- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sTraaax
oF kak da wi kaja amm izkam da spq s mom4e oba4e mn me e baze !
az sam momi4e na 14 godinkii![]()
imam si fR koito e na 19god bqhme y tqh i celywahmee ot na4alo be6e mnogo hybawo no kogato stignahme do seks az se izpla6ihi si tr1gnah
kajete kakwo da prawq
![]()
ii sajalqwam 4e ne pi6a na [Bg] no prosto nqmam![]()
![]()
![]()
![]()
DeTee saM i dEte 6tee sI ostaNA s s1shtIte deCki me4tI (sun)
ИИИИ от какво по то4но си се изплашила
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
По добре помисли добре какво искаш да правиш и какво не ,. най добре размисли с кой искаш и с кой не
като не ти се е*е недей ... като те е страх нищо няма да се случи хубавопък и ако не го направиш на 14 няма да свърши светът
Поредната лиготия ...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Първоначално написано от elit092
amm neznam kak da g0o obqsnq prosto me e strah da ne zabremeneq da ne me boli ili .....oF nzprosto me e strah
![]()
![]()
![]()
DeTee saM i dEte 6tee sI ostaNA s s1shtIte deCki me4tI (sun)
Като те е страх, недей да го правиш!
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Ти за презервативче чувала ли си...попитай чичко Google !!!!Пък и мисля че още ти е раничко...Първоначално написано от nEwiDimkaTa
Еми ако те е страх че ще забременееш използжаите презерватив
Ако те е страх че ще те боли.......ами то когато и да го напражиш мож е да те боли и на 100 години да го направисх за паржи пат ако тряя да те бли ще те боли
нооооо ми се струва че все още не си готова за това
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
Когато настъпи правилният момент, повярвай ми, няма да те е страх... от болката имам предвид, а за останалите неща като бременността и болестите например, винаги има риск. Правиш всичко, което зависи от теб да се предпазиш и се надяваш да си късметлийка..![]()
Но .. 14 години ?? Знам, всеки е различен, всичко е индивидуално, бла-бла.. И все пак.. рано е ! Не бързай !
Мисля ,че не си готова![]()
Но ако все пак решиш да го направиш.Влез в някой сайт,форум и т.н. ,запознай се с нещата , прочети съветите на хората ,за да нямаме после поредната тема: " Ебахме се ,бременна ли съм Оо? "
--------------------------------------------------------
Kyра не хапе моме ... ама ти можеш да го ухпеш![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
щом те е базе тфа значи че още не си готова да го направиш. Изчакай нищу няма да ти стане само ще зн че ще си готова когато го напрайш![]()
Може би още не си готова за това
Недей!
Попринцип страхът эа мен е най-коварното чувство.То пречи.И е велико да можеш да го побеждаваш.ОБАЧЕ при теб е съвсем адекватно да те е страх.Малка си.И голяма да беше,пак все тая.Това е нещо,което според мен трябва да се направи с кеф и желание.А щом има страх,эначи няма да е с кеф.Не го прави.
[size=7][b][u]fosse cos
Недей да го правишИма си време за всичко. Някой ден няма вече да те е страх и тогава ще си сигурна, че искаш да го направиш.
![]()
как може да си заминешмойта ко си тръгне да не са връща ... тва е спр тъпо да си тръгнеш ... пък и не си ли мн малка за 19 годишен ....
Щом си реагирала така не си готова,пък и си малка-недей да бързашНищо няма да изгубих,защото тепърва ти предстои всичко
Щом си се изплашила,значи НЕ СИ ГОТОВА!