- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Зеления път
Такам вчера изгледах филма и смея да кажа,че много ми хареса.За един филм си е постижение да ме задържи 3 часа пред екрана,все пак повечето ги спирам след 5тата минута.Този,обаче ми хареса много,но нещо ми остане неясно.Може и да не съм гледала внимателно,знам ли.Значи нали този Джон Кофи (или Къфи незнам точно как се води) са го арестували и осъдили на смърт,заради смъртта на малките момичета Кора и Каси,мисля.Обачее,когато докосна Пол Еджкомб и му показа какво е направил онзи(забравих му името става въпрос за този,който Пърси прострелва) му показва как е убил момичетата,чрез любовта им една към друга.Е стана ми интересно как и двамата са в затвора за едно и също нещо?Или това са два отделни случая?
Ммм надявам се някои,който е гледал по-внимателно да ми поясни (:
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Отделни случаи.
Audio ergo sum
Ммм е как отделни,като в началото на филма дават как търсят момичетата.После Пол чете досието на Джон вижда какво се е случило и че Джон Кофи ги е намерил и са го признали за виновен.После,когато Пол хвана ръката на Джон и видя какво е направил Били ставаше дума за същия случай, с двете момичета.Да не би да са задържали този Били за някое друго убийство.Хммм
![]()
Дензъл Ребеловски
Ол този филм е много интересен мн е як
Така аз съм гледала филма и много ясно си е показано там как е станало всичко. Кофи отива в затвора, но не е виновен. Той е искал да спаси момичетата, но е било късно-били са вече мъртви. Онзи, които идва след него в затвора, той ги е убил.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
^Абе това ми е от ясно,по-ясно.Да,той е невинен и Били е истинкия убиец.Въпроса е защо все пак усъждат Джон Кофи на смърт случай,че Били е убиеца?
Дензъл Ребеловски
Защото всеки който влезе там е със смъртна присъда, а Били е осъден за други неща, не помня точно какви. Той си беше тотално леке, не само това е направил..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от Disrespect
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
кофи не искаше ли да ги спаси от брат им?? щото той нещо ги заглеждаше
Не,не!Значи тоя където ги заглеждаше беше Били и не им е брат,а Джон ги намери мъртви и той нали можеше да лекува ги гушна,ама те вече бяха умрели и така го завариха.....Осъдиха го,защото всичко водеше към него.И после Пол го попита дали иска да му помогне и Джон му каза,че иска да умре и че вече му е писнало от болката на хората и затова го убиха..Първоначално написано от Baby_b
А Били го бяха задържали май за изнасилване или убийство.......
Много хубав филм!![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Оня смотания,истинския убиец на момиченцата,работил е при баща им и ги е убил.Кофи намира момиченцата и се опитва да ги спаси(нали има свръхестествени сили),но е твърде късно.Намират негъра със момиченцата и веднага го обвиняват.
А истинския убиец,и аз не му помня името,е в затвора по други причини.
Не са в затвора за едно и също нещо.
Що просто не гледаш филма пак?
Леле, аама оная част, където единия го убиха, само че не му бяха намокрили гъбата на главата, беше много гадна![]()
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
Първоначално написано от Madness
Еми може да го гледам пак някои ден,но истинския убиец е Били това със сигурност знам.Аз виждам нещата така:
Джон Кофи все пак го признават за виновен-осъждат го(това е ясно).И той като докосна Били и видя,че той ги е убил.Обаче явно е извършил и други престъпление и затова е и той в затвора,макар че не са го хванали за убийството на момиченцата.Май беше в затвора,заради някакво момче,мисля че онзи началника го каза на Пол в началото на филма.
Дензъл Ребеловски
Оф нали и аз тва обяснявам.И не е докоснал били,а полицая(Пол Еджкомб).Верно,гледай филма пак.
.И не е докоснал били,а полицая(Пол Еджкомб)
Я помисли пак:
Виж на 8 мин и 30 сек. този клип-- http://www.vbox7.com/play:4972c2a1
Иначе мисля,че разбрах филма просто зададох 1 въпрос,а повечето взеха да ми преразказват целия филм.При положение,че отговор,като -"Били е в затвора за друго" беше това,което очаквах.
Е мерси все пак го получих.
Дензъл Ребеловски
Аз имах предвид,че като пипна полицая,той успя да види какво всъщност е станало.
Всъщност дори не се замислих че на тая сцена вижда,че Били е виновен.
Все тая...
Един от най-влиятелните филми..поне за мен!