.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Повече от фен

Запознанство на публично място

Сега малко по-опитните. Примерно сте в парка и си харесате някое момиче/момче. Как процедирате да го заговорите и т.н.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Купувам си сладолед, изчаквам го да се разтопи, и хубаво го пльоквам на новата и блуза.
    След това се извинявам и моля да се запознаем.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Купувам си сладолед, изчаквам го да се разтопи, и хубаво го пльоквам на новата и блуза.

Аман от глупаци значи... стига сте бъзикали човека!

Та аз процедирам много просто. Ако в парка има цветя откъсвам едно цвете и и го поднасям. Принципно не си подготвям репликите но можеш да и споделиш че може и да е тъпа постъпката ти но си решил че шанс да се запознаеш с толкова прекрасно момиче не се случва често и за това не искаш да го изпуснеш. От там нататък си ти, не мога да ти сложа думи в устата

У се готви да те отреже, все пак готините момичета не се връзват на всеки които иска да ги заговори. Точно и за това е номера с цветето, то ще намали риска от моментално теглене на майна от нейна страна

Мега фен Аватара на Hilary_
    ееееее начиии убиийте автора!!!

ПО ТЕМАТА: Ами принципно не съм много много по тия запознанства ( ), но все пак ... принципно повечето пъти или те идват или ние ги заговаряма (казвам ние, защото сама надали бих тръгнала ) с нещо изтъркано амаа все пак понякога действа ...

Примери мога много да ти дам, но не мсиля, че е нужно ... дано си ме разбрал ...

Повече от фен
    Разбрах те, но я дай пример. :P

Сега се сетих един готин пример да ти дам Вървя си аз с един огромен букет за едно момиче което свалях. Ама страшен букет (аз все такива ги избирам) и както си ходя по графа едно момиче ми вика "уау, страхотен букет. Приятелката ти е късметлийка." Съответно това момиче получи букета на момента и след това изкарахме много яки няколко месеца.

п.с.онова момиче което свалях остана на заден план защото тази беше по-яка

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от glarus
    Сега се сетих един готин пример да ти дам Вървя си аз с един огромен букет за едно момиче което свалях. Ама страшен букет (аз все такива ги избирам) и както си ходя по графа едно момиче ми вика "уау, страхотен букет. Приятелката ти е късметлийка." Съответно това момиче получи букета на момента и след това изкарахме много яки няколко месеца.

Нищо лично... Зле си!

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от glarus

Ее много красиво звучи.
    Иначе по темата:Ми най-добрия вариант е да не се правиш на идиот/ка и то просто на момента си идва сичко.И да си водиш записки какво да кажеш е ясно, че нищо няма да запомниш и ще запецнеш => мноооого тъпа ситуация.Дръж се мило ии такам.А дано си разбрал/а какво искам да кажа.
    Big or small, lies are lies!

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    .!.

Сега ще има тема за всяка възможна ситуация ли? Как да се запознаете на плажа,как да се запознаете в парка,как да се запознаете в кенефа на дискотеката...?
    Как ли? Ами заговаряш я... Естествено,ако ти стиска-ако ли не... Просто няма да се запознаете... А и дори да я заговориш,нямаш гаранция за нейната реакция.. Всичко е риск... : ))
    Както казваше Стоичков: Който играЙ,пИчели,който не играЙ,нИ пичели .. : )

Град
    Blondeland
    Е няма да се въртя порай него, като натъртена.
    Няма да правя чупки в кръста и устата , само за да ме забележи.
    Няма да говоря на висок глас , с колко мъже съм спала и изобщо колко съм интересна.

Отиваш и се запознаваш, бе мамка му.
    Какво толкова има. Човека срещу теб да не би да е Бог?
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Има си правила на играта и не са толкова сложни:

1. Подход и отваряне на комуникацията. Никога директно насреща и никога в гръб. Говорите ясно и сравнително високо. С каква фраза е ваш избор, но трябва да привлечете вниманието. После идва фаза:
    2. Атракция. Веднъж обърнала ви внимание развийте разговора. Разказважете история или каквото и да било. Целта е да сте й интересен и да я задържите да не си тръгне бързо. Може да говорите за каквото си искате. Пазете се от многото фрази с които едно момиче би се опитало да ви отбие и винаги шеговито я затапвайте
    Пример:
    Тя: Аз поредната ли ще съм!
    Отговор: Да, но само от теб зависи дали ще си последната
    3. Тук идва фазата с кафето. Ако сте задържали достатъчно разговора, може да предложите да продължите като седнете някъде. Ако приеме вече може да пуснете и играта с ръцете или да я докоснете. Почти 90% е сигурно, че няма да има проблеми за тези закачки.
    4. Телефон се взима отново със шеговита форма и задължително с клипване. За да не ви даде телефона на баща си.

Пример:
    Мога ли да видя телефона ти? Ако ми хареса да си ги сменим. После пускате офертата за номера

Голям фен
    Град
    Имам :)
    dimitar_ak Ако драснеш една книга може и пари да изкараш.

w0sh написа:
    E тва беше отговор .

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ами... аз си падам срамежлива и не бих направила първата крачка в такава ситуация. Освен, ако не съм в някакъв такъв момент, че да ми дойде свръх смелост
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Повече от фен
    Мерси на всички.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Мите а що не посочи източника?

Пък и едва ли е тук мястото да пускаш подобни неща. Нищо лично, ама спомни си какво казва слеъра - изживейте си сълзливите романи, и чак след това се занимавайте с Играта.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Мите а що не посочи източника?

Пък и едва ли е тук мястото да пускаш подобни неща. Нищо лично, ама спомни си какво казва слеъра - изживейте си сълзливите романи, и чак след това се занимавайте с Играта.
    Влади, играта работи.

веднъж си седим на една пейка няколко момчета и минават 2 момичета .
    и те явно искат да ни заговорят обаче ние бяхме скапани от едно купонче и ни приемахме , ни предавахме - с 2 думи мн зле беше положението
    та момичетата като им писна да се въртят покрай нас едната "случайно " си изпусна якето на земетя точно пред нас и чакаше някой да и го вдигне и чакаше , чакаше около може би 1-2 мин
    като видяха колко сме адекватни си тръгнаха
    след около 10 мин едното момче от компанията каза : абе май трябваше да им дигнем якето

Град
    Знам ли и аз,майна
    Ако минава покрай мен докато седя,я спъвам и ако още мърда,я карам до болницата и се запознаваме

Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Ако минава покрай мен докато седя,я спъвам и ако още мърда,я карам до болницата и се запознаваме
    абе мани аз 1 път без да искам изритах една в глезена горкото момиче

Тя: Аз поредната ли ще съм!
    Отговор: Да, но само от теб зависи дали ще си последната

Ей тва много ми хареса.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мъж вижда на плажа страхотно момиче(което в момента пуши).Отива и й казва:
    ТОЙ-Извинете може ли една цигара?
    ТЯ-Да,заповядайте.
    ТОЙ-А ,може ли огънче?
    ТЯ-Да,заповядайте.