- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато те гледа и ти се усмихва...
знам че сигурно има много такива теми но аз ще попитам и моля за точни а не някакви лигави отговори какво значи когато едно момче те гледа и ти се усмихва понякога и те проследява с погледи и т.н но не прави нищо моля ви кажете особено мъжката част
т.7
krem4et0
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
Разглежда и изучава внимателно жената, която ще чука тази нощ.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Всеки мъж се заглежда!Първоначално написано от DeAngelle
Това не значи нищо.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
и това зглеждане продължава 2 месеца така ли
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
Човек е ненаситен на гледане.Щом те заглежда значи си красива,а на един мъж никога не му омръзва да гледа красива жена.Първоначално написано от DeAngelle
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ако само те гледа 2 месеца и нищо друго не прави - сакън, не ти трябва. Той докато се престраши да си легне с тебе... току ще си навършила 40.Първоначално написано от DeAngelle
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
абе хора на 15 сме и двамата какво спане момчето е от моето даскало и
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
До 2-3 години ще ти се доприспи с него. И той к'во? Още ли ще те гледа?
Докато в една тема ги съветвате да чакат със секса, тука вече "кога ще го правите?На 40 ли? " ЛЕЛЕ МАЛЕ !!!!
Щом те гледа 2 месеца, значи те харесва.Моя съвет е да му отвръщаш на погледите с усмивка, но нищо повече.
Ако решиш да правиш първата крачка, не знаеш какви ядове може да си навлечеш...Те като решат да се дърпат момчетата...като ощипани моми!! Даже по-зле...
![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
кажете още мнения моля ви
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
Това значи че случайно си попаднала между него и сексапилното момиче което е зяпал преди това.Толкова е елементарно!
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Аз обичам момичетата да предприемат първата стъпка.![]()
Иди го заговори там здравей, здрасти, кво правиш и т.н. нещо набързо. Едва ли ще е толкова трудно при условие че сте от 1 даскало. Дето се вика, пречупи леда.
Щом модераторите започнаха да дават такива "мъдри" съвети, нищо чудно от къде взима пример останалата част от форума :/.
Щом те гледа 2 месеца значи може би има малко акъл в главата.
Принципно е знак да отидеш и да го зарибяваш/заговориш![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Че и аз така се заглеждам... и усмихвам, обаче го правя просто ей така.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Разглежда и изучава внимателно жената, която ще чука тази нощ.
Права е докато се съберете заедно той ще иска да спите заедноПървоначално написано от LadyDi
ами заговори го ако ти харесва - той явно няма смелостта![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Много грозното и много красивото привличат погледа
пък може и да имаш леке на блузата.
Ехе, 2 месеца с една и съща лекьосана блуза ли?Първоначално написано от w0sh
Нека позная.
Някое момче заглежда от известно време авторката,тя знае и най-вече вижда/забелязва това. Знае и че момчето я харесва,но за по достоверно и може би за повдигане на самочувствието иска да чуе "Когато едно момче прави така и така те харесва."
...Доволна?
Как не обичам да казвам на хората това което искат да чуят. Най-вече не обичам това,че си го просят. *намръщена емотка* die die
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мии може да е, защото те харесва ... ???уоу ... т'ва искаше да чуеш нали ... ??
Ако толкова те интересува ходи и го питай сама ...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Амм,сиг те харесва..Моят съвет е да не правиш ти първата крачка,както вече казаха,много ноприятности може да си навлечеш така![]()