Оххххххххххххххх живота ми е ужасен Момиче то, което обичах не ми отвърна Просто ужасно беше. Пиша й аз: "Обичам те, ****е" и после :* а тя - "предпочитам да сме само фр". И това след едногодишна връзка по Скайп !!! Съкрушен съм, от около месец стоя само вкъщи и плача пред нейни снимки...Писах и отново и отново, но накрая тя ме блокна, след като изпратих около 50,000 (h) по чата...Почнах даже самоубийство да обмислям...

Ще ми кажете - момичета много, но грешите. ГРЕШИТЕ !!! И ОСТАВЕТЕ БРИТНИ НА МИРА !!! РАДВАЙТЕ СЕ, ЧЕ ВЪОБЩЕ ИЗДАВА НОВИ ПЕСНИ ЗА ВАС,.............................ГАДОВЕ ТАКИВА !

Момичето, за което пиша е перфекното ! Сигурен съм, че това е ТЯ - имам дълъг опит (все пак съм на 15). Тя е просто невероятна - пишем си по 3-4 часа за какво ли не. Усещах, че тя ме обича, въпреки, че я видях да се натиска с Гошо от 11в. И с Михаил от 9а. И с Пламен от моя клас. Но тя ме обича !!! Имаме общи интереси - и двамата четем "Здрач" и харесваме филма. Другите момичета не могат да се мерят с нея - не ми пука какви са, що са - само ТЯ е за мен !!!

Искам тя да отнеме девствеността ми - и искам да сме заедно до края на живота ни !!! Ще прекъсна училище след една година, ще си намеря работа и ще й предложа брак (пак по Скайп - оригинално, а ) Моля ви, помогнете ми със съвети и дайте си скайповете, да организираме чат-парти някой път

Искрено ваш, Г.К.

---

ПП: Ето това става, когато се оставиш да те водят за носа...Искаше ми се да не ползвам дълбока, хиперболизирана самоирония, но само така можех да създам достатъчно ревлива тема. Феновете на Скайп-Любовта да си вземат бележка.