.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен Аватара на l0lz
    Личи си.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Щом те е ядосвала толкова често с това, че " се прави на интересна", значи нищо няма да се промени . Това е.

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Е ти как очакваш да се държи с теб?Да не ти е футболна топка,която да риташ в стената и пак да се връща?Което и да е момиче ще и писне...Казваш че я обичаш?Е как си и го доказал това,освен че само и опъваш нервите?

Забрави за нея,сам си си виновен.Промени нещо в себе си и може следващия път да имаш повече късмет.
    +1 ман ..

Дамм дам прав си много си тЪп!!!
    Смърта е сигурна,живота не..!!!

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    достатъчно пъти ти казах че сам си си виновен така че да не се повтарям и също много пъти казаха че всяко момиче ще постъпи така,вярно е, освен ако не й плащаш естествено .. и наистина ли искаш да си с момиче , което по твоите думи ще скъса с теб ако се съберете и ако някой почне да я бройка ?? сериозно , не си перфектен , никой не е обаче можеш и по добра да си намериш и стига с тия "ама аз искам нея.." още не знаеш какво искаш така че ..
    in defense of our dreams...

Покажи и какво значи за тебе. Ебати гадното е за 7 месеца да си се държал така.

Повече от фен
    наистина как очакваш да се държи с теб та ти си я предал
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Е ти как очакваш да се държи с теб?Да не ти е футболна топка,която да риташ в стената и пак да се връща?Което и да е момиче ще и писне...Казваш че я обичаш?Е как си и го доказал това,освен че само и опъваш нервите?

Забрави за нея,сам си си виновен.Промени нещо в себе си и може следващия път да имаш повече късмет.
    И аз така мисля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си