това жените много странни животни, не мога да ги разбера, камо ли да изляза на глава с тях. тежко ми е и просто споделям : ) 90% процена от жените към който съм изпитвал симпатии и заявявам че имам намерения за връзка с тях ме отвирват с "проблема не е в теб" е извинявай много от 14-5 жени 13 да ти го кажат поне 12 те лъжат, не ви ли писва да ва ева, 1-2 да ти го кажат да може би са прави ама всички :@ по-добре да кажете грозен си не ме кефиш от колкото така да се измъквате, казвате "абе ти сляп ли си, естествено че проблема е в теб", но с думите "в мен е проблема" защо не можете чисто човешки искрено да кажете грозен/тъп си, ще ми е по-добре от колкото така. А сега за болката значи историята не е кой знае каква, но ще е разкажа набързо : едно момиче тя е непълнолетна и 4ри години по-малка принципно, аз си имам принципи и такива въобще не ги заглеждам, но нещо в нея ме накара да ги пренебрегна, запознахме се тя беше хубава, лесно се говори с нея и реших да е питам да "тръгнем" отряза ме казвайки ми че проблема е в нея че обичала много бившият си, разочаровах се, но какво да се прави продължих да поддържам контакт с нея и постепено започна да ми харесва не защото е красива и мога спокойно да си говоря с нея ами защото е и добра по душа, 1-2 седмици след като ме отряза ми каза че имало някакъв дето е с 10тина години по-възрастен от нея и от друг град когото харесвала и мислела като стане пълнолетна евентуално да измисли нещо с него, тогава ме заболя доста, но опитах се да подкрепя все пак тя ми беше станала най-добър приятел, малко след това(1-2 седмици) пък ми сподели, че пък малко след като била скъсала с гаджето по което била хлътнала имала друго, с което имала интимни отношения и нещата били сериозни, но се разделили и тя си чака този по който била хлънала, тоест тя си била луда по бившо гадже, но в същото време е привличал и някакъж 10тина години по-възрастен от нея, голяма конкуренция : D известно време не говорехме на такава тема явно тя усети, че съм лудо влюбен и не мога да е избия от главата си и от тази тема ме боли, и аз бях за 2-3 седмици на почивка(сам за да си избистря мислите и чувствата), като се върнах разбрах, че тя вече била влюбена в друг, просто болката не мога да е опиша, не мога да спя като хората сънувам как се целуват пред мен и ми идва да го разкъсам, а аз даже незнам как изглежда : D болката е душевна и толкова силна, че чак взе да преминава във физическа, сърцето ме стяга ;С ако ще давате съвети то поне кажете как да се избавя от болката, алкохола не помага, от снощи пия, днес станах в 9 и до сега съм ударил 2-3 големи и не помага поне малко да намалее.
извинявам се за глупавата тема исках да споделя, а да и за грешките се извинявам