Здравейте..
Аз съм на 15 години..и съм влюбена в момче (мъж) на 28 години.До преди няколко месеца той не живееше в България,но след като се върна тук ми направи много силно впечетление.Всичко започна Март месец.Всяка сутрин,когато чаках на спирката автобуса за училище,той минаваше с колата,намаляше и следваше една доста дълга размяна на погледи от двете страни.
Сега,през лятната ваканция започнах да го виждам всеки ден,защото живеем в един блок.Много често се засичаме..примерно аз излизам и след малко,той също..и отново следват погледи,усмивки...Един ден бях седнала с една приятелка на пейка,която се намира точно срещу неговия вход.Тогава той се прибираше и от колата слезна приятелката му..Той ме видя и нарочно на няколко метра от мен я целуна и прегърна,като през цялото време гледаше към мен..След няколко дена,аз и приятелката ми бяхме седнали в кафе,което се намира до моя блок.Тогава той излезна и се качи в кола,която го чакаше пред тях.Вместо да тръгнат,той каза нещо на момчето,което шофираше и с колата тръгнаха към кафето..доближиха се и след това се върнаха обратно.През цялото време той и приятеля му ме гледаха.След като се върнаха обратно си разменяхме погледи.
Миналата вечер,това същото момче (шофиора на колата) го чакаше отново,за да излизат някъде.Аз бях навън и като го видях се обърнах..той през цялото време не свали поглед от мен и наду музиката в колата..
Преди няколко дни момчето,което харесвам ме заговори..разминавахме се и той ми каза " Как я караш бе? " + чаровната му усмивка..Разменихме си 2-3 изречения и това беше.Сега сме на здравей и здрасти.Иначе моята майка е близка с неговата,ама това не е от значение,де.. На следващата вечер,когато излизаше ме видя,че съм на терасата,пусна музика в колата си,намали скороста и се наведе,махна ми и ми бипна..е тогава,сърцето ми изхвърча..
Харесвам го много..винаги,когато го видя (всяка вечер) сърцето ми започва да тупти адски силно и незнам къде се намирам.Преди няколко дни той е скъсал с приятелката си..
Благодаря предварително.