.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Толкова зле ли постъпих..?

Ами.. преди около месец почнах да харесвам едно момче и тръгнахме... В началото наистина го харесвах .. и един ден той ми каза, че ме обича , а аз не бях много сигурна но му казах, че и аз него... Обаче после просто... не знам , почти всичко изчезна.. и в момента не знам какви чуваства имам към него. И последните пъти когато е ставало въпрос дали го обичам и т.н. все отбягвах въпроса , защото не исках да го лъжа... И ми беше ужасно гадно, че се случва така и трябваше да му кажа всичко... И снощи му казах, че съм го лъгала. И ми е ужасно гадно , аз май съм първата, която наистина обича.. пък и без това попринцип нещата в живота му не се развиват особено добре. Няма истински приятели , както и повечето момчета , които познавам , а има проблеми, с които не може да се справи сам и аз гледах да му помагам... А сега и аз го предадох. Просто не исках да го лъжа... Правилно ли постъпих или трябваше да си замълча? ://

Супер фен Аватара на vampirekiss
    ами думата любов изразява силни чувства.Щом си му отговорила така може и да си е помислил,чи ти е един вид безразличен и си тръгнала с него просто ей така.Кажи му,че го харесваш,но имаш нужда от още време а да си изясниш какво чувстваш.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Казах му го... все още сме заедно , ама на мен ми е гадно , заради начина по който постъпих + съм много объркана..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    По-добре че не си го лъгала...защото след време щеше да се оплетеш още повече Но трябва ти самата да си изясниш какво чувстваш-дали любов или само привързаност...или пък може би съжаление и затова не искаш да го оставиш?Кагато си дадеш отговор на този въпрос ще знаеш какво да правиш

По-добре е че си му казала, но трябва да разбереш самата ти какво чувстваш и трябва да му обясниш че не всяка любов се заражда бързо и ти трябва време за да му кажеш, че и ти го обичаш, но дотогава той все още е най-ценния човек за теб... нещо такова

Добре че си му го казала и си била честна, отколкото да го лъжеш и да се чувстваш зле. Постъпила си правилно. Времето може да направи много неща, така че можеш и ти да го обикнеш.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от fire_cat
    Добре че си му го казала и си била честна, отколкото да го лъжеш и да се чувстваш зле. Постъпила си правилно. Времето може да направи много неща, така че можеш и ти да го обикнеш.
    +++

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Постъпила си ужасно още първия път.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от fire_cat
    +++
    ++

Мега фен
    Град
    <3
    Тея човечета на пръстите в подписа ме гледат странно. Имам чувството,че ще ми бръкнат в окото.
    Зли човеци! Махни ги.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от DemonchY
    По-добре е че си му казала, но трябва да разбереш самата ти какво чувстваш и трябва да му обясниш че не всяка любов се заражда бързо и ти трябва време за да му кажеш, че и ти го обичаш, но дотогава той все още е най-ценния човек за теб... нещо такова
    +1
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от DemonchY
    +1
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Гадно
    "Човек се нуждае от най-лошото в себе си, за да достигне до най-доброто, което притежава"...
    LIFE ISN'T ABOUT FINDING YOURSELF, LIFE IS ABOUT CREATING YOURSELF!!!!!

Супер фен Аватара на kindergarden
    е като не си искала да го лъжеш защо си го излъгала...тъпа работа

Еее, още първия път е трябвало да ползваш репликата за илзиане от ситуацията..Трябва да се получи нещо такова:

Той:Обичам те!
    Ти:Шегаджия!

Научете се бе...

Мега фен
    Град
    София
    3ащо мислиш,че си го предала бе ?
    [size=7][b][u]fosse cos

Правилно си постъпила, защото нямаше да е по - добре ако беше решила да продължаваш да се мъчиш и да го лъжеш сега просто не го оставяй напълно щом има нужда от него...не е задължително да сте двойка, за да му помагаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си