- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос??
Здравейте,как бихте реагирали ако в 1.20 през ноща някаква звънни на приятеля ви???След което му пише смс поне аз се сещам за тебе...! ???
ми опредлено няма да реагирам добре..![]()
Бих си казала "Значи, той не й пише, щом само тя се сещала за него.Но все пак са имали нещо ,за да чака тя каквото и да е било от него" ,тоест следва разпитако трябва и кавга
![]()
Ще му светна един шамар в 1:30 сутринта, а като стана на другия ден ще му мисля.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ВъъйГорко му
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Бедна ти е фантазията!
и аз така предположих.....благодаря ви многооо!!!!!!!!![]()
... Сега осъзнах, че само от мисълта за това се изнервих![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
ти от самата мисъл не ме питайте на мене какво ми е.... ;(
Искай му обяснение !
Ще остана спокойна... до сутринта. Така както се познавам, веднага щом остана сама ще я проуча, ще разбера защо пише и звъни и каква е историята им. Вероятно, ако е заплаха ще и дам да разбере, че по-добре да не се занимава и то без приятелят ми да разбира.
Съгласна !Първоначално написано от LadyDi
Hilary_![]()
Мноо сте зле бе.. "Искайй му обяснениееее"![]()
А да предположим, че тая пача му пази номера и иска да си го върне, без той да знае за тва. И ко прайм?
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Оф .. и ние как ще разберем това без ТОЙ да ни го е обяснил ?!Първоначално написано от l0lz
![]()
![]()
Hilary_![]()
Eми тя оная по- горе така го каза, че все едно ше го изкорми, ако не и каже за кво стаа въпрос.. Ебати.Първоначално написано от Priceless
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Eми тя оная по- горе така го каза, че все едно ше го изкорми, ако не и каже за кво стаа въпрос.. Ебати.Първоначално написано от l0lz
[/quote]
Оная горе ще го светне, щото не си е изключил телефона и я буди посред нощите.
Първоначално написано от DevilWish
Yes!
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Ми ще ми стане кофти и ще се ядосам. Със сигурност няма да чакам сутринта, за да му поискам обяснение...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от LadyDi
ОффффПървоначално написано от LadyDi
++++Първоначално написано от falshiwata
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Благодаря ви много!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Спокс бе, не се филмирай предварително. Поговорете си, спокойно без да му скачаш директно с "К'ва е тая ?" защото може да си направиш лоша услуга особено ако той е безразличен към нея.
П.П. На моя му звънят две бивши и трета се прибира след една седмица от Англия и е голям филм![]()
Come out, come out wherever you are...
Има ли смисъл да отговарям?
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..