.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 78

Град
    [На Метри От Земята]

Да кажеш ли на приятел,ако знаеш,че гаджето му изневерява?

как мислите
    Просто аз

Град
    Where streets have no name
    Ти би ли искала? На бас, че ще е една от истините, които не искаш да знаеш. Остави го сам да разбере, не се меси в чужди връзки.

Фен Аватара на youloveme
    Град
    На алеята за бягане в морската :)
    Ами мисля ,че трябва ако наистина ти е приятел трябва да знае какво върши неговата
    Vin diesel RULZZZZ

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Ти би ли искала? На бас, че ще е една от истините, които не искаш да знаеш. Остави го сам да разбере, не се меси в чужди връзки.
    Да, бих искала. Понякога не можем да видим нещо, дори когато е пред нас. Не бих искала някой да ме лъже, само защото съм била достатъчно тъпа да не видя знаците. А приятелите са точно за това - да ми казват кога се държа тъпо и не виждам истината.

Фен Аватара на youloveme
    Град
    На алеята за бягане в морската :)
    Цитирай Първоначално написано от HeavenSent
    Да, бих искала. Понякога не можем да видим нещо, дори когато е пред нас. Не бих искала някой да ме лъже, само защото съм била достатъчно тъпа да не видя знаците. А приятелите са точно за това - да ми казват кога се държа тъпо и не виждам истината.
    Радвам се ,че има хора които мисля като мен
    Vin diesel RULZZZZ

Мега фен
    Ти би ли искала? На бас, че ще е една от истините, които не искаш да знаеш.
    да, бе. аз бих искала. много по- добре е да се каже истината навреме. а и не си представям, че ще седя и ще гледам как приятелката ми/ приятеля ми говори за гаджето си, как се привързва все повече и повече, как се влюбва, а аз да седя и просто да си гледам, при условие, че знам истината. аз бих казала и определено бих искала да ми кажат. не предпочитам да живея в лъжа.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Where streets have no name
    Оф, исках да кажа, че ще е от ония неща, които ви се ще като ги чуете да ви се ще да ви излъжат и да ви кажат:шегичка, е лек....

Голям фен Аватара на RaZzer
    Разбира се, че трябва да му кажеш...

Ако сме много близки приятели с дадения човек (момче или момиче) бих му казал/а, ако разбера че гаджето му изневерява! Само трябва лично да съм видял такова нещо, че да съм 100% сигурен и убеден в това, което прави гаджето на приятеля/приятелката ми. Друг е въпроса когато е обратното! Ще дам пример: Мой много добър приятел изневерява на приятелката си! Аз не одобрявам това което върши, но си е негова работа - даже сме говорили по тоя въпрос с него... Явно момичето не е от най-схватливите (нищо против нея нямам), но още не го е усетила въпреки, че много го ревнува. Даже съм попадъл под "кръстосън" разпит от нейна страна, къде сме ходили с този приятел и какво сме правили! [-o< От друга страна момчето така я лъже за някой неща, че дори и аз бих се хванал ако не знаех истината за нещата. Има една поговорка по тоя случай: "Казвай винаги истината за да не ти се налага да помниш"

П.С. - И така... в крайна сметка бих казал истината! \/

Бих искала да ми кажат... И аз бих искала да кажа.. Ама хич не ми се мисли с кви мъки ще стане тва.. И как се започва подобен разговор..
    Дано да не разбера... Никога...
    Гледайте "Сблъсък" в неделя и ше видим кво мисли широката общественост

Поговори с тоя/тая дет изневерява..Уточни се първо с него/нея за да не станат грешки... И после вече казвай на когото си искаш..

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Ако сме много близки приятели с дадения човек (момче или момиче) бих му казал/а, ако разбера че гаджето му изневерява! Само трябва лично да съм видял такова нещо, че да съм 100% сигурен и убеден в това, което прави гаджето на приятеля/приятелката ми. Друг е въпроса когато е обратното! Ще дам пример: Мой много добър приятел изневерява на приятелката си! Аз не одобрявам това което върши, но си е негова работа - даже сме говорили по тоя въпрос с него... Явно момичето не е от най-схватливите (нищо против нея нямам), но още не го е усетила въпреки, че много го ревнува. Даже съм попадъл под "кръстосън" разпит от нейна страна, къде сме ходили с този приятел и какво сме правили! [-o< От друга страна момчето така я лъже за някой неща, че дори и аз бих се хванал ако не знаех истината за нещата. Има една поговорка по тоя случай: "Казвай винаги истината за да не ти се налага да помниш"

П.С. - И така... в крайна сметка бих казал истината! \/
    Не смяташ ли, че това е тъпо, дори и да не става въпрос за някой, който ти е добър приятел. Според мен това си е доста солидно противоречие. Ако е добър приятел може, ако не е майната му.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Мисля, че бих казала.. или намекнала..
    Но не бих оставила нещата ей така.. все пак моя приятел може да се влюбва, да се задълбочават чувствата му, а след като разбере истината ще е още по - болезнено..
    Естествено може и да не повярва, да побеснее.. Все пак никой не иска да чува такива неща..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

най-вероятно бих подкрепил видяното с съответния материал, например снимка и чак тогава.

Скайп: doombringer2006

Отговора е адски прост - ДА
    Най-древната и силна емоция е страхът, а най-древният и силен страх е страхът от неизвестното.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Aз бих казала.Сама бих предпочела да ми кажат,защото по-добре да се знае истината,отколкот да се живее щастливо в лъжа.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    ...Не смяташ ли, че това е тъпо, дори и да не става въпрос за някой, който ти е добър приятел. Според мен това си е доста солидно противоречие. Ако е добър приятел може, ако не е майната му.
    Ще ти отговоря по следния начин на твоя въпрос! - Представи си например, че с теб се познаваме само на "здравей - здрасти" и ти излизаш с някое момиче, което познавам по добре от колкото познавам теб и с нея сме приятели... Аз разбирам от трети лица или пък случайно, че тя се вижда с друго момче зад гърба ти... И така - в един момент, аз решавам че трябва да ти кажа какво става и да ти "разясня" ситуацията със забежките на твоето гадже. Сега стигаме до кулминацията на историята... Засичаме се с теб по някоя улица например, аз те спирам и ти казвам: "Абе братчет, ти знаеш ли че твойта мацка се ч*ка с кой и падне?!?!" - В този момент, сигурно ще си изям боя!!!

П.С. - В тоя смисъл, за какво ми е "аджаба" на мен да върша това действие?!?! Извинявай ама не изпитвам удоволствие от болка!
    Прави си сега изводите защо съм написал това в предишното си мнение!

Много ясно че трябва да му кажеш дори тва да го нарани

Супер фен Аватара на kindergarden
    Естествено! Та иначе какъв приятел си

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Един път съм попадал в такава ситуация и не са му че казах на аверчето ми напрао му закарах на крака тъпака който беше решил да му слага рога познайте кво му се случи
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз съм била в такава ситуация. Даже в по-кофти - и двамата ми бяха приятели. Въпреки всичко казах но момчето какви ги върши мацката... Много тъпа ситуация се получи, но аз съм си такава - не мога да премълчавам нищо, още по-малко да стоя и безучастно да гледам как някой лъже и се подиграва с друг човек... Момчето не оцени какво направих за него и в крайна сметка ме изкара мен виновна за всичко, но няма значение. Не съжалявам за постъпката си
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на gabsit000
    моето мнение...значи зависи колко близък ми е този приятел,със сигурност ще му кажа..за да го предпазя,не за друго,но ако не ми чак толкова близък мисля,че не би ми пукало особено много ..по-скоро не бих му казала,защото не е моя работа,не че в първия вариант ми е,но ми пука за самият човек...

п.с.:Надявам да си ме разбрал/а

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Аз бих повярвала само ако го видя,а иначе бих казала ако имам поне снимки или нещо подобно,въпреки че не обичам да се меся,но все пак е начин да го предпазя

Повече от фен Аватара на Scouser
    Град
    on the pitch
    Of course.
    If you told me to cry for you - I could.
    If you told me to die for you - I would.
    Take a look at my face.
    There`s no price I won`t pay
    to say these words to you ..

Град
    < 33
    Ами аз бих казала ,, Ще ми е доста трудно и гадно , но не мога да лъжа
    най-добрата си приятелка , по-добре е тя да разбере .. Или пък ще кажа на
    гаджето и че ако той не си признае до няколко дни , ще отида и ще кажа аз..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си