- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувката според вас изневяра ли е?
Та извинете ако се повтаря темата.Въпроса е дали считате целувката за изневяра? Преди доста време бяха дали този въпрос на 1 игра. И сега да ви попитам и аз
![]()
Станислава
Ако целувката е без повод ии е по устата или с език да ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
зависи, но по-скоро да :S![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Целувка по устата = край![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
Целувка, направена с желание и чувство, си е чиста изневяра за мен.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Целувката...сама по себе си не е,но е предпоставка за изневяра![]()
Наясно ли си за какво говоришПървоначално написано от Tokra
![]()
Сама по себе си целувката не е изневяра. Но е достатъчно категоричен начин да разбереш колко интересуваш партньора ти.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Великите умове мислят еднаквоПървоначално написано от valdesbg
![]()
Дам, и то пределно. Ако видиш партньорката ти да гледа друго момче по същия начин, както те е гледала, когато сте започнали връзката си. Едно такова влюбено, дори не мопга да го опиша как ще се почувстваш? Не ти говоря за броените девойки, а някоя заради която ще направиш всичко?Първоначално написано от Sh@d0w
В една целувка понякога се влага повече чувство, отколкото в секса![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Не мисля че съм толкова ревнив,че да смятам един поглед за изневяраПървоначално написано от Tokra
Аз не мога да и забраня да се оглежда наоколо или да гледа само напред като кон с капаци.Много си краен като каза тези думи.В една връзка трябва да има свобода,иначе лошо.Също така трябва да и имаш доверие,това е просто съвет.Иначе връзката става задушаваща
Но наистина не те разбирам явно си доста ревнив,горко на момичето с което се хванете
![]()
Tokra беее и ти не знаеш какво приказваш, ама се правиш на оригинален
Няма лошо - действай.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Изневяра е разбира се. Да не говорим,че самата мисъл за това е по-голямата изневяра.
Sh@d0w и valdesbg, Айде дано да не ви се случва, не само това ами и последствията...
+1Първоначално написано от Sh@d0w
дааа , изневяра е![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
целувката винаги значи нещо така че..
Мм не смятам че е изневяра, само ако са вложени чувства в нея е такава иначе мне.Примерно една проста целувка на подараци или каквато и да е подобна игра не я помниш не ти прави впечатление и такам щото е без чувста(е в някой случаи със но говорим примерно) същото се отнася и за някоя импулсивна целувка ако е без чувства и е станала просто е така штото двама души импулсивно са искали да се целунат в определена ситуация,атмосфера под точно определени фактори ,и примерно целувката е била колкото да разберат как ще с другия но ако е просто така,ква изневяра е ако няма влечение и тн.Но иначе от морална гледна точка си е изневяра че даже предателство към човека който обичаш.
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Dokato ne go topne6 ne e iznevqra... a i samo priznatata iznevqra e losho neshto![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Токра мани ги кво говорят точно така е.. Един поглед е достатъчен понякога, а някой каза че не тре да е толко ревнив ли нещо такова тук дори не става въпрос за ревност,достаатачно е да си седиш с компанията и жената и да я видиш как се загледала втренчено или влюбено в някой ,как флиртуват примерно и сичко е ясноот там само от теб зависи да я накаш да се чувства по добре с теб и да не и позволиш да си мисли за друг и такам.
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Мисля че бъркаш нещата.Купи си тълковен речник и потърси думичката изневяра.Това че приятелката ти заглежда примерно друг мъж незначи нищо,може да го прави по ред други причини-да те кара да ревнуваш,да те изпитва.Това не значи че 100% ще отиде и ще си легне с него.Аман от ревнивци ето такива връзки нямат бъдещеПървоначално написано от JekoV
![]()
Зависи, ако е спонтанна не мисля, че е изневяра, но ако тая целувка е породена от някакво привличане си е изневяра..но в крайна сметка тва е една целувка![]()