.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Хайде,хайде всички мъже търсят и искат секс...колкото и да държът на момичето до тях в един красив момент си го търсят..А и на 17,само за това мислят,бие ги хормона,даже и някой момичета... Пък и да си кажем открито секса е част от една връзка и е нещо нормално..Така че,щом не си готова за това и се чувстваш малка не го прави..Кажи му,че не си готова,а той да реагира както иска.Направи го когато го искаш :P
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Аууу и какво като е на 17 ... и аз съм почти на толкова пък не мисля за това ... ??

Говори с него и му кажи, че няма да си легнеш с него, защото не се чувстваш готова ... Ако иска да е с теб заради секса нека те остави ...
    да ама ти си момиче а момичетата не мислят толкова за секс като момчетата
    по темата : тоя е гъз, мисли с оная си работа ( може би сега чак влиза в пубертета) с 2 думи - детска работа
    не казвам че аз не мисля за секс ,но той не е най-важното според мен

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от buntar90
    да ама ти си момиче а момичетата не мислят толкова за секс като момчетата
    офф и какво като съм момиче ??? Има момичета, които мислят даже повече за секс от момчетата ... Е да рядкост са ама ти от къде знаеш .. можех и да съм от тях ?? ама не съм ...

Цитирай Първоначално написано от loveisgonee
    Кажи му това което каза и тук "че сега не му е времето,че не си готова и всичко останало" ако не те разбере значи си му била само за секса... по-добре го зарежи ако не те разбере.. няма смисъл да си с такъв човек който търси само секс
    +1
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

" Не съм готова все още за секс" .. ако има чуства и иска да е с теб ще чака.. кво толкова тря да го караш да те разбира.. казваш му че не си готова и толкова.. ако почака ОК ако не почака това говори за кво е с теб

Значи и толкова е идеален Щом си мислиш ,че ще те скъса само като му откажеш .. Стига бее
    А отностно родителите ти ,те да не са от тоя тип дето водят през месец децата си на гинеколог ?
    Ако те скъса за такава глупост,просто не става.
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Ако наистина те обича ще те разбере. Но ако не го направи значи не го заслужаваш... Трябва ли да правиш нещо което ти не искаш, само от страх да не те зареже!!!
    който си мисли че работата е песен нищо не разбира от музика!

okey ms mn na wsichkii .. nqk0i sh zakluchi li temata
    Oпаsен,неiзвеstен илi оtвsякъdе яsен е..живоtа к`vо ше каjеш-бруtаLен iлi прекраsен е..?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от shmatarochka
    Ако имах власт тук,щях. Даже не само това. Щях да ти едитна мнението на "обичам палави розови панди" и щях да го боядисам в розУво.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    obicham palavi rozUvi pandi
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    ^^
    Мисля, че това беше напълно излишно и не на място
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Ако имах власт тук,щях. Даже не само това. Щях да ти едитна мнението на "обичам палави розови панди" и щях да го боядисам в розУво.

apf.. twa sa otnasq za tebi
    Oпаsен,неiзвеstен илi оtвsякъdе яsен е..живоtа к`vо ше каjеш-бруtаLен iлi прекраsен е..?

Re: ааа

Цитирай Първоначално написано от Dizziness
    Аууу, горкото, лапенце, ти защо се зарибяваш с батковци с различни интереси? Едно е 17 - 20, друго е 14-17... той вече е един голям хормон! Няма теб да чака, сега си мисли: Това малкото ако ми пусне СУУУУПЕЕЕЕЕЕЕР , ако ли не, пфффффф, батка, има и други риби в морето . Млада госпожице, режи, за да не те зарежат. Ако случайно той е принцът на бял кон, в което моята особа много дълбоко се съмнява , ще те чака. Ае успех, дребо.
    ХАХА Моето момче/момиче годините едва ли имат значение,той може да е на 15 и пак да е с нея само за едното е**не така че не съди колко бил годишен и колко голям ХОРМОН бил.Ако си я обича найстина ще я разбере и изчака.А тва ,че ти си толкова изостанал и не си срещал двойки с такава разлика в годините, си е лично твой проблем,но поне не пълни главите на хората с глупости. + т'ва разликата е само 3 години : ) не е много.!~

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Хммм... За ЩасТие НямаШ !~

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Поговори с него.Ако наистина има чувства ще те разбере.Ако ли не ... значи не те заслужава.А и ти ще си намериш по-добър,който няма да търси само секс от теб.
    ако ти поставя условия значи търси само секс ,а и ако те обича ще те остави да съзрееш ,нали трябва да ви е хубаво и на двамата и да го искате ,я режи има и други не е единствен и няма да е :P
    love is gone!

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    Цитирай Първоначално написано от marti93
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Поговори с него.Ако наистина има чувства ще те разбере.Ако ли не ... значи не те заслужава.А и ти ще си намериш по-добър,който няма да търси само секс от теб.
    ако ти поставя условия значи търси само секс ,а и ако те обича ще те остави да съзрееш ,нали трябва да ви е хубаво и на двамата и да го искате ,я режи има и други не е единствен и няма да е :P
    +++++ правилно ако има чувства няма да ти поставя условия , ако ти поставя условия ще иска само секс от теб
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си