- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- хининова вода ?
Действа, ако искаш да ти расте по-бързо косата. Принципно е и с подхранващо действие, но не знам на твоята коса как ще повлияе. Нищо не пречи да опиташ, а ако не ти понесе спри да я използваш.
Да,действа![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
при мен ефект - нулев
само изсушава косата![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
То зависи и от хининовата вода последната ,която си купих адски ми омазняваше косата и сега ще си купувам новаПървоначално написано от ElinoOor
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
+1Първоначално написано от FiRe_LaDy
да действа.поне при мен.разбира се зависи и каква ще използваш..![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
от коса до коса има голяма разлика,пък и зависи от хининовата вода
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
всички казвате "зависи от водата" коя е най- добра![]()
Просто аз
Ами да ви кажа, че тази на Кокона много ми омазнява косатаиначе съм ползвала една (не помня на коя фирма беше) с едно таралежче на опаковката беше много добра
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Моята е ADDA, ама нещо ефекта не е какъвто го описвахте - с по 5 см на месец, най-много 0,5-1 см. Пък и косата ми почна да се омазнява (то може и от други фактори да е).
С таралежчето мисля, че е Milva.Първоначално написано от g1rl4eto_
Да същата емисля да си купя пак такава
![]()
мм да и азз използвам тази с таралежчетоомн е добра и сгъстява косата ;;]] да Milva e ;]]
мислят ни за надути думите им остават нечути жените ни завиждат но ние сме достатъчно коварни мъжете ни искат но ние сме вярни я се махайте недостъпни сме за вас!
И аз използвам тази с таралежчето. Струва 1.20. Втрива се в корените на навлажнена коса.
Все още не знам дали има ефект, защото я ползвам отскоро.![]()
и мойта е с таралежчето и съм доволна от нея .. но има една друга тубичката и е като на тия от лакочистител .. маи на кокона беше от нея мн ми се омазнява косата ;п
Значи не всички са еднакви,зависи коя марка е?И коя е най-добра?
Здравейте..и аз си взех вчера на Милва и искам да ви питам нещо пречи ли ако пак си ползвам балсам за коса,кристали,суша я..и такива неща?![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..