.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Проблем с Windows.

Нещо ми стана на компютъра, не мога да си включа скайп, половината ми неща в компа се изтриха.. както и антивирусната.. сега теглих 3 антивирусни, но не стават да се инсталират.. никъде не мога да вляза.. освен във Файрфокс, но и там през 10-15 мин ми спира ..

Имаш вирус,най-вероятно,потърси някой,който разбира да ти го оправи,или поне да ти каже как ще се оправи.

...hate my nickname

Супер фен Аватара на Di
    иска преинсталация
    не се изказвай неподготвен,прасе

миналия месец два пъти го преинсталирах..

Излиза ми и някакъв доставчик за крашове през 1 минута и едвам влизам в интернет

Супер фен Аватара на Di
    Това че си го преинсталирала 2 пъти миналия месец не означава нищо.. Може би теглиш от сайтове с вируси,на който антивирусната ти програма не открива..
    Преинсталирай го отново и питай някой за да ти каже сигурна антивирусна..
    Успех..
    не се изказвай неподготвен,прасе

дай add/remove programs тук

вариянт 1 :Влез в май компютър - > диска на който ти е уйна -> и натисни в менюто в ляво "адд ор ремов програмс" премахни всички антивирусни програми и програми и файлове който ти изглеждат съмнителни общо взето остави само това което ползваш, след това изтегли свестна антивирусна и и пусни да сканира след това изтрий вирусните и корупнатите файлове, удари един дефрагмент и мисля че нещата ще се нормализират.

Вариянт 2 : start - accesoaries - system tools - system restore от там връщаш до последната дата която се сещаш че ти е бил наред компа.

вариянт 3 : правиш си един буутъбъл уйндоус буутваш и всичко реинсталваш и няма да има проблеми тука със сигурност

рядко може да имаш повече от една Антивирустна и да работят нормално, примерно Нортън и Касперски се самоизяждат

Re: Проблем с Windows.

Разгледай си процесите, ако ги познаваш
    Ако не извикай някой да ти го оправи

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от experimental
    вариянт 1 :Влез в май компютър - > диска на който ти е уйна -> и натисни в менюто в ляво "адд ор ремов програмс" премахни всички антивирусни програми и програми и файлове който ти изглеждат съмнителни общо взето остави само това което ползваш, след това изтегли свестна антивирусна и и пусни да сканира след това изтрий вирусните и корупнатите файлове, удари един дефрагмент и мисля че нещата ще се нормализират.

Вариянт 2 : start - accesoaries - system tools - system restore от там връщаш до последната дата която се сещаш че ти е бил наред компа.

вариянт 3 : правиш си един буутъбъл уйндоус буутваш и всичко реинсталваш и няма да има проблеми тука със сигурност
    Варинят 2 отдавна не съм чувал някой да го практикува и да работи с новите вируси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си