- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Толкова зле ли постъпих..?
Ами.. преди около месец почнах да харесвам едно момче и тръгнахме... В началото наистина го харесвах .. и един ден той ми каза, че ме обича , а аз не бях много сигурна но му казах, че и аз него... Обаче после просто... не знам , почти всичко изчезна.. и в момента не знам какви чуваства имам към него. И последните пъти когато е ставало въпрос дали го обичам и т.н. все отбягвах въпроса , защото не исках да го лъжа... И ми беше ужасно гадно, че се случва така и трябваше да му кажа всичко... И снощи му казах, че съм го лъгала. И ми е ужасно гадно , аз май съм първата, която наистина обича.. пък и без това попринцип нещата в живота му не се развиват особено добре. Няма истински приятели , както и повечето момчета , които познавам , а има проблеми, с които не може да се справи сам и аз гледах да му помагам... А сега и аз го предадох. Просто не исках да го лъжа... Правилно ли постъпих или трябваше да си замълча? ://
ами думата любов изразява силни чувства.Щом си му отговорила така може и да си е помислил,чи ти е един вид безразличен и си тръгнала с него просто ей така.Кажи му,че го харесваш,но имаш нужда от още време а да си изясниш какво чувстваш.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Казах му го... все още сме заедно , ама на мен ми е гадно , заради начина по който постъпих + съм много объркана..![]()
По-добре че не си го лъгала...защото след време щеше да се оплетеш още повечеНо трябва ти самата да си изясниш какво чувстваш-дали любов или само привързаност...или пък може би съжаление и затова не искаш да го оставиш?Кагато си дадеш отговор на този въпрос ще знаеш какво да правиш
![]()
По-добре е че си му казала, но трябва да разбереш самата ти какво чувстваш и трябва да му обясниш че не всяка любов се заражда бързо и ти трябва време за да му кажеш, че и ти го обичаш, но дотогава той все още е най-ценния човек за теб... нещо такова![]()
Добре че си му го казала и си била честна, отколкото да го лъжеш и да се чувстваш зле. Постъпила си правилно. Времето може да направи много неща, така че можеш и ти да го обикнеш.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Постъпила си ужасно още първия път.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
++Първоначално написано от RaZzer
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Тея човечета на пръстите в подписа ме гледат странно. Имам чувството,че ще ми бръкнат в окото.
Зли човеци! Махни ги.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
+1Първоначално написано от DemonchY
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
+1Първоначално написано от DemonchY
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Гадно![]()
"Човек се нуждае от най-лошото в себе си, за да достигне до най-доброто, което притежава"...
LIFE ISN'T ABOUT FINDING YOURSELF, LIFE IS ABOUT CREATING YOURSELF!!!!!
е като не си искала да го лъжеш защо си го излъгала...тъпа работа
Еее, още първия път е трябвало да ползваш репликата за илзиане от ситуацията..Трябва да се получи нещо такова:
Той:Обичам те!
Ти:Шегаджия!![]()
Научете се бе...
3ащо мислиш,че си го предала бе ?
[size=7][b][u]fosse cos
Правилно си постъпила, защото нямаше да е по - добре ако беше решила да продължаваш да се мъчиш и да го лъжешсега просто не го оставяй напълно щом има нужда от него...не е задължително да сте двойка, за да му помагаш