- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Запознанство на публично място
Сега малко по-опитните. Примерно сте в парка и си харесате някое момиче/момче. Как процедирате да го заговорите и т.н.
Купувам си сладолед, изчаквам го да се разтопи, и хубаво го пльоквам на новата и блуза.
След това се извинявам и моля да се запознаем.
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аман от глупаци значи... стига сте бъзикали човека!
Та аз процедирам много просто. Ако в парка има цветя откъсвам едно цвете и и го поднасям. Принципно не си подготвям репликите но можеш да и споделиш че може и да е тъпа постъпката ти но си решил че шанс да се запознаеш с толкова прекрасно момиче не се случва често и за това не искаш да го изпуснеш. От там нататък си ти, не мога да ти сложа думи в устата
У се готви да те отреже, все пак готините момичета не се връзват на всеки които иска да ги заговори. Точно и за това е номера с цветето, то ще намали риска от моментално теглене на майна от нейна страна![]()
ееееее начиии убиийте автора!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ПО ТЕМАТА: Ами принципно не съм много много по тия запознанства (), но все пак ... принципно повечето пъти или те идват или ние ги заговаряма (казвам ние, защото сама надали бих тръгнала
) с нещо изтъркано амаа все пак понякога действа ...
Примери мога много да ти дам, но не мсиля, че е нужно ... дано си ме разбрал ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Разбрах те, но я дай пример. :P
Сега се сетих един готин пример да ти дамВървя си аз с един огромен букет за едно момиче което свалях. Ама страшен букет (аз все такива ги избирам) и както си ходя по графа едно момиче ми вика "уау, страхотен букет. Приятелката ти е късметлийка." Съответно това момиче получи букета на момента и след това изкарахме много яки няколко месеца.
п.с.онова момиче което свалях остана на заден план защото тази беше по-яка![]()
Ее много красиво звучи.Първоначално написано от glarus
![]()
Иначе по темата:Ми най-добрия вариант е да не се правиш на идиот/ка и то просто на момента си идва сичко.И да си водиш записки какво да кажеш е ясно, че нищо няма да запомниш и ще запецнеш => мноооого тъпа ситуация.Дръж се мило ии такам.А дано си разбрал/а какво искам да кажа.![]()
Big or small, lies are lies!
Сега ще има тема за всяка възможна ситуация ли? Как да се запознаете на плажа,как да се запознаете в парка,как да се запознаете в кенефа на дискотеката...?
Как ли? Ами заговаряш я... Естествено,ако ти стиска-ако ли не... Просто няма да се запознаете... А и дори да я заговориш,нямаш гаранция за нейната реакция.. Всичко е риск... : ))
Както казваше Стоичков: Който играЙ,пИчели,който не играЙ,нИ пичели .. : )
Е няма да се въртя порай него, като натъртена.
Няма да правя чупки в кръста и устата , само за да ме забележи.
Няма да говоря на висок глас , с колко мъже съм спала и изобщо колко съм интересна.
Отиваш и се запознаваш, бе мамка му.
Какво толкова има. Човека срещу теб да не би да е Бог?
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Има си правила на играта и не са толкова сложни:
1. Подход и отваряне на комуникацията. Никога директно насреща и никога в гръб. Говорите ясно и сравнително високо. С каква фраза е ваш избор, но трябва да привлечете вниманието. После идва фаза:
2. Атракция. Веднъж обърнала ви внимание развийте разговора. Разказважете история или каквото и да било. Целта е да сте й интересен и да я задържите да не си тръгне бързо. Може да говорите за каквото си искате. Пазете се от многото фрази с които едно момиче би се опитало да ви отбие и винаги шеговито я затапвайте
Пример:
Тя: Аз поредната ли ще съм!
Отговор: Да, но само от теб зависи дали ще си последната
3. Тук идва фазата с кафето. Ако сте задържали достатъчно разговора, може да предложите да продължите като седнете някъде. Ако приеме вече може да пуснете и играта с ръцете или да я докоснете. Почти 90% е сигурно, че няма да има проблеми за тези закачки.
4. Телефон се взима отново със шеговита форма и задължително с клипване. За да не ви даде телефона на баща си.
Пример:
Мога ли да видя телефона ти? Ако ми хареса да си ги сменим. После пускате офертата за номера
dimitar_ak Ако драснеш една книга може и пари да изкараш.![]()
w0sh написа:
Купувам си сладолед, изчаквам го да се разтопи, и хубаво го пльоквам на новата и блуза.
След това се извинявам и моля да се запознаем.
![]()
![]()
E тва беше отговор .
![]()
Ами... аз си падам срамежлива и не бих направила първата крачка в такава ситуация. Освен, ако не съм в някакъв такъв момент, че да ми дойде свръх смелост![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Мерси на всички.
Мите а що не посочи източника?
Пък и едва ли е тук мястото да пускаш подобни неща. Нищо лично, ама спомни си какво казва слеъра - изживейте си сълзливите романи, и чак след това се занимавайте с Играта.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Влади, играта работи.Първоначално написано от valdesbg
веднъж си седим на една пейка няколко момчета и минават 2 момичета .
и те явно искат да ни заговорят обаче ние бяхме скапани от едно купонче и ни приемахме , ни предавахме - с 2 думи мн зле беше положението![]()
та момичетата като им писна да се въртят покрай нас едната "случайно " си изпусна якето на земетя точно пред нас и чакаше някой да и го вдигне и чакаше , чакаше около може би 1-2 мин
като видяха колко сме адекватни си тръгнаха
след около 10 мин едното момче от компанията каза : абе май трябваше да им дигнем якето![]()
![]()
![]()
Ако минава покрай мен докато седя,я спъвам и ако още мърда,я карам до болницата и се запознаваме![]()
абе мани аз 1 път без да искам изритах една в глезенаПървоначално написано от golqmumnik
горкото момиче
Тя: Аз поредната ли ще съм!
Отговор: Да, но само от теб зависи дали ще си последната
Ей тва много ми хареса.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Мъж вижда на плажа страхотно момиче(което в момента пуши).Отива и й казва:
ТОЙ-Извинете може ли една цигара?
ТЯ-Да,заповядайте.
ТОЙ-А ,може ли огънче?
ТЯ-Да,заповядайте.