- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Спите ли в час !?
Спите ли в час и каква е реакцията на учителя, ако ви забележи
незнам дали има такава тема ама търсачката не бачка![]()
![]()
В някои часове ми е идело да заспя,но никога не съм го правила.Хах.Не мисля,че темата е много смислена,но...
случвало се е![]()
обаче учителите не те оставят на спокойствие, като видят някой че спи го събуждат и си продължават с урока
с гръм и трясък ли те сабуждат щото аз обикновенно се стряскам да знам ако искам да спя ...Първоначално написано от opaaaaaaaaaaaa
![]()
![]()
Първоначално написано от YouCantStopMe
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
В някои часове са ме молили да заспя, за да млъкна![]()
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Случвало се е![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
+1Първоначално написано от YouCantStopMe
Не,винаги има с какво да се занимавам,когато ми е скучно.![]()
Не, избягвам да го правя.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Да заспя чак не, но да съм се пльоснала на чина съсъ затворени очи-често.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Не
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ако не съм спала през нощта,ми се е случвало 2-3 пътии![]()
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Един път така един заспа и госпожата му изкара ангелите![]()
Иначе аз не спя,само един път правих протест() и се завих през глава,легнах си и нито дума не казах
Ама си беше наложително.
![]()
Последно спах по Химия, тъй като не бях спала, до последно учих по история. Госпожата само ме гледаше как се подпирам на ръката ми, и как главата ми клюмваи няколко пъти така се ударих в чина
и тя : Ама , Ева, какво има
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Веднъж ми се случи да задрямам в час по литература.Четяхме нещо тъпо от учебника.Бях си сложила ръката пред очите...и точно в тоя момент,когато едва ли не,щях да започна и да сънувам госпожата ми каза да продължа.Добре,че момичето до мен следеше и бързо намерих до къде сме стигнали.
Иначе една съученичка,която преди седеше до мен е заспивала.Госпожата по немски супер рядко я вдига,щото нищо не знае...И тя се беше обърнала към стената и си беше заспала.Аз си мислех,че си рисува или нещо такова.После се събуди в края на малкото междучасие.![]()
С история ли ще кандидатстваш?Първоначално написано от eveto_xx
Ммм,чи аз закво съм в даскало? Да ям,пия и спя ;D
Първоначално написано от mrtn
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
Да,спя като съм си легнал към 3-4 часа в училище спя.Това се случва почти всеки ден.Реакцията на учителя ? Шамар във врата,събуждам се и ме искарва на дъската да ме испитва
,немога да отговоря на нищо так двойка в дневника.Сядам си и продължавам
![]()
С отворени очи ;D
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele