- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да кажеш ли на приятел,ако знаеш,че гаджето му изневерява?
как мислите
Просто аз
Ти би ли искала? На бас, че ще е една от истините, които не искаш да знаеш. Остави го сам да разбере, не се меси в чужди връзки.
Ами мисля ,че трябва ако наистина ти е приятел трябва да знае какво върши неговата![]()
Vin diesel RULZZZZ
Да, бих искала. Понякога не можем да видим нещо, дори когато е пред нас. Не бих искала някой да ме лъже, само защото съм била достатъчно тъпа да не видя знаците. А приятелите са точно за това - да ми казват кога се държа тъпо и не виждам истината.Първоначално написано от shmurkam
Радвам се ,че има хора които мисля като менПървоначално написано от HeavenSent
![]()
Vin diesel RULZZZZ
да, бе. аз бих искала. много по- добре е да се каже истината навреме. а и не си представям, че ще седя и ще гледам как приятелката ми/ приятеля ми говори за гаджето си, как се привързва все повече и повече, как се влюбва, а аз да седя и просто да си гледам, при условие, че знам истината. аз бих казала и определено бих искала да ми кажат. не предпочитам да живея в лъжа.Първоначално написано от shmurkam
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Оф, исках да кажа, че ще е от ония неща, които ви се ще като ги чуете да ви се ще да ви излъжат и да ви кажат:шегичка, е лек....
Ако сме много близки приятели с дадения човек (момче или момиче) бих му казал/а, ако разбера че гаджето му изневерява! Само трябва лично да съм видял такова нещо, че да съм 100% сигурен и убеден в това, което прави гаджето на приятеля/приятелката ми. Друг е въпроса когато е обратното! Ще дам пример: Мой много добър приятел изневерява на приятелката си! Аз не одобрявам това което върши, но си е негова работа - даже сме говорили по тоя въпрос с него... Явно момичето не е от най-схватливите (нищо против нея нямам), но още не го е усетила въпреки, че много го ревнува. Даже съм попадъл под "кръстосън" разпит от нейна страна, къде сме ходили с този приятел и какво сме правили! [-o< От друга страна момчето така я лъже за някой неща, че дори и аз бих се хванал ако не знаех истината за нещата.Има една поговорка по тоя случай: "Казвай винаги истината за да не ти се налага да помниш"
![]()
П.С. - И така... в крайна сметка бих казал истината! \/
Бих искала да ми кажат... И аз бих искала да кажа.. Ама хич не ми се мисли с кви мъки ще стане тва.. И как се започва подобен разговор..
Дано да не разбера... Никога...
Гледайте "Сблъсък" в неделя и ше видим кво мисли широката общественост![]()
Поговори с тоя/тая дет изневерява..Уточни се първо с него/нея за да не станат грешки... И после вече казвай на когото си искаш..
Не смяташ ли, че това е тъпо, дори и да не става въпрос за някой, който ти е добър приятел. Според мен това си е доста солидно противоречие. Ако е добър приятел може, ако не е майната му.Първоначално написано от doomkillerr
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Мисля, че бих казала.. или намекнала..
Но не бих оставила нещата ей така.. все пак моя приятел може да се влюбва, да се задълбочават чувствата му, а след като разбере истината ще е още по - болезнено..
Естествено може и да не повярва, да побеснее.. Все пак никой не иска да чува такива неща..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
най-вероятно бих подкрепил видяното с съответния материал, например снимка и чак тогава.
Скайп: doombringer2006
Отговора е адски прост - ДА
Най-древната и силна емоция е страхът, а най-древният и силен страх е страхът от неизвестното.
Aз бих казала.Сама бих предпочела да ми кажат,защото по-добре да се знае истината,отколкот да се живее щастливо в лъжа.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Ще ти отговоря по следния начин на твоя въпрос! - Представи си например, че с теб се познаваме само на "здравей - здрасти" и ти излизаш с някое момиче, което познавам по добре от колкото познавам теб и с нея сме приятели... Аз разбирам от трети лица или пък случайно, че тя се вижда с друго момче зад гърба ти... И така - в един момент, аз решавам че трябва да ти кажа какво става и да ти "разясня" ситуацията със забежките на твоето гадже. Сега стигаме до кулминацията на историята... Засичаме се с теб по някоя улица например, аз те спирам и ти казвам: "Абе братчет, ти знаеш ли че твойта мацка се ч*ка с кой и падне?!?!" - В този момент, сигурно ще си изям боя!!!Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()
П.С. - В тоя смисъл, за какво ми е "аджаба" на мен да върша това действие?!?! Извинявай ама не изпитвам удоволствие от болка!![]()
Прави си сега изводите защо съм написал това в предишното си мнение!
Много ясно че трябва да му кажеш дори тва да го нарани![]()
Един път съм попадал в такава ситуация и не са му че казах на аверчето ми напрао му закарах на крака тъпака който беше решил да му слага рога познайте кво му се случи![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Аз съм била в такава ситуация. Даже в по-кофти - и двамата ми бяха приятели. Въпреки всичко казах но момчето какви ги върши мацката... Много тъпа ситуация се получи, но аз съм си такава - не мога да премълчавам нищо, още по-малко да стоя и безучастно да гледам как някой лъже и се подиграва с друг човек... Момчето не оцени какво направих за него и в крайна сметка ме изкара мен виновна за всичко, но няма значение. Не съжалявам за постъпката си![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
моето мнение...значи зависи колко близък ми е този приятел,със сигурност ще му кажа..за да го предпазя,не за друго,но ако не ми чак толкова близък мисля,че не би ми пукало особено много ..по-скоро не бих му казала,защото не е моя работа,не че в първия вариант ми е,но ми пука за самият човек...
п.с.:Надявам да си ме разбрал/а![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Аз бих повярвала само ако го видя,а иначе бих казала ако имам поне снимки или нещо подобно,въпреки че не обичам да се меся,но все пак е начин да го предпазя![]()
Of course.![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Ами аз бих казала ,, Ще ми е доста трудно и гадно , но не мога да лъжа
най-добрата си приятелка , по-добре е тя да разбере .. Или пък ще кажа на
гаджето и че ако той не си признае до няколко дни , ще отида и ще кажа аз..
Actions speaks louder then words .. >.<