- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да го накарам да ме разбере .. ;[
ей хора помогнете ми.. нямам много опит в убеждаванията и се обрущам към Вас..
имам си приятел,който е идеален-не пуши,не пие,не ходи по жени.Но дойде и време да видя недостатъка му-демек бяхме се разделили временно и като се събрахми той запо1на да говори само за секс.. разбирам го той е все пак на 17,а аз на 14.незная как да постъпя-страхувам се,че няма да ме разбере,че не ми е сега времето и ще ме остави,а ако му го дам ще си имам УЖАСНИ проблеми с родителите ми.. ;[[![]()
Oпаsен,неiзвеstен илi оtвsякъdе яsен е..живоtа к`vо ше каjеш-бруtаLен iлi прекраsен е..?
Еми...да те остави.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Е, вашите как ще разберат? Освен ако не надуеш корема или не си изпееш всичко сама. Не вярвам да си толкова глупава.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ако не те разбере - зарежи го искаш или не.В крайна сметка трябва да държим на принципите си.Не е последния.
Big or small, lies are lies!
blagodarq wii![]()
![]()
Oпаsен,неiзвеstен илi оtвsякъdе яsен е..живоtа к`vо ше каjеш-бруtаLен iлi прекраsен е..?
Ти не мисли все эа родителите си,помисли си эа себе си.
По-добре се научи да правиш или да НЕ правиш нещата эаради себе си.
А относно него - не се тормоэи.
Ако не те раэбере,кво ти пука? 3начи е само эа едното ебане.Това не е човек,с който можеш да си емоционално обвърэана,а чисто фиэически.И то не эа дълго,предполагам.
[size=7][b][u]fosse cos
Аууу и какво като е на 17 ... и аз съм почти на толкова пък не мисля за това ... ??![]()
![]()
Говори с него и му кажи, че няма да си легнеш с него, защото не се чувстваш готова ...Ако иска да е с теб заради секса нека те остави ...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аууу, горкото, лапенце, ти защо се зарибяваш с батковци с различни интереси?Едно е 17 - 20, друго е 14-17... той вече е един голям хормон!
Няма теб да чака, сега си мисли: Това малкото ако ми пусне СУУУУПЕЕЕЕЕЕЕР
, ако ли не, пфффффф, батка, има и други риби в морето
. Млада госпожице, режи, за да не те зарежат.
Ако случайно той е принцът на бял кон, в което моята особа много дълбоко се съмнява
, ще те чака. Ае успех, дребо.
![]()
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
викаш по хубави да пие да пуши и по жени да ходи от колкото да правите ЛЮБОВ![]()
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ако държи на теб и те обича ще те разбере и ще изчака докато си готова
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ако и той те обича ще те разбере,а ако е от тея кадето те използват само за секса зарежи го ти..!!
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Сама си си виновна. Може би другият път ще си намериш гадже което е малко по на твоите години.
Ама не ми отговори.
Ако я е страх да легне с него, щото мама и тати ще й създадат УЖАСНИ проблеми... то тогава, тя наистина си има голям проблем.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
нормално е на 17 за тва да мисли -казваш му не съм готова и тва е ако те разбере значи не е с теб само заради това ако ли не бий му шута![]()
![]()
Просто му лапай.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Eбете се бе...ама само с презерватив, ей!![]()
Кви са тия простотии...обичам го, ама няма да му пусна. Ми на момчето му се ебе, нормално е, ти кво се правиш на интересна?
Ти тъпа ли си бе? Ако оня й извади един 20 наеш колко ше му е благодарна след някой друг месец.Първоначално написано от BlackRose93
Кажи му, че не си готова. Ако не те разбере, както казваш, го остави.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Точно в момента и аз съм в такава "дилема" да се каже но по добре не му го давай защото ти сама каза че ще си имаш проблеми .... той е 3 години по голям от теб и сега само това му е в главата нищо друго нито ти нито никой по добре ти му бий "шута" защото ако той го направи ще те боли повече.....
Засега слушай родителите си, пък като станеш на 18 прави каквото искаш. И съвет-зарежи го.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК