- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Спите ли в час !?
аз си дремя с половин око![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Само веднъж заспах в математиката, но тогава не бях спал цяла нощ, не помня вече защо...
Да заспивала съм няколко пъти. Веднъж в час по български език и госпожата нещо питала и ми казала името .. обаче аз си спах нали и ме събуди като ме помилва по главата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и на мен ми се е случвало да заспъ...и то за доста време хаха заспах втория час и се събудих за последния...никой нищо не ми е казал![]()
![]()
Човекът е човек,когато е закусил!
.........
винаги проспивам първия час когато съм първа смяна, без значение какъв е
Fuck you You fucking Fuckers
Ами досега не ми се е случвало.![]()
по литература математика география си слагам и пода и лягам да спя
като един път по литература толкос яко бях откъртил и оная дошла до мене и почнала да ме пита разни въпроси апък аз въобще немърдам и по едно време се събуждам с гръмот дневника по главата ми и докато се осъзная още един път
отгоре и още един
път през челото че после ми писа и 2 ка
![]()
![]()
и ме изпрати при директорката
![]()
![]()
която ми тегли едно дълго и широко
![]()
![]()
![]()
![]()
Доста често си поспивам,но досега никои не ми е правил забележка..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
често..
Не пропускам възможност![]()
Имам титла - Най-много преспани часове![]()
: ): )
![]()
![]()
![]()
![]()
ROCK HARD RIDE FREE
В старото даскало в час по английски, когато обикновено сме с по-добър учител поспиваме, през другото време - рядко.![]()
Яко спим, бате!
В часа по психология си дремя аз и даскалката решила че и трябва 24-ти номер (демек аз) и пита нали кой е 24-ти, при което тоя до мен ми хваща раката и я дига високо. На мен обаче ми се спи зверски и я дърпам надолу (изобщо не загрявам за какво иде реч), обаче тоя пак ми хваща раката и я вдига. Тука не издаржах и се дигнах и кво да видя сички ме зяпат начело с даскалта и с хипер заспалта физиономия гледам към даскалката (всищност в пространството зад нея) и казам най-спокойно (е ко пък токова е станало само даскалта иска да ме изтипва а аз спя) "Какво пак бе!"
Веднъж спах в часа по биология при класната и на нея явно и е направило впечатление и пита "Стоян какво правиш?" при което ме срагва съседа аз се дигам, поглеждам с най-заспалия си погледм и казвам "Леко съм заспал". Горката се отчая от мен.
миналата година във вторник имах 9 часа и да, 8мия и 9ветия вече задремвах доста яко ,, : )
in defense of our dreams...
Те даже даскалите се молят да спа....Доста често се случва особено първите 2-3 часа си ми е нещо като закон да си подремвам.
ами не ми се е случвало, но ми е идвало да заспя. ако ми се доспи започвам да гледам през прозореца и така...![]()
рядко![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
мечтая..![]()
Просто аз
Чак да заспя не ми се е случвало. Но понякога се унасям за няколко минути..
Веднъж така се отпуснах и си изпуснах химикалката.. от което се стреснах![]()
Иначе едно момче така яко беше заспало (първа смяна бяхме тогава), че госпожата стоя 10 минути пред него, а момчето до него го ръчка с лакът и пак не успя да го събуди..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
И аз,ама по литература, ама бях си легнала в 1 и станах в 4.30Първоначално написано от smileforyou12
, ама си заслужаваше късното лягане и ранното ставане.
Иначе като съм 1ва смяна редовно си подремвам някое междучасие, ако през часа не мога, зависи при кой учител сме и дали има условия.
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..