже.Кажете сега как да постъпя?Да и отрежа ли крилцата преди да е станало твърде късно?Или пък може би да тръгна с нея,а пък чувствата ще дойдат с времето?